Andělský horoskop: Ryby, co pro vás chystá Archanděl Sandalphon na rok 2022?

Andělský horoskop: Ryby, co pro vás chystá Archanděl Sandalphon na rok 2022?
Hudba je pro tanec životem nesmírně důležitá a pokud to právě vy ryby pochopíte, bude vám Sandalphon v roce 2022 nakloněný.

Jak vám může Sandalphon v roce 2022 pomoci?

Určitě jste někdy zaznamenali, že písnička, která vám zrovna zahrála v rádiu, přesně odpovídala na otázku, která vám bloudila hlavou. A nestál za tím nikdo jiný než Sandalphon, protože právě on se skrze hudbu s lidmi spojuje. Jestliže budete cítit, že k vám přichází hněv, nestabilita nebo černé myšlenky, Sandalphon je ten, kdo vám může pomoci. 

Býti andělem číslo jedna není rozhodně lehkým úkolem, jestliže vás však rok 2022 přivede do slepých uliček a k zoufalství, Sandalphon vám ukáže, že svou práci odvádí náramně. Hudebně založení jedinci budou mít také skrze něj širší inspiraci. Dokonce se traduje, že je Sandalphon propojen i s vodou. Ale nesmí to být ledajaká voda.

Pokud při své očistné procházce narazíte na potůček nebo studánku, pořádně se opláchněte a načerpejte tak sílu od samotného anděla hudby, který vás tam navedl.                   

Sandalphon opatruje znamení ryb

Pro ryby je nalezení vnitřního klidu velmi důležitým prvkem jejich bytí. Od přírody touto vlastností příliš nedisponují, dokáží ji ale získat. A to tím, že nad nimi má dohled Sandalphon. Spojení vaší energie s energií anděla je v naprostém konsensu, neboť anděl se vždy přizpůsobí přesně vašim potřebám. Rok 2022 bude skýtat místy chaos a neznámo, pokud budete z takových situací nervózní, zavolejte si Sandalphona. On ví, jak vám poskytnout pomoc v nouzi.

Čerpejte inspiraci a radost z pouhých drobností kolem nás tak, jako to dělá on. Byť je pro vás jako pro ryby určitě náročné uznat vlastní selhání, nemusíte se za nic stydět. Možná právě hudba bude vaším nejlepším společníkem po celý rok 2022. 

Andělský horoskop a původ Sandalphona

Znamení zvěrokruhu dokáže poukázat na naše silné a slabé stránky a případně na to, jak je řešit. U andělských strážců, kteří nám byli na základě znamení přiděleni, dokážeme určit zejména to, jak naše slabiny řešit. Sandalphon je jakožto „anděl hudby“ především patronem klidu a relaxu. Sandalphon je vaším přímým prostředníkem, který je k dispozici vždy a všude.    

Dar klidu, který archanděl Sandalphon získal, využívá velmi efektivně. Patříte-li k jeho svěřencům, bude k vám promlouvat skrze písně. Do života navrací vyrovnanost a vnitřní klid, který se vám bude v roce 2022 skutečně hodit. Buďte na sebe opatrní při adrenalinových aktivitách a především ve vztazích. Obojí může být mimo vaši kontrolu.      

 

Zdroje: