Horoskop na týden od 1. listopadu: Býky čeká mimořádný úspěch a Raci budou opečovávaní

Horoskop na týden od 1. listopadu: Býky čeká mimořádný úspěch a Raci budou opečovávaní
Jak se vám bude dařit v prvním listopadovém týdnu a co vás čeká? Podívejte se na svůj horoskop od 1. do 7. listopadu.

Beran

V prvním listopadovém týdnu se soustřeďte hlavně na to, co je důležité. Nenechte svou mysl zatemnit negativními zprávami. Rozhodujte se na základě svých životních zkušeností a vyhněte se zastrašování. Když vám bude nejhůř, můžete se opřít o svého nejlepšího přítele. 

Býk

Tento týden zažijete mimořádný úspěch ve vaší profesi. Můžete začít podnikat nebo získat novou práci. Šanci k růstu dostanou i zaměstnanci. Motivovat vás mohou lidé, ke kterým vzhlížíte. Neváhejte je oslovit se svým požadavkem či dotazem. 

Blíženci

Můžete čekat příval energie. Budete mít touhu dělat si věci po svém, ale pozor, můžete rychle narazit na odpor. Pokud jste v pozici nadřízeného, můžete být úspěšní. V opačném případě se držte zdravých mantinelů.

Rak

Tento týden se vám vrátí všechna vaše starostlivost a péče. Někdo z rodiny vás může příjemně překvapit. Možná vám manžel připraví snídani do postele nebo děti uklidí bez odmlouvání. Buďte na sebe hodní, dopřejte si hodně pozornosti a dovolte druhým, ať o vás pečují.

Lev

V tomto týdnu se vám poněkud změní vaše ambiciózní plány, Lvi. I přestože dáte všem okolo vědět o svých záměrech a plánech do budoucna, může se vyskytnout někdo nebo něco, co vám je zcela naruší. Kompromisy budou zapotřebí, křikem nic nevyřešíte.

Panna

Tento týden buďte obzvlášť opatrní v komunikaci. Než stisknete tlačítko odeslat, ujistěte se, že v kolonce příjemce je skutečně ten, komu zprávu odesíláte. Stejně tak se může stát, že se k vám dostane zpráva, která vám přímo nepatří. 

Váhy

Pozor na prchavé finanční možnosti. Osvoboďte se od pocitu, že tvrdá práce znamená peníze. Tato myšlenka je velkou pastí, ve které můžete uvíznout po celý zbytek svého života. Začněte dělat to, co vás baví a finanční příležitosti se objeví přirozeně bez většího úsilí. Vytrvejte, Váhy

Štír

Navštivte své rodiče nebo přátelé, které jste dlouho neviděli. Můžete jim pomoci spatřit problémy v jiném světle a ulehčit tak jejich trápení. Pokud se vám stane, že se někdo zpozdí nebo nesplní, co slíbil, buďte tolerantní a zkuste se vcítit do jeho situace. Tento týden budete pro ostatní oporou.

Střelec

Vaše popularita je na vzestupu, Střelci. Pravděpodobně nestíháte odpovídat na zprávy a zvedat telefony, každý se chce s vámi setkat. Možná plánujete společné setkání a rozesíláte pozvánky na oslavu. Každopádně se vám tento týden bude dařit na poli komunikace a v mezilidských vztazích.

Kozoroh

Týden skvělých příležitostí je zde, Kozorozi. Otevírá se šance všem aktivitám, které jste si naplánovali a zatím neuskutečnili. Chopte se možnosti začít úplně znovu, ať už hledáte novou práci nebo vztah. Jen si dejte pozor na dodržení termínů, mohli byste snadno něco důležitého přehlédnout.

Vodnář

Na tento týden si můžete naplánovat důležité schůzky. Snadno upoutáte pozornost a navážete úspěšnou komunikaci. Vzpomeňte si proto, koho jste dlouho neviděli a koho potřebujete oslovit nebo motivovat.  

Ryby

Následujte svou intuici a úspěch bude zaručený. Buďte ochotni k vyjednávání a kompromisům. Jste-li otevřeni dialogu, věci se pohnou téměř samy. Jednejte a komunikujte s nadšením a zájmem o pocity druhých.

 

Zdroj: