Horoskop pro chamtivce: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k chamtivosti?

Horoskop pro chamtivce: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k chamtivosti?
Patříte mezi znamení zvěrokruhu, která toho hodně vlastní, ale i přesto by chtěli být ještě více majetní? Anebo naopak patříte mezi ta znamení, kterým je chamtivost naprosto cizí? Náš horoskop pro chamtivce vám prozradí, do které skupiny lidí se řadíte právě vy.

Chamtivost může dosahovat neuvěřitelných rozměrů. Chamtivci nebudou nikdy spokojeni s tím, co právě mají.

Jejich talíř může být klidně plný až po okraj a jejich skříň plná oblečení, ale oni stále nebudou spokojení. Tato nenasytná touha nejen po hmotných statcích ovšem do značné míry může ovlivnit vzájemné vztahy i partnerství. Na pomyslném stupni vítězů jsou především tato čtyři znamení zvěrokruhu, kteří mají s chamtivostí poměrně velké problémy.

Panna

Panny naprosto milují jakékoliv luxusní věci. Pokud chcete Pannu nalákat na hmotné statky, bude to pro vás poměrně snadné. Panna si totiž ze všeho nejraději pořizuje věci sama pro sebe a když má vybrat něco ostatním, má s tím poměrně značný problém. Mimo jiné, pokud budete Panně dlužit třeba nějaké peníze, můžete si být jisti tím, že se vám bude neustále připomínat s jednotlivými splátkami.

Kozoroh

Asi nejchamtivějším znamením z celého zvěrokruhu je Kozoroh. Ten touží nejen po hmotných statcích, ale také po uznání a společenském postavení. Miluje také nové technické vymoženosti a propadá často těm nejmodernějším módním trendům. Kozorozi se absolutně nebojí investic do svých potřeb. Pídí se vždy pouze po těch nejlepších možných nabídkách. Jedná se o poměrně velmi náročná stvořená. Pokud budete Kozorohovi dávat dárek, tak počítejte s tím, že se rozhodně nevyhne nějaké kritice.

Rak

Raci milují nejnovější a také nejlepší modely, které jsou na trhu dostupné. Investují naprosto do všech věcí každodenní potřeby. Milují pohodlí a rádi se obklopují krásnými věcmi, díky kterým se cítí naplněni. V případě nákupů dárků pro ostatní u Raků dochází k tomu, že nechtějí investovat příliš mnoho peněz do ostatních, a tak vybírají pouze skromné dárky.

Býk 

Býci velmi rádi utrácí za své potřeby. Na denním pořádku je u nich přečerpaná kreditní karta či vyluxovaný kontokorent. Nákupy jim dělají radost a činí je šťastnými. Rádi se také srovnávají s ostatními. Pokud ovšem někdo z jejich okolí potřebuje například finanční pomoc, nebojí se mu poskytnout pomocnou ruku.

Beran

Berani jsou sice tvrdohlaví, ovšem chamtivost je jim cizí. Kupují si pouze věcí denní potřeby a neradi utrácejí za nekvalitní zboží a služby. Když si ovšem pořídí něco, s čím nejsou spokojení nebojí se zmíněnou službu či věc reklamovat, a to bez ohledu na výši pořizovací ceny.

Blíženci

Blíženci si libují v nákupech, ale neradi si pořizují drahé věci. Raději hromadí levnější a často méně kvalitnější spotřební zboží, než aby utratili všechny své peníze za dražší a kvalitnější kousky. Chamtivost se u nich trochu projevuje v momentě, kdy mají obdarovat někoho jiného než sebe samotné.

Rak

Raci se raději než chamtivosti a mamonu věnují lásce a životním prožitkům. Namísto utrácení za oblečení, kosmetiku, vybavení pro domácnost a podobně, raději utrácejí za zážitky. Léto bez dovolené si totiž neumí představit.

Lev

Lvi jsou rádi středem pozornosti, a tak utrácejí především za oblečení. Že by se ovšem jednalo o notorické chamtivce se říci vůbec mluvit nedá. Lvi naopak myslí spíše než na sebe především na ostatní a rádi rozdávají.

Váhy

Váhy by se úplně ze všeho nejraději rozdali pro druhé. Mají radost, když mají jejich blízcí dobrou náladu a jsou spokojení. Kdyby někdo požádal Váhy o finanční pomoc, nebude ani chvíli přemýšlet o tom, zda se z peněz vydat či nikoliv.

Štír 

Štíři jsou chamtiví pouze v oblasti vztahů, což je ovšem valná většina lidí. Někdy ovšem mohou být až příliš žárliví a umanutí, což se některým partnerům nemusí vůbec líbit.

Střelec

Pro Střelce je chamtivost sprosté slovo. V jejich blízkém okolí nenajdete nikoho, kdo by byl chamtivý. Tyto lidi totiž Střelci naprosto odsuzují.

Vodnář

Vodnáři jsou silné osobnosti, které milují svůj život a rádi si ho užívají. Představa, že mi měli hromadit majetek na úkor zážitků je pro ně naprosto nepředstavitelná. Chamtivého Vodnáře najdete pouze stěží.

Zdroj:

  • autorský text