Horoskop pro pomstychtivé: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k pomstychtivosti?

Horoskop pro pomstychtivé: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k pomstychtivosti?
Nejvíce pomstychtivá znamení se nedokážou zbavit minulých křivd, zranění, zášti a urážek, a tak se soustředí na pomstu. Nejsou šťastná, dokud se jim pomsta nepodaří.

S pomstychtivou osobností se nechcete zaplést, protože jednoho dne něco pokazíte a ona si nedá pokoj, dokud za to nezaplatíte.

Chovají zášť, jsou nejistí, mají nízké sebevědomí a cítí radost z bolesti druhých lidí.

Beran

Beran je silné a inteligentní znamení. Pokud uděláte nějakou chybu, nebude se mstít hned, ale bude vyčkávat, až ji zopakujete. Pak bude připravený toho zneužít proti vám. Dejte si proto dobrý pozor, jak se k vám Beran chová, pokud mu něco provedete. Jeho odpuštění je možná jen naoko.

Býk

Pokud si zahráváte s Býkem, může být pomstychtivý. Je těžké Býky přimět, aby vám odpustili, ale je to možné, jen buďte připraveni na tom pracovat. Býci jsou v tomto ohledu velmi přímí a otevření a nebudou se k vám plížit bez varování. Dokážou se zbavit svých špatných pocitů, pokud jim za to stojíte, ale pokud se jim neomluvíte, budou k vám mít dlouho zášť.

Blíženci

Když ublížíte lidem ve znamení Blížence, nic moc to pro ně neznamená. Ale pokud si dovolíte hrubě jednat s jejich přáteli či rodinou, za vaše chování připraví pomstu, na kterou nikdy nezapomenete. Blíženci mají jednoduše v povaze ostatní chránit a když se jim to nepovede, alespoň potrestají toho, kdo jim ublížil.

Rak

Raci mohou být navzdory své emocionální povaze pomstychtiví, zejména pokud je někomu z jejich blízkých jakkoli ublíženo. Když někdo udělá něco, co se Raka negativně dotkne, může začít myslet na pomstu. Kromě toho, že Raci udělají cokoliv, aby ochránili své blízké a svůj domov. Pokud ochrana znamená pomstu tomu, kdo Rakům způsobil křivdu, pak je pomsta zcela oprávněná.

Lev

Většinou jsou Lvi laskaví, pokud jim ovšem nevezmete něco, co považují za své. Mohou být velmi majetničtí a materialističtí, což znamená, že pokud jim něco nebo někoho ukradnete, Lev použije všechny své zdroje, aby je získal zpět a donutil vás zaplatit. Jakmile se jednou rozhodnou, je nesmírně těžké je přimět, aby svůj názor změnili. Pokud se Lev přátelí s někým, kdo ho zradí, nikdy mu to neodpustí.

Panna

Panny si rády život linkuje podle svých pravidel, a i drobné vybočení je dokáže rozzuřit k nepříčetnosti. Pokud si dovolíte Pannu kritizovat nebo dokonce zpochybňovat její vynaložené úsilí, se zlou se potážete. Tito lidé navíc umí plány na pomstu spřádat velmi dobře ve většině případů jsou úspěšní Nespoléhejte tedy na to, že jejich hledáčku uniknete.

Váhy

Možná byste si mysleli, že Váhy jsou díky svému chladnému přístupu a odporu ke konfliktům nejméně pomstychtivé ze všech znamení zvěrokruhu, ale není tomu tak. Váhy mají velmi nízkou toleranci k nespravedlnosti, proto nezlomte Váhám srdce ani je netrestejte, když si to nezaslouží, jinak se budou chtít pomstít. Pomsta je pro Váhy způsob, jak vyrovnat misky vah. Dobré je, že ať jsou Váhy jakkoli naštvané a pomstychtivé, rychle se z toho dostanou a po chvíli jsou připraveny odpustit.

Štír

Štíři nikdy nezapomenou na zášť nebo urážku, a proto jsou velmi pomstychtiví. Nikdy Štírovi nelžete ani ho nezrazujte, jinak si z vás udělá terč pomsty. Štíři jsou velmi citliví a snadno se jim může stát, že jim někdo ublíží. Jsou chytří, dostatečně intuitivní, aby věděli, kam udeřit, aby to způsobilo co největší bolest, proto mají pro pomstu všechny potřebné dovednosti.

Střelec

Střelec se rád mstí na veřejnosti, protože pokud ostatní nevidí jeho pomstu, tak se nudí. Střelec rád vysvětluje publiku, proč a jak chce daného člověka potrestat. Nejhorší mstitelé Střelce jsou byrokrati. Pokud jste loni urazili svého šéfa, ale letos vás povýší, tak si ublíží, ale nepostoupíte ani o milimetr po kariérním žebříčku.

Kozoroh

Kozorohova pomsta je podobná Panně, jelikož stejně jako Panna vás vytlačí z komfortního prostoru přesně, metodicky a oficiálně. Jediným rozdílem je, že Kozoroh do své pomsty přidá nějaký slovní jed. Kozoroh je v zásadě schopen jakékoli pomsty, ale tuto schopnost často nevyužívá. Zvláště nebezpeční jsou pomstychtiví šéfové tohoto znamení.

Vodnář

Vodnář je velmi klidné a laskavé znamení a na urážky a hrubost reagují vtipy a milosrdenstvím. Takovým způsobem mohou svého zneužívajícího v očích ostatních nechat vypadat jako idiota. Vodnář je schopen hněvu a vzteku, jako každý jiný normální člověk, ale cíleně se nemstí. Dělají to docela dobře náhodou a bez namáhání vám dá příležitost cítit se špatně.

Ryby

Toto znamení se mstí pouze blízkým osobám. Pomsta Ryb obvykle není tvrdí a projevuje se na uraženými řeči a drby. Může také jednoduše a navždy odmítnout komunikovat s tím, kdo ji urazil. Navíc to všechno bude doprovázeno příběhy přátelům a známým o tom, jak je Rybka nešťastná a jakého parchanta urazila. Vzhledem k tomu, že Ryby má obvykle každý rád, můžete o sobě na dlouhou dobu ztratit dobrý názor. Vždy je velmi obtížné vyvrátit argumenty Ryb.

Zdroje: