Nejvíce a nejméně romantická znamení zvěrokruhu

Nejvíce a nejméně romantická znamení zvěrokruhu
Ve společnosti se vždycky vyskytovali lidé, kteří věří v pravou nefalšovanou lásku. Mají rádi vzájemné hýčkání, cvičí se v rytířství a dlouho čekají na toho pravého prince nebo princeznu.

Ryby

Ryby mají rády romantiku a vše s ní spojené. Člověk narozený v tomto vodním znamení si přeje být tím nejúžasnějším a nejromantičtějším partnerem pod sluncem. Navíc Ryby se rády nechávají unášet do světa svých představ, kde láska a romantika jsou jedinou možnou variantou.

Člověk narozený v tomto vodním znamení si přeje být tím nejúžasnějším a nejromantičtějším partnerem pod sluncem.

Lev

Lvi jsou vášnivými milovníky, kteří dávají rádi na odiv, jak moc svého partnera milují. S láskou ožijí také velká romantické gesta, divadelní talent a umění milovat. 

Zdroj: Autor: Dudarev Mikhail / Shutterstock

Váhy

Váhy se klidně vydají na nekonečnou pouť, jen aby se své lásce mohly vyznat z citů. Za svým milým jdou až na kraj světa a udělají téměř vše, co mu na očích vidí. 

Štír

Štíři jsou známí svou záhadnou osobností, která se spíš straní společnosti, avšak v soukromí jsou velkými romantiky. Skutečně touží po velké lásce s romantickým partnerem, který dokáže pochopit jejich vášnivé chování a extrémně citlivou povahu. 

Rak

Rak je jedním z nejopatrnějších a nejcitlivějších znamení zvěrokruhu. Více než romantiku ocení bezpečné a útulné prostředí. Dokáže si však pouštět oblíbený romantický film klidně stokrát za sebou. 

Býk

Býk je dalším znamením, které ke své lásce skrývá hluboké city. Jeho přáním není nic jiného než být se svým partnerem šťastný. Touží po vážném a oddaném dlouhodobém vztahu. Na toho pravého či pravou si rádi nějaký čas počkají, než by riskovali.

Beran

Berani jsou velmi spontánní, impulzivní a někdy bezohlední. Na začátku vztahu jsou mimořádně vášniví a romantičtí. Avšak jakmile získají ve vztahu jistotu a pevnost, veškerá romantika je ta tam.  

Panna

Panny opravdu milují být ve středu pozornosti. Mají rády velká romantická gesta a překvapení. Taktéž vše partnerovi vrací se stejnou pozorností a péčí. Někdy se však uchylují k dárkům jako je praktický mop a vysavač. 

Kozoroh

Kozoroh je znamení zvěrokruhu ze staré školy. Nesmrtelný romantik, který miluje večeře při svíčkách, je vždy připraven, i přes své hektické plány se svému partnerovi plně věnovat.

Střelec

Střelec je sebevědomý člověk milující dobrodružství, proto pro něj mohou být romantická gesta trochu obtížná. Raději jde ven a dobře se baví. Na vážnou známost se vším všudy si však nějaký ten měsíc klidně počká. 

Blíženci

Blíženci romantiku nevyhledávají. Jsou příliš spontánní na to, aby byli svázání pouze s jednou osobou, takže romantické věci jsou pro ně ztrátou času. 

Vodnář

Pokud romantika znamená intelektuální rozhovory, tak Vodnář je romantikem bezesporu. Vodnář má mnoho romantických představ, ale v realitě zůstává většinou jen u formálních námluv a projevů náklonnosti.  

Zdroj: