Horoskop na čtvrtek 16. září: Střelce čeká štěstí v lásce, Panny si splní nejdivočejší sny

Horoskop na čtvrtek 16. září: Střelce čeká štěstí v lásce, Panny si splní nejdivočejší sny
Čtvrtek se ponese na vlnách pozitivní energie a je ideálním dnem k realizaci dlouho opomíjených snů a cílů. Podívejte se, co dnes čeká Vaše znamení.

Beran

Dnešní den je ideální pro společenské aktivity a zábavné chvíle s přáteli či rodinou. Pokud Vaše momentální cesta vypadá nejistě, nedělejte si starosti. Někdy je i ta nejméně pravděpodobná cesta nakonec tou nejlepší. Vyčistěte si hlavu a zajděte si na čerstvý vzduch. Právě to Vám může pomoci získat zpět energii a kreativitu.

Býk

Dnes je ideální den na realizaci dlouho odkládaných projektů. Informace a nové nápady budou létat vzduchem a jejich realizace je jen na Vás. Nebojte se upustit uzdu fantazii. První myšlenka, která Vás napadne může být chybějícím dílem skládačky.

Blíženci

Dávejte si pozor, abyste se dnes nedostali do problémů Blíženci. Pokud více tlačíte na pilu, abyste něco udělali, tím více zátarasů Vám bude stát v cestě. Věci budou plynout snadno, pokud jste ochotni jim to dovolit. Vzdejte se dnes kontroly a nechte se vést na vlně pozitivní energie.

Rak

Dnes je vhodná doba na to, přijmout a vyjádřit své sny. Zapište si je nebo si o nich promluvte s přáteli a rodinou. Komunikace a informace jsou dnes klíčovými prvky. Věci se mohou pohybovat rychle, takže buďte ostražití a naladěni na energii, která bzučí všude kolem vás. Nejlepší věci v životě mohou přijít z rozmaru.

Lev

Přestaňte plánovat a začněte dělat. Dnes můžete pociťovat tlak, abyste opustili svou běžnou rutinu. Ačkoli to nemusí být váš obvyklý způsob, zkuste to tak dnes udělat. Nebojte se posbírat volné kousky starého snu, které jste nechali viset ve vzduchu. Obnovte svou životní vášeň.

Panna

Odpověď pro vás dnes zní „ano“. Prozkoumejte, oslovte a rozšiřte svou mysl do vzdálenějších koutů světa i mimo něj. Není třeba se vázat na realitu. Neomezujte se na tradiční myšlení. Udělejte si čas pro sebe. Informace, které obdržíte, by měly být nesmírně užitečné při plnění Vašich nejdivočejších snů.

Váhy

Dnes byste měli získat sebedůvěru v oblastech, kde obvykle váháte. Čím více prozkoumáte svou mysl, tím bezpečněji se budete cítit ve své vnější realitě. Buďte si jistí svými sny. Dnes je den, kdy se můžete svěřit blízkým s věcmi, které jsou Vám nejbližší. Dopřejte si a užívejte si. Máte vše, co potřebujete, aby Vám vše začalo fungovat.

Štír

Dnešek přináší energii, která Vás povzbuzuje stoupat výš a dosáhnout více. Skákejte po příležitostech, ale dávejte si pozor, abyste nejednali na základě mylných informací. Své kroky si poctivě rozmyslete. 

Střelec

Zkuste se dnes nebrat příliš vážně. Uvědomte si, že nejlepší plány jsou někdy ty, které jste nikdy nevytvořili. Sněte ve velkém a neomezujte se tím, že si myslíte, že Vaše radikální myšlenky nemají oporu ve skutečnosti. Láska je dnes na Vaší straně. Zajděte do společnosti a buďte otevřeni novým možnostem.

Kozoroh

Dnešek je pro Vás úžasný den! Možná zjistíte, že se sny opravdu mohou splnit. Ujistěte se, že budete držet krok s okolím a mějte po ruce poznámkový blok. Vaše brilantní tahy inspirace mohou přijít z rozmaru, takže je buďte připraveni přijmout. Dnes ve Vás dřímá Genius. Nechte ho vyniknout.

Vodnář

Nenechte se odradit, pokud se vám bude zdát, že si každý kromě vás ukousne kus koláče. Váš čas přijde, ale pravděpodobně to nebude dnes. Zatímco vy se možná budete chtít ponořit do něžných citů a citlivosti, ostatní budou plout na vlně adrenalinu a vášně. Nebojte se na chvíli uniknout do svého vlastního světa, ale nebuďte překvapeni, když Vás ostatní nebudou následovat.

Ryby

Dnes je ideální den pro kontaktování dlouhodobých přátel. Můžete se tak dostat k lidem, které máte rádi.  Vyjádřete svou pozitivní energii a zajistěte, aby Vaše přítomnost rozzářila každou místnost, do které vstoupíte. Svět je Vaší scénou, takže hrajte roli, která Vás nejvíce baví – Vaše skutečné já.

zdroj:

  • autorský text