Horoskop na víkend 30. - 31. října: Lvi zatouží po klidu a Panny naopak po společnosti

Horoskop na víkend 30. - 31. října: Lvi zatouží po klidu a Panny naopak po společnosti
Víkend některým znamením přinese mnoho nápadů a nových podnětů, někdo se však bude chtít schovat před celým světem a jen doma v klidu odpočívat. Podívejte se, jak si povede vaše znamení.

Beran

O víkendu vás nic nezastaví. Půjdete si prostě za tím, co jste už dlouho odkládali kvůli všem těm povinnostem. Přesto si vše nejprve ověřte, než se do něčeho pustíte. Myslete na bezpečí a pevné hranice.  

Býk

Toužíte po stabilitě, ale to vždy nejde za každou cenu, Býci. Vaše představa se vám může zdát nejlepší, ale měli byste k sobě připustit i názory ostatních. Neodmítejte návštěvy jen proto, že vaši přátelé mají jiný názor. Myslete na to, že přátelství se může díky vzájemnému pochopením upevnit.

Blíženci

Možná budete mít problém se rozhodnout, zda dát o víkendu přednost rodině nebo práci. Ale možná zvládnete obojí, Blíženci. Energie budete mít na rozdávání. Pokud si pohlídáte čas na odpočinek, zvládnete i nasekat dříví na celou zimu. 

Rak

Tento víkend se řiďte svým srdcem. Potřebujete si vyjet někam do přírody? Udělejte si čas, abyste potěšili své vnitřní dítě, které touží po péči a pozornosti. Možná chcete jen zůstat doma, zachumlat se pod deku a koukat na filmy. Dopřejte si to.

Lev

O víkendu můžete toužit po větším soukromí. Dejte to vašim blízkým vědět dostatečně včas, abyste se vyhnuli nedorozumění. Vytvořte si svůj koutek, kde vás nikdo nebude rušit a věnujte se chvíli jen sami sobě.

Panna

V sobotu se probudí vaše živelnost. Budete spontánní, komunikativní a otevření. Možná dokonce více než jsou u vás vaši přátelé zvyklí. Výlet nebo procházka vám může udělat dobře. 

Váhy

Během víkendu se o sobě můžete dozvědět pár věcí, které může být těžké strávit. Zkuste si nebrat tyto věci osobně a promluvte si s těmi, kteří o vás tato slova tvrdí, z očí do očí. Někdy se jen věty překroutí, aniž by si to jejich autor přál.

Štír

V sobotu se vám budou nápady jen hrnout. Možná s nimi zůstanete zcela o samotě, ale to vás nezastaví před jejich realizací. V neděli vás mohou přátelé pozvat na večírek. Tentokrát si to pořádně promyslete, abyste posléze nelitovali, že nestíháte.

Střelec

Potřebujete se rychle zbavit všeho starého, od harampádí ve sklepě až po falešného přítele. Tento víkend vám to půjde snadno. Pokud se musíte rozloučit s bývalým kamarádem, jednejte se soucitem. Než začnete s něčím novým, udělejte si pořádek a uspořádejte si jednu věc po druhé. 

Kozoroh

Vaše ambiciózní plány vás mohou o víkendu zcela zavalit. Předcházejte vyhoření propojením několika činností v jednu nebo požádejte přátelé, kterým důvěřujete, o pomoc. V neděli vám může přijít další nabídka. Dejte si dostatek času k promyšlení, než se ji rozhodnete přijmout. 

Vodnář

O víkendu budete o něco citlivější, než jste u sebe zvyklí. Nebojujte s tím a buďte na sebe laskaví. Odhalení vaší zranitelnosti není známkou slabosti, naopak je zásadní pro upevnění zdravých vztahů. Nebojte se otevřít svým přátelům, zejména těm, u kterých cítíte důvěru. 

Ryby

V sobotu vás může popadnout cestovatelská vášeň. Nezdráhejte se oslovit přítele a vyrazit někam daleko za město. Společný den v přírodě může ve vaší mysli probudit užitečné nápady. V neděli se naopak budete mít chuť zavřít doma a o nikom jiném ani neslyšet.

 

Zdroje: