Horoskop lásky na listopad

Horoskop lásky na listopad
Nekonečná hra lásky a hledaní partnera, to je věčný příběh pro ty, kteří nežijí v trvalém vztahu a jejich život je novým zážitkům stále otevřený. Panny budou tuto hru hrát v listopadu více než obvykle a lvi zase investovat do růstu vztahu a bojovat o dominanci.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani si v listopadu přestanou zoufat, že jsou sami. Minulost se vrátí do jejich vztahu a možná se i sejdou s člověkem, kterého již dlouho milují, avšak okolnosti jim prozatím nebyly příznivé. Všechny zábrany budou odstraněny. Osoby, které měly vliv na jejich odloučení „povolí“ a jejich vztahu konečně požehnají. Již budete neoddělitelní a stále spolu. Někteří Berani mohou očekávat velmi dobré věci v jejich partnerském vztahu či dokonce žádost o ruku. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci milují, ale také nenávidí, avšak nemohou bez svého partnera žít. Ve vztahu je v listopadu čekají konflikty a můžou se ocitnout v situaci, kdy narazí na emoční nedostupnost. Vyhýbaní se komunikaci však neřeší problémy. Měli by řešit problémy a zvítězit tak nad nepříznivými okolnostmi. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pravda blížence osvobodí, ale také naštve. Věci sice nejdou tak jak chtějí, ale nezbývá jim než se s tím smířit. Budou vytahovat na světlo minulé křivdy a zášť. Avšak je potřeba se soustředit na věci, které na sobě s partnerem navzájem milují, aby jejich vztah zůstal zachován. 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jestliže rak plánuje tajnou svatbu, teď je ta pravá chvíle. Je však si potřeba rozmyslet, jestli raději netouží po tradičním obřadu. Pro tajné milence je zde možnost znovu se shledat a užít si sebe navzájem. Partneři, kteří byli dočasně odloučeni mohou objevit nové stránky své osobnosti. Sebepoznání jim napomůže ve zvládání konfliktních situací ve vztahu a také přispěje ke sblížení.  

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvy čekají investice do růstu vztahu a boje o dominantní postavení v lásce. Budou se hádat o triviálních záležitostech, které však vycházejí z hlubších problémů v jejich nitru. Nakonec se situace vyjasní a pročistí, stejně však nebudou spokojeni a jejich ego poněkud utrpí. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny si v listopadu užijí nový vztah a romantické schůzky. Pozor však na vnější vlivy. Mohou se objevit další zájemci o jejich přízeň. Jejich harmonie může být narušena pochybnostmi nebo nepříjemnými citovými výlevy. Měly by být soucitné, ale nepodléhat, aby jejich dobrota nebyla zneužita. Panny: vyhýbejte se nevěře a budujte vztah se současným partnerem. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska není závod do cíle a je potřeba nechat věci přirozeně plynout. Váhy by si měly v listopadu dát pozor na svou potřebu ovládat vesmír a neustále jej zkoušet, nemuselo by se to vyplatit. Pokud jste byli od své lásky odloučeny, věci se začnou obracet k lepšímu. Brzy zjistíte, že stále existuje možnost, jak se k sobě dostat zpět. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou zběhlí ve vytváření vlastních problémů, které nikdy neexistovaly. Obvykle si tak komplikují veškeré své vztahy a zabraňují lidem proniknout jejich krunýřem. Jejich vnitřní nepokoj a emoční nedostupnost je nutí k mnoha různorodým vztahům, avšak měli by si vybrat jednoho partnera a otevřít se mu, jedině tak dosáhnou klidu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

V listopadu je čas udělat si pořádek ve vztazích. Střelce čeká rozloučení s osobou, která je psychicky vysává a není vhodnou pro vztah. Ale i konce patří k životu, vyčistí si svůj emocionální odpadkový koš a budou se cítit lépe. Přehodnotí své životní priority a najdou osobu, která je pro ně vhodnější.  

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy čeká velmi mnoho lásky. Obnoví starý vztah, který jim byl odňat vlivem nepříznivých okolností. Posílí svou sebedůvěru a osloví osobu, kterou už dávno milují. K jejich potěše zjistí, že city jsou vzájemné. Čeká je s partnerem společně skvělá budoucnost, jen je třeba sebrat odvahu a jít do toho. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Komplikované vztahy čekají vodnáře. Měl by zkusit udělat rázný krok a věci pro jednou vyřešit než se donekonečna pořád hádat o něčem, co se dá vyřešit krátce a rychle. Možná se budou stěhovat nebo začnou přemýšlet o založení vlastní rodiny. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velcí romantici či romantičky. Náhodná setkání s osobami, které se jim už dlouho líbí, mohou vyústit v příjemné zážitky nebo i lásku. Neměly by se lekat se a raději se poddat kouzlu přítomného okamžiku.

Zdroje: