Blíženci a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele

Blíženci a přátelství: Kdo patří mezi vaše nejlepší přátele
Jste vysoce společenští, máte rádi zábavu a přátelé si vybíráte z nejrůznějších oblastí. Občas zastavte své pobíhání, poslouchejte a zajímejte se o život svých přátel hlouběji. Naslouchání může vést pouze k hlubším vazbám, po kterých toužíte.

Lev

Lvi vás upoutají především svou kreativitou. Hravé srdce Lva jen podporuje vaši rozjařenou náladu. Budete se spolu chovat jako dvě rozjívené děti. Vaše záchvaty smíchu a nekonečné štěbetání Lvy zcela ovládne. Přítomnost toho druhého vám pomáhá pochopit ze života mnohem víc než když jste oddělení. 

Váhy

Vaše povahy jsou v mnoha ohledech velmi podobné. Významné jsou shodné intelektuální schopnosti, ve kterých se dokážete výborně doplňovat. Vy umíte vymýšlet nové projekty a Váhy se zase starají o udržení rovnováhy. Váhy mívají skvělé nápady a vy do nich vnášíte svou energii a pomáháte je uvést do praxe. Vy dva prostě tvoříte skvělý tým.

zajímají vás další články na téma Horoskopy?

Štír

Zamyšlení Štíři jsou vaším pravým opakem. Možná i proto si jejich přítomnost tolik užíváte. Jejich věčná tajemství vás na jednu stranu ohromují, na druhou stranu dráždí. Štíři zase nesnesou vaše neustálé štebetání. Přesto jste oba natolik zvědaví, že se přes nějaké nedostatky přenesete a společně zkoumáte různé životní záhady. 

Střelec

Velmi dobře si rozumíte a můžete spolu vytvořit úžasný přátelský vztah. Budete společně poznávat život z různých stránek, protože zbožňujete vše nové a neobvyklé. Svým temperamentem občas vnesete do hry nějaké to nedorozumění, které ale na stole nezůstane ležet nikdy příliš dlouho. Své spory rychle urovnáte a opět se pustíte do nových věcí. 

Vodnář

Jedni z vašich blízkých přátel jsou určitě Vodnáři. Máte společné koníčky, zálibu ve všem novém a oba toužíte po intelektuální společnosti. Vy jste nadšeni vizí Vodnáře a je zase přitahují vaše nápady. Ani jeden z vás nemá rád nečinnost a nudu, proto spolu budete vymýšlet nejrůznější aktivity. Oba dva rádi rozhodujete a pro váš vztah bude ideální, když jeden z vás bude velet zezadu a ten druhý zepředu. 

Beran

Když se vy dva propojíte v přátelství, společně narazíte na mnoho věcí, které by vám samostatně mohly uniknout. Rozhodnost a fyzická síla Berana vám může výrazně pomoct v rozhodování. Musíte si však uvědomit, že jeho touha po vedení je větší než je obvyklé. Podpořte Berana v jeho nápadech, ale nezapomeňte na svou potřebu volnosti. I přestože máte odlišné zájmy, držíte spolu krok a pokud se otevřete toleranci, budete se také skvěle doplňovat.

Zdroje: