Partnerský horoskop na září: Váhy potká nedorozumění, Střelce čeká vášnivý měsíc a Ryby si projdou zkouškou

Partnerský horoskop na září: Váhy potká nedorozumění, Střelce čeká vášnivý měsíc a Ryby si projdou zkouškou
Jak se bude dařit jednotlivým znamením v lásce? Přečtěte si, kdo si i během rušného září najde čas na romantiku a vášeň, a kdo se bude naopak ztrácet v hádkách a nedorozuměních.

Beran

Během září můžete dostat náhlý návrh od svého kolegy nebo přítele. Od tohoto vztahu však neočekávejte více než nevinný flirt. Manželské páry by měly předcházet nepříjemným hádkám, které jim tento měsíc hrozí. Jak jinak než citlivou komunikací a společně stráveným časem. 

Býk

Páry mohou být inspirovány a toužit po dokonalejším vztahu. Soustřeďte se na partnerovy dobré vlastnosti, společné zájmy a dlouhodobé cíle. Společně se pusťte do renovace bytu nebo navštivte vaše oblíbené místo.

Čtěte také: Týdenní horoskop od 30. srpna: Býkům hrozí hádky, Raky čeká odpočinek s přáteli a Panny se možná setkají s osudovou láskou

Blíženci

Nejprve se postarejte o sebe a potom věnujte energii partnerovi. Čím více se budete hýčkat, tím lépe pro váš vztah. Zajděte si na masáž, relaxujte v přírodě nebo si dopřejte koupel se spoustou voňavé pěny. Pokud plánujete rodinu nebo společné bydlení, hvězdy vás ve vašem rozhodnutí podpoří.

Rak

V tomto měsíci budete vyzváni k tomu, abyste se svými blízkými jednali více láskyplně. Zkušenosti získané v tomto měsíci vám pomohou zjistit, co přesně vám ve vztahu chybí.

Čtěte také: Horoskop na září: Beranům půjde vše od ruky, Raci budou na roztrhání a Panny pocítí příval energie

Lev

Zaměřte se ve vztahu na vzájemný respekt. V první polovině měsíce si užijete společnou romantiku, ale poté se může objevit nesoulad a hádky. Dejte svému partnerovi znát, jak vám na něm záleží. Energie do vztahu vložená se vám ke konci měsíce vrátí.

Panna

Se svou láskou si užijete báječné chvíle. Ve vztahu se zaměřte na projevy vřelosti a intimity. I přestože budete doslova zahrnuti různými závazky, spolupráce s partnerem vám pomůže dosáhnout spokojenosti a radosti.

Čtěte také: Jaká znamení jsou podle zvěrokruhu nejpřitažlivější?

Váhy

S partnerem potřebujete čas a prostor na promyšlení několika věcí. Nebojte se, budete ve formě dříve, než si myslíte. I přes určitá nedorozumění se nenechte znepokojovat, nechte proudit lásku a otevřete se změnám, které přicházejí. 

Štír

V partnerském vztahu pocítíte úlevu. Nedávné napětí se postupně uvolňuje a přináší více prostoru pro příjemné chvíle ve dvou. Občas se ještě může objevit nějaké nedorozumění, avšak nevěnujte tomu příliš pozornosti a soustřeďte se na kvality vašeho vztahu.

Čtěte také: Čím jsou muži nejvíce přitažliví podle znamení zvěrokruhu

Střelec

Co se lásky týče, září je pro vás nejúspěšnějším měsícem v roce. Užijete si romantiku i vášeň. Jste-li nezadaní, nemusíte se ani snažit o hledání druhé polovičky, pravděpodobně k vám přijde sama. 

Kozoroh

V lásce vás čekají pozitivní změny. Překvapíte svého partnera nějakou dobrou zprávou nebo se šťastná zpráva dostane naopak k vám samotným. Užívejte si společný čas štěstí a zamilovanosti. 

Čtěte také: 3 nejvíce soutěživá znamení zvěrokruhu, se kterými není radno si zahrávat. Jste mezi nimi i vy?

Vodnář

S partnerem povedete hádky pouze o maličkosti. Samozřejmě, že i takové hádky mohou nabrat špatný směr. Vy se však na sebe nebudete schopni dlouho zlobit a konflikt se brzy urovná. 

Ryby

Ve vztahu může dojít k nedorozumění, které se bude týkat vzájemné důvěry. Znenadání se může objevit bývalý partner nebo vás překvapí nečekaná nabídka od někoho z vašich přátel. V tomto měsíci váš vztah projde zkouškou, která ukáže, jak pevný pár skutečně jste.

Zdroje: