Partnerský horoskop na víkend 23. - 24 října: Vášniví Raci, spontánní Váhy a nesoustředění Kozorozi

Partnerský horoskop na víkend 23. - 24 října: Vášniví Raci, spontánní Váhy a nesoustředění Kozorozi
Máte naplánovaný společný romantický víkend? Přečtěte si, co můžete pro pohodový víkend z hlediska vašeho znamení udělat.

Beran

Vaší prioritou je zvýšit vášeň a intimitu ve vašem životě. Věnujte vztahu svou plnou pozornost. Buďte otevření řešit všechny neshody, které se mezi vámi vyskytnou.

Býk

V sobotu se zaměřte více na společné činnosti se svou drahou polovičkou. Zejména pokud jste v poslední době trávili hodně času mimo domov, obraťte se na svou lásku a prohlubte opět vaše pouto. 

Blíženci

Romantická sobota vás příjemně naladí a vy si vychutnáte společné tvůrčí aktivity. Výlety, večírky, společenská setkání nebo jen příjemně strávený čas ve dvou, to bude váš odpočinkový víkend. 

Rak

Jste plní vášně a očekávání. Pokud vám nevyjde naplánovaný romantický večer, nezoufejte. I přes den se dá vymyslet mnoho společných aktivit, které vás nabijí a povzbudí. Berte okamžiky tak, jak k vám přicházejí. 

Lev

Se svým milým se o víkendu ponoříte do společenského víru. Večírek, tanec a zábava jsou na programu v sobotu i neděli. Nezapomeňte si nechat nějaký čas jen pro vás dva. 

Panna

Bez ohledu na to, jak jste zaneprázdněni, věnujte si s partnerem společný čas. Společné koníčky jsou nejjistějším programem, jak uhladit rozcuchané peří, Panny. Vyrazte na krátký podzimní výlet nebo si alespoň zajděte na večeři. 

Váhy

Tento víkend začne nečekaným překvapením, a to vám dodá extra dobrou náladu. Sdílejte intimnější chvíle se svou láskou a buďte spontánní. Buďte k sobě navzájem vnímavější a citlivější, to ve vás probudí novou jiskru. 

Štír

Ke své lásce cítíte hluboké emoce, a to s vámi dělá divy. Opřete se o všechny tyto pozitivní pocity a jednejte podle svých impulsů. Nezapomeňte si také se svou láskou užít klidné okamžiky. Udělejte si čas, abyste ocenili krásu kolem sebe, vyjděte si do přírody kdykoliv můžete.

Střelec

Pokud jste se ve vztahu v poslední době trápili, to vše se stane minulostí. Naplánujte si romantickou noc nebo se vydejte na dlouhou procházku do přírody. Vaše snaha sdílet kvalitní čas se svou láskou pomůže posílit váš vztah.

Kozoroh

Pokud jste měli pracovně a společensky nabitý týden, možná vám bude dělat problém plně se soustředit na intimní chvíle s vaší láskou. Udělejte si čas a promluvte si o svých pocitech, uleví se vám a váš protějšek vám může pomoci hodit starosti za hlavu.

Vodnář

Tento víkend se vám bude honit hlavou mnoho různých myšlenek. Pravděpodobně přehodnotíte svůj názor na vaši dosavadní životní situaci. Poslouchejte svůj instinkt a poraďte se svou láskou, pokud se rozhodnutí týkají i jí.  

Ryby

S partnerem kráčíte společnou cestou a je důležité, abyste navzájem respektovali své názory. Tento víkend si ujasněte všechny neshody. Budete se cítit inspirováni a vztah můžete posunout na další úroveň.

 

Zdroj: