Partnerský horoskop na víkend 30. - 31. října: Žárlivé scény, třenice, ale i romantika

Partnerský horoskop na víkend  30. - 31. října: Žárlivé scény, třenice, ale i romantika
Pracovní povinnosti často neumíme oddělit od soukromí a podstatně tak zasahují do našeho volného času a milostných vztahů. Přečtěte si, jak si s tím poradí jednotlivá znamení.

Beran

Jste ve svém živlu, Berani. Vše vám jde od ruky a vaše láska z vás nemůže spustit oči. Ve vztahu můžete zažehnout nové jiskry nebo spustit žárlivé scény. Je jen na vás, jaký víkend si vytvoříte. 

Býk

Váš nabitý pracovní program může způsobit partnerské hádky. Domluvte se předem, jak budete trávit víkend a rozvrhněte si program na čas, kdy budete spolu a kdy každý sám za sebe. Ve společném čase se opravdu věnujte jeden druhému.

Blíženci

Hvězdy vám přejí romantický a vášnivý víkend. Pravděpodobně prožijete vzrušující čas ve společnosti své lásky. Můžete také pozvat společné přátelé a uspořádat večírek. Komunikace s přáteli oživí atmosféru a přinese do vašeho vztahu nová témata.  

Rak

Držte svou platební kartu dál od pokladny, Raci. Můžete mít větší touhu utrácet a do vašeho vztahu by to mohlo vnést třenice. Láska a harmonie nakonec zvítězí, ale buďte opatrní na ostrá slova, která by mohla zanechat trvalé jizvy. 

Lev

Vaše chování bude vyzařovat speciální kouzlo, které přitahuje pozornost více očí. Pozor na partnerovu žárlivost, která by mohla narušit poklidnou atmosféru celého víkendu. Věnujte se mu víc, než je běžné, aby neměl důvod ke zbytečnému žárlení.

Panna

Nenoste si domů napětí z práce. Dejte si záležet na tom, abyste se doma cítili příjemně a pohodlně. Všechny starosti odhoďte při cestě domů, zajděte si zaběhat nebo alespoň se psem na dlouhou procházku. Uvidíte, jak se váš víkend promění a naplní romantickými zážitky.

Váhy

Čeká vás vzrušující víkend, Váhy! Budete stát v centru společenského dění a obzvlášť neděle se může stát dnem nezapomenutelných romantických zážitků. Přesto si dejte pozor, mohli byste se zaplést do složitých milostných vztahů.

Štír

Není se u vás čemu divit, že jste i v pátek pustili práci do popředí. Zkuste však všechny starosti na chvíli hodit za hlavu a věnovat se rodině a partnerovi. Zvýší se vám tak vaše vitalita, a ještě navíc potěšíte své nejbližší.

Střelec

O víkendu vás čekají příjemné a veselé chvíle s vaším partnerem. Možná budete mít chuť vyrazit do společnosti a pobavit se. Jen se vyhněte flirtu, který by mohl vést k milostnému trojúhelníku. 

Kozoroh

Čekejte rozporuplný víkend, nejprve bude váš vztah plný vášně a hašteření. Pak se však může nečekaně přihnat žárlivost, která všechno pěkné rozmete. Nedovolte ji mezi vás vstoupit, zachovejte klidnou hlavu a užijte si společný víkend.

Vodnář

Chystáte-li se společně s druhou polovičkou na výlet nebo návštěvu, počítejte s dobrou náladou. Všechno bude klapat, jak si naplánujete a domů se vrátíte bohatší o krásné společné zážitky.

Ryby

Pokud se vám nedaří pokročit ve svých plánech, dejte si pozor, abyste svou nevrlost nepřenesli také do vztahu. Raději změňte prostředí, jeďte na chatu nebo ke známým a vyhněte se tak zbytečným tahanicím. 

 

Zdroj: