Andělský horoskop: Váhy, co pro vás chystá Archanděl Jofiel na rok 2022?

Andělský horoskop: Váhy, co pro vás chystá Archanděl Jofiel na rok 2022?
Obdivovat vše krásné a k samotné kráse lidské bytosti vést. To je hlavní podstatou archanděla Jofiela, který je doslova patronem krásy. Rád tuto ,,vlastnost“ navrací lidem i věcem, u kterých se začala vytrácet. Ale pozor, nejedná se o pouze o krásu vnější.

Pokud se v roce 2022 budete potýkat s pochybami o svém nitru, i zde dokáže Jofiel svým vlivem zasáhnout. Je archandělem všeho pozitivního, a jestliže vás tedy postihnout negativní myšlenky, které začnou převládat nad těmi dobrými, vyřkněte Jofielovo jméno, a on vám přispěchá na pomoc. A neodejde, dokud krásu vašich myšlenek opět nepřivede do rovnováhy. On totiž krásu nevidí jako cosi povrchního, vnímá ji jako hlubší význam toho, abychom se snažili být k světu kolem sebe krásní a předávali to dále.

Komu je Jofiel podle znamení zvěrokruhu nakloněn ze všech nejvíce?

Andělský horoskop a původ Jofiela

Stejně jako vám je přiřazeno znamení zvěrokruhu podle dne, kdy jste se narodili, byl vám dán také váš osobní andělský strážce, jež dohlíží na to, aby vás vaše nejslabší stránky nezavedli někam, odkud už nebude cesty zpět.

Židovská tradice říká, že Jofiel byl anděl, který střežil Strom poznání a vyhnal Adama a Evu z rajské zahrady, když zhřešili v Tóře a Bibli, a nyní střeží Strom života s planoucím mečem. Je také označován za patrona umělců, neboť se všechny snaží naučit spatřovat krásu ve všem lidském i věcném.  

Jak dokáže Jofiel v roce 2022 pomoci

Vnímat vše krásné a dokázat to ocenit je vlastností, kterou disponují jen někteří z nás. Pokud do této skupiny patříte, určitě se o vaše myšlenky bude zajímat archanděl Jofiel, který bude dávat pozor, aby zůstaly stále pozitivními a neuchýlili se na stranu odvrácenou kráse.

Ačkoli bude v roce 2022 negativita chvílemi ve vaší mysli převažovat, nebude to na dlouhou. A je to právě proto, že Jofiel takové smýšlení velmi rychle vyprovodí z vaší mysli pryč. Jesliže se chystáte na nějaký kreativní počin nebo se budete snažit o vytvoření uměleckého díla, Jofiel bude nesmírně rád a na celý proces zodpovědně dohlédne.

Cokoli, co obohatí krásu lidské existence, totiž ze své podstaty miluje, a udělá pro vás v tomto smyslu tedy opravdu vše, co bude potřeba.

„Jestliže vás v roce 2022 napadne, že krása je pomíjivá a z vašeho života se pomalu vytrácí, Jofiel vám přispěchá na pomoc a ukáže vám, že krása je v každém z nás a nikdy nezmizí, jen je důležité se ji snažit najít.“

Důležitou roli sehraje i v partnerských vztazích, které budou stát na hranicích vzájemné přitažlivosti. Žijete-li ve vztahu, ve kterém se už necítíte být pro svůj protějšek tak atraktivní, jako dříve, Jofiela vám může podat pomocnou ruku a oběma vám ukázat, že krása, kterou jste v tom druhém viděli na začátku, se nikam neztratila, svými egy jsme ji jako lidé pouze potlačili.     

Které znamení zvěrokruhu Jofiel opatruje 

Znamením, které lne ke všemu krásnému stejně jako Jofiel, jsou jednoznačně váhy. A taky proto je jejich spojení naprosto jasné. Jste-li znamení vah, potom pro vás bude rok 2022 velkou výzvou v oblasti zkrášlování úplně všeho. Ať už to bude váš zevnějšek, vaše nitro, vaše obydlí nebo klidně vaše pracoviště, myslete na to, že krása je důležitá věc, ni však nemůže být dokonalé.

A tak, pokud vás nějaké nedokonalosti vyvedou z míry, zavolejte na svého patrona Jofiela, který vám ukáže, že právě ona nedokonalost je známkou krásy.

 

Zdroje: