Horoskop lásky 2022: Kdo potká osudovou lásku, koho popadnou mimomanželské choutky a co čekat od narozených dětí

Horoskop lásky 2022: Kdo potká osudovou lásku, koho popadnou mimomanželské choutky a co čekat od narozených dětí
Milostný horoskop 2022 pro všechna znamení zvěrokruhu nepředurčuje budoucnost, ale vypráví o hlavních směrech vývoje v nejvíce vzrušující sféře lidských vztahů, založených na postavení nebeských těles a jejich dopadu na člověka.

Pochopením trendů nadcházejících událostí se můžete vyvarovat unáhlených akcí a pomoci svému osudu změnit se k lepšímu. Planeta Venuše má silný vliv na oblast lásky a manželství. Počínaje 29. lednem, až do konce roku 2022 bude vykonávat přímý pohyb, pozitivní znamení pro vznik a rozvoj vznešených citů lásky, pozemských vášní i pro vytváření rodiny.

Horoskop lásky 2022 pro všechna znamení zvěrokruhu

OHNIVÁ ZNAMENÍ (Beran, Lev a Střelec) budou mít štěstí v lásce. Jejich charakter je v naprostém souladu s trendy roku, takže pro osamělé představitele znamení nebude těžké okouzlit jakéhokoli partnera a probudit v něm city. Horoskop lásky 2022 doporučuje využívat tyto příležitosti pouze s dobrými úmysly. Na jaře budou velké šance na dosažení nové úrovně vztahu pro páry, které spolu žijí dlouhou dobu v manželství. 

Horoskop lásky doporučuje, aby se zadaní lidé vyhýbali pokušením a lehkovážným vztahům, zejména na konci léta, protože hrozí nákaza nebezpečnou nemocí.

Zástupcům elementu ZEMĚ (Býk, Panna, Kozoroh), kteří chtějí najít svou spřízněnou duši, horoskop na rok 2022 nedoporučuje, aby se příliš nechali unášet flirtováním, protože na konci je nebezpečí, že zůstanou sami. Je lepší být se stálým partnerem a rozvíjet romantický vztah. 2022 k tomu poskytne všechny podmínky. Páry, které spolu žijí již delší dobu, z nichž jeden nebo oba partneři patří do znamení ZEMĚ, mohou na jaře projít řadou hádek a obviňování, které skončí rozchodem nebo povedou k uzavření manželství. Ženy v létě ve všech směrech ukážou svému manželovi svou horoucí lásku, která ovšem některé neodradí od cizoložství na podzim.

Horoskop lásky varuje, že začátkem roku 2022 svobodní zástupci znamení VZDUCHU (Vodnář, Blíženci, Váhy) akutně pocítí svou osamělost a začnou usilovně hledat partnera. Jaro poskytne obrovské množství takových příležitostí, hlavní věcí je pochopit, jaké setkání je důležité, a neutéct před příležitostí. Páry oproštěné od závazků mohou ve vrcholném létě čelit vážné zkoušce: znamení VZDUCHU dokážou zažehnout romantické city k novému vyvolenému a odletět s ním až na konec světa. Vdané ženy tohoto živlu nasměrují zvýšenou citlivost a sexualitu na svého manžela.

Znamení VODNÍHO ŽIVLU (Rak, Štír a Ryby) budou mít v roce 2022 šanci splnit si dlouho plánovaný romantický sen. Vztahy, které dlouho zůstávaly ve stavu „přátelství“, se konečně na jaře budou moci proměnit v milostné a na podzim může být svatba. Zástupcům VODNÍHO ŽIVLU, kteří dlouho váhali s formalizací vztahu, horoskop lásky na rok 2022 doporučuje představit vyvolené rodičům. Jejich sebevědomý souhlas vás vyzve k akci. Milostný vztah se v manželství bude harmonicky vyvíjet a poskytovat jistotu života a prosperitu ve finanční sféře.

Romantický horoskop na rok 2022

Zdroj: chairoij / Shutterstock

Romantický horoskop na rok 2022 doporučuje využít k nalezení vhodného páru možnosti internetu. Registrace na seznamce nebo sociální síti otevře přístup k širokému výběru potenciálních partnerů. Před osobní schůzkou můžete objevit charakter člověka, jeho vkus a preference, říct také něco o sobě. 

V roce 2022 jsou nejlepší šance na zahájení romantického vztahu online 1., 3. a 4. den každého měsíce. V létě horoskop radí osamělým znamením, aby se vydali hledat lásku do přírody při kempování nebo plavbě po řece. Na podzim mohou náhle vzplanout romantické city ke spolužákovi, spolupracovníkovi nebo spolubydlícímu.

Romantický horoskop radí v roce 2022 častěji navštěvovat místa, která vás zajímají, a účastnit se tematických akcí. Na jaře může i komunikace v knižním klubu nebo v kurzech vaření vést k novému seznámení a romantice. 

Rok 2022 je rokem aktivních sociálních vazeb, proto se snažte udělat první krok co nejrychleji, jinak se budete muset na vývoj milostného vztahu toho, kdo se vám líbí, dívat zvenčí. Své seznámení můžete zahájit dotazem nebo žádostí o pomoc. Romantický horoskop varuje, že přílišná posedlost může partnera dráždit. Nejpříznivější měsíce pro seznamování jsou únor, srpen a prosinec.

Romantický horoskop na rok 2022 radí zodpovědně vybrat místo pro první rande. Pro nesmělé a nepříliš výřečné představitele znamení je lepší dát přednost kinu – není nutné moc mluvit a po zhlédnutí filmu hned najdete společné téma. Klasickým symbolem lásky jsou květiny. 

Horoskop lásky radí vzít v úvahu, že žluté lilie přinášejí v roce 2022 štěstí. Duchovní blízkost potenciálního páru může zvýraznit oblečení stejné barvy, zejména bílé a oranžové. Pravděpodobnost vzájemných citů se výrazně zvýší, pokud nebudete na seznamkách používat mobil, stěžovat si na život a nepředvádět se příliš s alkoholem.

Sexuální horoskop na rok 2022

Zdroj: Kaspars Grinvalds / Shutterstock

Sexuální horoskop na rok 2022 varuje, že milostné vášně začnou překypovat zejména na jaře a v létě.  Nejen mladí lidé, ale i starší manželé mohou zažít sexuální vzrušení a touhu podlehnout smyslným touhám na neobvyklém místě. Na podzim jsou možné četné rozvody a rozchody párů, které spolu byly v poslední době šťastné. Důvodem rozchodu mohou být vášnivé city k novému vyvolenému. Rodiny, ve kterých manželé ve větší míře udržují sexualitu, posílí své manželství.

V roce 2022 by se počet příležitostných vztahů mohl zvýšit. Sexuální horoskop nedoporučuje zaplést se do erotických dobrodružství za účelem získání pochybných potěšení. Pro svobodné je lepší nasměrovat energii k rozvoji vážných vztahů. Na jaře jsou možné vzájemné výčitky mezi stálými partnery kvůli rozdílům v temperamentech a některých názorech na intimitu. Odpírání sexu lze považovat za osobní urážku. 

Horoskop na rok 2022 radí takové výtky pečlivě zvážit a splnit přání svého partnera. Pokud začne nespokojený partner hledat potěšení jinde, pak vaše manželství může už na podzim skončit.

Sexuální horoskop varuje, že v roce 2022 bude existovat mnoho důvodů pro žárlivost, ale ne všechny budou oprávněné. Někteří lidé mohou na jaře podlehnout chvilkové slabosti a na chvíli zapomenout na partnera, se kterým je spojuje dlouhý vztah. Přiznání k takovému dobrodružství může navždy zničit tu největší lásku a důvěryhodné spojení. 

Horoskop lásky varuje, že v létě mohou mezi manželi vzniknout konflikty kvůli lehkému flirtování nebo zvýšené pozornosti vůči spřízněné duši opačného pohlaví. Abyste se vyhnuli podvádění svého partnera, zkuste mu dát pozitivní emoce a vzrušující zážitky a také se udržujte v dobré fyzické kondici.

Manželský horoskop na rok 2022

Zdroj: chairoij / Shutterstock

Manželský horoskop na rok 2022 radí dobře si rozmyslet rozhodnutí uzavřít sňatek a důsledně prověřit city budoucího manžela, ujistit se o jejich vážnosti a vzájemnosti. V opačném případě se unie může poměrně rychle rozpadnout. Sňatek z rozumu uzavřený v roce 2022 může trvat dlouho, ale štěstí novomanželům nepřinese. Nejsilnějším a nejstabilnějším svazkem bude ten, který bude založený na dlouhodobém romantickém vztahu. V takovém manželství manžel projeví vznešenost a rytířské chování a životní partnerka vynaloží veškeré úsilí, aby odpovídala jeho ideálu. I když žár lásky opadne, vřelost vztahu a vzájemný respekt zůstanou.

Mnoho partnerů žijících spolu neformálně se rozhodne právě v roce 2022 svůj svazek udělat oficiálním. Větší citlivost a touha po změně pomůže pár posílit a posunout vztah na novou úroveň. Manželský horoskop na rok 2022 doporučuje uspořádat slavnostní oslavu manželství i těm partnerům, kteří mají za sebou několik let manželství. Příprava na oslavu vám umožní zažít pocit novosti a příjemných zážitků.

Horoskop lásky také varuje, že některé páry si po podání žádosti ke sňatku uvědomí, že na takový krok nejsou připraveny a vztah ukončí. Budoucím manželům, kteří věří ve svou lásku, to pomůže lépe se poznat a naučit se dělat kompromisy.

Manželství uzavřené v roce 2022 bude vzrušující, občas s hádkami a vášnivým smířením. Svatební horoskop radí vyhnout se na úřadě registraci ke svatbě v termínech, které obsahují čísla 6, 7 a 8. Ideálním místem pro oslavu je malá útulná restaurace se skvělým jídlem. Příliš nešetřete, po svatbě se vám peníze vrátí v podobě dárků. Pokud jsou finance omezené, horoskop radí pozvat méně hostů, ale vybrat ta nejchutnější jídla, objednat úžasnou hudbu a slavnostní ohňostroj. Není vůbec nutné držet se zavedených tradic, v roce 2022 jsou vítány nové nápady a improvizace.

Rodinný horoskop na rok 2022

Zdroj: Lucky Business

Rodinný horoskop na rok 2022 radí při řešení problémů naslouchat názoru všech členů rodiny a budovat vztahy na principech vzájemného respektu. V první polovině roku se naskytnou příležitosti ke zlepšení finančního blahobytu rodiny, pokud se jeden z manželů postará o veškeré domácí práce a druhý se plně soustředí na rozvoj vlastního podnikání. V této době se snažte minimalizovat zasahování cizích lidí do rodinných záležitostí. Léto je nejlepší čas na společné cestování a milostné radovánky. Horoskop doporučuje při plánování koupě nemovitosti odložit nákup a přestěhovat se do nového bydliště až na podzim.

V roce 2022 rodinný horoskop doporučuje navštěvovat častěji celou rodinu a zvát příbuzné a přátele. Nakupování k takové události, výběr dárků, příprava slavnostní tabule a intenzivní komunikace, jsou příjemnou změnou ve všedních dnech. Dopřejte si malé oslavy pro menší příležitosti. Společná večeře v útulné restauraci nebo výlet do divadla na romantickou show pomůže osvěžit pocity lásky. 

Horoskop radí vytvářet rodinné tradice pořádáním veselých oslav svátků pro děti, o kterých budou jednou vyprávět svým potomkům.

Rodinný horoskop doporučuje věnovat výuce dětí po celý rok zvláštní pozornost. Nezapomeňte svému dítěti kontrolovat domácí úkoly a za každý úspěch ho pochvalte. Nebojte se mu dovolit vlastnit štěně nebo kotě, aby se naučilo pečovat o živou bytost a naučilo se zodpovědnosti. Mnoho párů se v roce 2022 stane rodiči.

Horoskop ale varuje, že dítě, které se v tomto roce narodí, bude na jednu stranu laskavé a zvědavé, ale od raného dětství začne prokazovat vůdčí vlastnosti. Zkuste na něj nekřičet a radujte se z jeho touhy být ve všem nejlepší. Vysvětlete mu, že i ostatní lidé si zaslouží respekt. V budoucnu by se z dětí narozených v roce 2022 mohli stát političtí nebo vojenští vůdci nebo obsadí významné posty v silných firmách.

 

Zdroj: