Horoskop pro pracující: Předurčuje Vás Vaše znamení ke sklonu k pracovitosti?

Horoskop pro pracující: Předurčuje Vás Vaše znamení ke sklonu k pracovitosti?
Snad všichni milujeme líné neděle v teplácích, s palačinkami do postele a filmovou sérií bestsellerů. Ale jste z těch, kteří by chtěli mít takovou neděli každý druhý den nebo Vám stačí ta jedna. I v tomhle Vám znamení zvěrokruhu napoví.

Beran

Tito lidé patří mezi ty nejpracovitější. Daří se jim být těmi nejlepšími. Nesnášejí nečinnost a jsou schopni pracovat i na několika projektech naráz. Berani jsou velmi ambiciózní, a to i co se zaměstnání týče. Jsou však neradi, když je někdo ovládá a nejlépe se jim pracuje, pokud oni sami mohou rozhodovat.                  

Býk

Býci jsou známí především svojí tvrdohlavostí, a to i v pracovním kolektivu Tíhnou k zaměstnání, které zahrnuje rutinu. Bývají ve své práci důkladní a extrémně produktivní, jsou rádi součástí týmu a jsou rádi, pokud je vidina jejich zaměstnání plánovaná v dlouhodobém horizontu.

Blíženci

Lidé narození v tomto znamení dávají do jakékoli své činnosti 100 %. Dynamika jejich života má od lenosti na míle daleko. Mají rádi, když je jejich práce plná změn a variací, pokud tomu tak není, tak se jejich motivace vytrácí.

Rak

U Raků není v práci na první pohled patrné, zda jde o lenost nebo jen o skutečnost, že pracují pomalu. Nejsou právě těmi nejproduktivnějšími lidmi a jejich výkon koreluje s jejich aktuální náladou. Ve svém volném čase jsou náchylní k lenošení.

Lev

Milují být středem pozornosti a jsou ve společnosti zbožňováni. Zároveň je lenost jednou z charakteristik Lva. Proto, aby se z něj stal na pracovišti „lev salónu“, musí tvrdě pracovat, což je pro něj nemalá výzva.

Panna

Panny jsou dříči. Většinou po jejich práci nepřichází zábava, ale další práce, jinak se cítí méněcenní. Jsou k sobě velmi kritičtí. Nestačí jim pouze úkoly plnit, ale chtějí, aby byl výsledek dokonalý. U tohoto znamení, víc než u jiných, hrozí riziko přepracovanosti. Starosti, a to nejen ty pracovní jsou jejich denním chlebem.

Váhy

Znamení, které vykonává naplno svoji práci do té chvíle, dokud mu síly stačí. Oproti jiným znamením jsou to právě oni, kdo se unaví častěji, než je tomu u jiného znamení. Jedná se o osoby, které jsou přátelské, extrovertní a jsou často motivováni k práci v týmu.

Štír

Těmto lidem nechybí nadšení a energie, a to zejména ve chvílích, kdy jsou spokojeni i v soukromém životě. Bývají vysoce motivovanými a odhodlanými lidmi, kterým se daří ve všem, na co si pomyslí. Mají rádi kontrolu a jejich znalosti jsou všeobecné. V tom, co dělají si potrpí na detaily.

Střelec

Už při samotné zmínce o práci se Střelcům dělá zle, milují svobodu a cestování, což se často s běžným zaměstnáním neslučuje. Prací se cítí omezováni. Cítí se dobře, pokud i po té pracovní stránce, mají volnou ruku. Pokud naleznou práci, která je baví, umí se jí oddat. 

Kozoroh

Jsou mistry sebekázně, což z nich dělá tvrdě pracující zaměstnance. Ráno vstávají brzy, aby stihli, co nejvíce zadaných úkolů. Kvalita práce je pro ně na prvním místě. Pro motivaci nechodí daleko a často jsou velmi ambiciózní. Trpělivost a vytrvalost jsou jejich vrozenými rysy. Pokud si stanoví cíl, nevadí jim pracovat na něm klidně celý den.

Vodnář

Tito lidé patří mezi nejlenivější znamení. Bývají sice skvělými humanitárními pracovníky, ale většinou čekají, až je někdo do práce postrčí. Jejich nechuť pracovat bývá daná i stereotypem, který práce přináší. Vodnáři je přímo nesnáší. Pokud je jejich práce kreativní a plná změn, nevadí jim odložit setkání s přáteli a práci dokončit.

Ryby

Lidé narození v tomto znamení se velmi lehce začnou nudit, pokud je však nějaká práce zaujme, jejich oddanost nezná mezí. Jsou to snílci a dají se lehce namotivovat. Často jsou to na pracovišti oni, kdo přichází s novými nápady na mnohdy i neřešitelné problémy.

 

Zdroj:

  • autorský text