Maminky podle zvěrokruhu: Na listopad

Maminky podle zvěrokruhu: Na listopad
Dopřávejte si alespoň malé radosti, odpočívejte. Předvánoční nákupy nijak nepřehánějte, ještě nemusíte nikam spěchat. Nov (4.11.) bude nejpříznivějším dnem měsíce.

Listopad nebude nijak temperamentním měsícem. Po návratu z prázdnin jste se doma již zajeli a před vypuknutím vánočního šílenství vás teď čeká měsíc v poklidu.

Beran (21.3. - 20.4.) 

V poslední době jste zaměřená více na kariéru a v listopadu vám to ještě vydrží. Pokud máte ale kolem dětí nějaké nedořešené záležitosti, je teď pravý čas vše dovést do zdárného konce. Svou vytíženost dětem vynahraďte společným tvořením. Podzim a zima budou potřebovat nové dekorace. 

Býk (21.4. - 20.5.) 

Buďte v listopadu opatrné. Snadno se vám nebo vašim dětem stane úraz, a tak nevyhledávejte přílišný adrenalin. Pokud uvažujete o početí, jděte do toho. Hvězdy vám budou příznivě nakloněny právě teď.  

Blíženci (21.5. - 21.6.) 

Poslední měsíce byly náročné, proto pro vás platí nejvíc, že je třeba si odpočinout. Mohou se provalit i nějaké vaše drobné tajnosti. Děti budou možná trochu rozmrzelé, ale nakonec už vás znají. Neděje se přece nic neobvyklého. 

Rak (22.6. - 23.7.) 

Listopad u vás přeje lásce. Dopřejte si s partnerem víkend plný relaxu. Můžete na něj přibrat děti, ale klidně je nechte i u babičky. Okolo poloviny měsíce nenechávejte děti bez dozoru, hrozí jim úraz. Je také vhodná doba na početí dalšího potomka. 

Lev (23.7. - 23.8.) 

Jste po všech směrech až moc aktivní. V práci vás za to jistě ocení, ale doma není třeba pořád pracovat. Najděte si na čas na děti a hraní. Pokud máte pořád potřebu něco vytvářet, pusťte se do zvelebování domova. Podzimní tvoření bude bavit vás i děti, a ještě budete mít krásnou výzdobu. 

Panna (24.8. - 23.9.) 

Je na čase vložit hodně snahy do komunikace. Většinou to pomůže vše vyřešit bez zbytečných nejasností. Rodinné záležitosti, které už se táhnou delší dobu, se konečně urovnají. Pro vás to dopadne dobře není, čeho se bát. 

Váhy (24.9. - 23.10.) 

Váš smysl pro krásu předáváte i svým dětem. Je vhodná doba pro změnu bydlení. V jeho hledání vám mohou děti také pomoci. Třeba vás ohledně designu přivedou na nové svěží nápady. Nechte je tedy radit ohledně zvelebení domácnosti. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Listopad pro vás bude měsícem kdy, co na srdci, to na jazyku. Zpočátku budete až arogantní a ironičtí, což vaše rodina neponese s nadšením. Stojíte si prostě za svým, ale v druhé polovině měsíce si uvědomíte, že hlavou zeď neprorazíš. Vaše děti mají totiž také svou hlavu a je lepší se udobřit než vytvářet zbytečné žabomyší války. 

Střelec (23.11. - 21.12) 

Bilancování letošního roku na vás pomalu doléhá. Ve všech oblastech života si udělejte pořádek a poučte se z chyb, které jste udělaly. S dětmi se zaměřte na zdravější životní styl. Podzim a období nachlazení jsou v plném proudu. 

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Listopad pro vás bude ve znamení rodinné pohody plné lásky. Jděte s dětmi na nákupy a neopomeňte zajít do kina či divadla. Vztahy budou v poklidu a naprosto urovnané. A nezapomeňte také na pravidelné prohlídky. Nepotřebují děti například prohlídku u zubaře? 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Dbejte na svou spokojenost, která povede ke spokojenosti celé rodiny. Děti vás mohou v listopadu možná i lehce šokovat svými nápady a názory, ale takové naše děti přece jsou. A vy jste na ně náležitě hrdí. I když s nimi někdy úplně nesouhlasíte, vedou si na cestě životem dobře. 

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Středobod vašeho vesmíru jsou sice hlavně vaše děti, ale nezapomínejte také na sebe. Nikdo vám nebude mít za zlé, když s kamarádkami odjedete na pár dní pryč. Dopřejte si wellness a užijte si to. Doma to bez vás zvládnou, vy si odpočinete.  

Zdroj:

  • autorský text