Andělský horoskop: Vodnáři, co pro vás chystá Archanděl Uriel na rok 2022?

Andělský horoskop: Vodnáři, co pro vás chystá Archanděl Uriel na rok 2022?
Bez touhy po poznání bychom neexistovali. V roce 2022 přijde signál, že se až přespříliš věnujete hmotným věcem a zapomínáte na vaše nejbližší, Uriel vám dá signál, abyste tento přístup změnili.

Jak dokáže Uriel v roce 2022 pomoci

Punc intelektuála, který Uriel drží pevně ve svých andělských křídlech, přechází jeho rukou na ty, které opatruje. Uriel vám bude v roce 2022 nápomocen pokaždé, když budete potřebovat popostrčit nebo poradit při bádání nad vědeckými problémy. Stejně tak v momentech, kdy vás váš selský rozum nechá na holičkách.

Jestliže se vám bude zdát nějaký úkol nedosažitelný, Uriel vám dodá odvahu a motivaci zvládnout i ten nejzapeklitější problém. Zároveň moc dobře ví, že vaše soustředění se na poznávání světa jako takového, vede k potlačování vašich citů. Vaše pověst ledové královny nebo ledového krále však bude velmi rychle zapomenuta, pokud dovolíte Urielovi, aby prolomil ledy a ukázal vám dokonalé souznění lásky i myšlení.

Andělský horoskop pro vodnáře na příští rok

Kdyby moudrost vládla světu, byl by to právě archanděl Uriel, kdo by byl vládcem. Svou roli jako moudrého patrona využívá především k životním radám a utváření intelektu svých svěřenců.

Byl-li vám Uriel přidělen jako andělský strážce, pak budete v roce 2022 překvapovat nápady a velkými inovativními objevy, kterými můžete něco skutečně změnit. Vaše zaměření na výkonnost mysli vám však může ubírat na emočním prožívání, a tak vaše vztahy budou spíše chladné. Ačkoli je Uriel také především myslitelem a oblast lásky přenechává jiným božským bytostem, je schopen vaše chladné city opět rozproudit. A to tak, že vám ukáže, jak se mysl a srdce dokáží spojit v jedno. 

Andělský horoskop a původ Uriela

Je až neuvěřitelné, jak dokážeme prostřednictvím astrologie předpovědět budoucnost podle toho, kdy jsme se narodili. A ještě neuvěřitelnější je, že díky tomuto datu můžeme zjistit, co nás v blízkém období čeká z pohledu andělů a jejich nebeské perspektivy. Archanděl Uriel byl vždy brán jako ,, boží zmocněnec pro moudrost světa“.

Díky svým rozsáhlým vědomostem, umí být nápomocen téměř v každé oblasti, která vás zrovna bude trápit.

Pokud byste naopak měli pocit, že se vaší zvídavé mysli nedaří nacházet žádný nové objevy, poproste Uriela, aby vás trochu navedl. On tu není od toho, aby vás bezhlavě zahlcoval informacemi o fungování světa i vesmíru, nýbrž vás musí adekvátně informovat o myšlenkových postupech, kterými naleznete, co hledáte.

Uriel opatruje ryby

Pro vodnáře je charakteristická zvídavost a vysoká úroveň intelektu. A přesně z toho důvodu není lepšího andělského ochránce, který by vás opatroval lépe než právě Uriel. Vedle udržení vašeho intelektu na nadprůměrné úrovni, se bude Uriel taký popohnat vás ke zlepšení vašich vztahů a připomenout vám, že vřelé slovo či dotek je někdy mnohem mocnější než moudré slovo.

Uriel byl opatřen také mocí ukázat pravdu takovou, jaká je. A pokud jste pod jeho křídly, pozvolna se vás pokusí naučit přijímat věci tak, jak jsou, a že někdy je lepší nechat věci plynout bez snahy a nějakým způsobem je usměrňovat. Jestli jste vodnář určitě tedy víte, že předchozí jmenované je opravdu náročným úkolem. 

 

Zdroje: