Horoskop pro násilnické typy: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k násilí?

Horoskop pro násilnické typy: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k násilí?
Zajímá vás něco o vašem znamení a k čemu je předurčeno? A víte vše o ostatních znameních a čeho všeho jsou schopni? Možná právě vaše znamení má sklony k násilí! 

Beran 

Berani jsou vůdcovské typy a mají potřebu řídit ostatní. Muži Berani jsou velice přátelští a rádi si vytváření velkou partu přátel. Mají ovšem sklony i k občasné agresi. Ženy ve znamení Berana jsou občas dost vznětlivé a mohou se vozit po slabších. Berani tak mohou mít sklony i k násilí. 

Býk 

Býci jsou vesměs líní jedinci, kteří se nepotřebují nikam vrhat a nejlépe jim je doma se svými blízkými a dobrým jídlem. Umějí být také dost tvrdohlaví a nikdo s nimi nehne. Většinou bývají klidní, ale jakmile se rozčílí, mohou lítat věci vzduchem. Býk se umí velmi rozzuřit a zejména muži Býci pak mohou použít i násilí třeba k vydobytí své pravdy a hrdosti.  

Blíženci 

U blíženců si nikdy nemůžeme být jisti, jaká jejich stránka se zrovna projeví. Mohou působit velice nedůvěryhodně kvůli tomu, že skrývají více tváří. Jsou to však vesměs přívětiví a milí lidé, kteří nevyhledávají nebezpečí. Vše vyřeší diplomaticky, a proto nepotřebují použít násilí. 

Rak 

Tyto citlivé osobnosti upřednostňují city před jakýmkoli jiným jednáním. Mohou se sice častokrát jevit naštvaně či nepříjemně, ale takový obličej mají nasazený téměř vždy, i když ho právě nic netrápí. Může se proto zdát, že vám chce ublížit, ale tato citlivá duše by nikomu neublížila.  

Lev 

Zrozenci ve znamení Lva bývají často velice autoritativní či takové sklony potlačují, ale jejich dominanci občas neukryjí. Chtějí si tvrdě obhajovat svoje území a ukázat, kdo je tady pánem, a to i kdyby měli použít násilí. 

Panna 

Ženy i muži ve znamení Panny mají rádi ve všem pořádek a chtějí, aby bylo v každém případě po jejich. Umějí si svou pravdu vydobýt zejména křikem a hysterickými výlevy. V mladém věku jsou však schopni použít i násilí, když není po jejich.   

Váhy 

Váhy mají většinou vše dobře promyšlené, zvláště když se chystají něco učinit. Jednají zvláště diplomaticky a chtějí, aby u toho nejen vždy dobře vypadali, ale aby udělali celkový dojem. Zakládají si zkrátka na dobré pověsti, a proto by nechtěli na nikoho vztáhnout ruku. 

Štír 

Štíři mají obrovské touhy něčeho dosáhnout, ačkoli velmi rychle přesídlí zase na něco jiného. Jejich dostatečně velké sebevědomí jim umožňuje o sobě ani na okamžik nepochybovat. Nepotřebují si svoje vítězství ničím dokazovat ani se snižovat k nějakým prudším činům. 

Střelec 

Střelci jsou na první pohled velice výrazné osobnosti. Chtějí být vidět a chtějí být vyslyšeni, nic jiného ani není v jejich případě možné. Protože žijí velice přelétavým způsobem života, netrvají ustavičně na jednom. Přesto se dokážou vyjádřit i svou silou, pokud je někdo slovně napadne.  

Kozoroh 

Tito velice tvrdohlaví a umínění jedinci si vždy stojí za svou pravdou. Nikdo jim nemůže narušit jejich komfortní zónu a už vůbec vyřknout jakoukoli křivdu na jejich nejbližší osoby. Dokážou se velice rychle vyprovokovat a rázem se neznají a probudí v sobě násilníka. Vzduchem mohou začít lítat věci.

Vodnář 

Vodnáři se rádi jakkoli předvádějí a ukazují před ostatními. Milují, když jsou středem pozornosti a dokážou bavit ostatní. Aby předvedli svou sílu, jsou schopni zajít i do extrémů spojených s fyzickou bolestí. Na jakékoli násilí páchané na ostatních však stavěni nejsou.  

Ryby 

Tito zrozenci jsou velice citliví a zároveň velmi lítostiví. Dokážou velice často citově vydírat a dělat ze sebe oběť, podobně jako Raci. Na rozdíl od nich však dokážou neurvale vybuchnout, když se jim nedostává vytoužené pozornosti. Ačkoli rádi vyhrožují, a to i třeba s pomocí zbraně, ve skutečnosti by nedokázali ublížit. 

 

Zdroj:

  • autorský text