Horoskop pro milující: Předurčuje Vás Vaše znamení k lásce?

Horoskop pro milující: Předurčuje Vás Vaše znamení k lásce?
Rádi flirtujete, smějete se a Váš zájem o opačné pohlaví je nepřehlédnutelný nebo jste samorosti, kteří o společnost moc nestojí? A možná jste zlatý střed mezi těmito protipóly. Pojďme se podívat, co říkají hvězdy.

Beran

Když už se Beranovi zalíbí potenciální protějšek, umí být opravdovým romantikem. Často je však pro něj v lásce těžké zahodit svou sebestřednost a považovat svého partnera za rovnocenného. Když tuto svoji vlastnost překoná, dokáže být otevřený i vůči pocitům toho druhého.

Býk

V lásce moc dobře ví, co chce a v hledání toho správného partnera je velmi trpěliví. Když se opravdu zamiluje, stává se věrným a trvalým společníkem. Umí nejen brát, ale i dávat. Svůj protějšek umí rozmazlovat – sex v noci u ohně a chlazené šampaňské je přesně to, co Býk potřebuje.

Blíženci

O lidech Blížencích je známá jejich nerozhodnost, a to i co se lásky týče. Někdy je u nich těžké poznat, zda se jedná pouze o sympatie nebo o hluboké city, protože sami ve svých citech tápou. Když už se pro člověka rozhodnou, je toto rozhodnutí upřímné. Většinou, až se konečně rozhodnou, umí svého partnera zahrnout láskou.

Rak

Raci jsou nejšťastnější, když kolem sebe mají svoje milované a láska je pro ně prioritou. Své miláčky rádi hýčkají a jsou celým svým tělem romantiky.

Rak dokáže pochopit city svého partnera a rád mu naslouchá, ve vztahu se řídí především svojí intuicí. Projevem jeho lásky bývají malá, za to překvapivá gesta.

Lev

Lev má obrovské, nesobecké srdce a jeho láska k druhému bývá tak velká jako množství jeho životní energie. Lvi jsou zároveň věrnými partnery. Na rande se málokdy objeví bez toho, aniž by druhou stranu obdarovali aspoň nějakou maličkostí. Pokud jsou ve vztahu, rádi se ve společnosti svým partnerem chlubí.

Panna 

Lidé narození v tomto znamení jsou stydlíni. Zamilovat se, je u nich většinou zdlouhavý proces a důvěra je pro ně prioritou. Velmi často se z nich ve vztahu stává jakýsi chameleon, který odráží osobnost svého partnera.

Váhy

O Váhách se proslýchá, že jsou nejnápaditějšími a nejohleduplnějšími partnery, kteří obětují své vlastní potřeby ve prospěch svých protějšků. To v dlouhodobém horizontu není pro vztah přínosné. Druhému projevují lásku tak, že se dotyčný cítí výjimečně. Jsou to romantici tělem i duší.

Štír

Nejsmyslnější znamení celého zvěrokruhu. Partnerský život je pro ně tou nejpřirozenější potřebou, a to nejenom kvůli sexu, ale i kvůli touze po hlubokém duchovním spojení s jejich spřízněnou duší. I proto je pro ně velmi těžké přijmout, pokud vztah nedopadne dobře.

Střelec

Co se Střelců týče, nejsou zrovna nejemotivnějšími milenci, ale mají rádi dobrodružství a pro svůj život potřebují partnera stejných přesvědčení. Někdy totiž více než toho druhého, potřebují možnost svobody. V lásce bývají přímí a neradi chodí dlouho kolem horké kaše. Pokud se do Vás zamilují, budete o tom vědět velmi brzy.

Kozoroh

Vidět Kozoroha projevit city, může být náročné. Jsou většinou chladní a bez emocí. Pokud už se zamilují, tak Vás zahrnou materiálním bohatstvím. Takže i když Vám nebudou denně říkat, že Vás milují, nemusíte se bát, že by Vás v životě nezajistili.

Vodnář

Vodnáři vesměs milují všechno a všechny kolem sebe a není u nich vždy zřejmé, kdy se jejich obdiv překlene v lásku. Jejich partneři mohou mít pocit, že mezi tím vším se právě jim lásky a pozornosti od protějšku nedostává.

Ryby

Tito lidé se zamilují velmi rychle a snadno, a proto mohou být lehce zraněni. Ryby jsou snílky a nebojí se svoji lásku sdílet.  Ke svým partnerům chovají hluboké city a těžko se tak smiřují s tím, pokud je jejich protějšek zklame.

 

Zdroj:

  • autorský text