Suri Cruise: Jak se žije privilegované slečně, která diktovala módní směr ještě v dupačkách

Suri Cruise: Jak se žije privilegované slečně, která diktovala módní směr ještě v dupačkách
Jsou lidé, kteří jsou ochotní pro trochu slávy udělat cokoliv. Někteří roky tvrdě pracují na své kariéře a jiní ze sebe vědomě udělají hlupáky, jen aby si užili svých „5 minut slávy“. A potom jsou na světě lidé, kteří jsou slavní ještě před tím, než se narodí. To je případ Suri Cruise.

Suri oslavila nedávno v dubnu 15. narozeniny. Když se média téměř před 16 lety dozvěděla, že je druhá manželka Toma Cruise, herečka Katie Holmes, těhotná, začala jim lovecká sezóna. Šlo o prvního biologického potomka slavného herce. Novináři se rozhodli z nenarozeného dítěte udělat hvězdu.

Zdroj: Autor: Everett Collection / Shutterstock

Těžko říct, co všechno byla pravda a co si bulvární plátky přidaly, aby se lépe prodaly. V jednom měly pravdu. Cruise se opravdu stal otcem. Celé období těhotenství jeho ženy Katie Holmes, kterou herci po rozvodu s Kidman údajně vybrala jeho scientologická církev, bylo obestřeno tajemstvím. S odstupem času se psalo o porodu podle pravidel církve, kterým se manželka hvězdy musela přizpůsobit, ale samotná Katie zprávy tohoto druhu nekomentovala. Dlouho se manželům dařilo před dotěrnými fotografy dceru Suri ukrývat, až to vyvolávalo spekulace, zda vůbec nějaké dítě je a jestli jde o biologického potomka.

Čtěte také: Děti slavných, které si zaslouží váš follow na Instagramu

Suri bylo půl roku, když ji konečně rodiče ukázali světu a zapózovali s ní pro titulní stránku Vanity Fair. Od té doby má Suri fotografy „v patách“. Už od útlého dětství ji matka vždy pečlivě oblékla, a tak netrvalo dlouho a oblečení, ve kterém se děvčátko objevilo na veřejnosti, se stalo okamžitě hitem. V pěti letech už měla Suri svou kolekci bot.

Život ve zlaté kleci měl ale i stinnou stránku. To byla pravidla scientologie, svazující i rodinné příslušníky členů církve. Pro malé děvče to znamenalo, že se stýkala pouze s dětmi rodičů stejné víry. 

Právě obava o dítě vedla nakonec Holmes k rozvodu. Chtěla, aby dcera poznala i obyčejné lidi, chodila do normální školy a žila obyčejný život.

Po rozvodu Katie mohla konečně dceři dopřát vše, co děti v jejím věku dělají a začala tím, že ji uspořádala narozeninovou párty. Manželství bylo ukončeno v tichosti a předpokládá se, že součástí manželského vypořádání byla dohoda, která Holmes zavazovala k mlčenlivosti o praktikách církve a na oplátku dostala Suri do výhradní péče a k ní patřičné finanční zajištění.

Čtěte také: 5 celebrit, které mají partnery mimo showbusiness. Jak jim to spolu klape?

Není známo, zda má populární děvče herecké ambice, nebo zda půjde směrem, ke kterému byla celý život směrována a vrhne se do světa módy.

Na svém profilu na Instagramu má populární dívka celou řadu fotografií a kromě toho, že má ráda růžovou barvu a zmrzlinu, se kterou je často zvěčněná, vyrostla z ní hezká mladá dáma.

Čtěte také: Tom Cruise a jeho ženy. Krachují jeho vztahy kvůli náboženství?

Podle časopisu Celebritynetworth.com, který čerpá z dostupných veřejných zdrojů, bude předpokládané jmění dívky 500 tisíc dolarů.

Zdroj: