Horoskop pro tatínky: Na listopad

Horoskop pro tatínky: Na listopad
Listopad bude ve znamení poklidu. Žádné velké změny vás nečekají, jelikož vše včetně vás se chystá na zimu. Stejný útlum jako v přírodě čeká i nás všechny. Nezapomínejte tedy na odpočinek, nejlépe s rodinou.  

Beran (21.3. - 20.4.) 

Ačkoli si na své děti umíte došlápnout, někdy sami uděláte něco, co byste neměli. Pokud máte dojem, že je pak třeba vše odčinit, přiznejte chybu. Dětem udělá větší radost pocit, že i vy občas něco uděláte chybu než drahý, zbytečný dar. 

Býk (21.4. - 20.5.) 

Věnujete hodně času práci, vaše rodina se díky tomu má dobře, ale nepřehánějte to. Potřebujete si taky někdy odpočinout. Poklidné lenošení s dětmi u pohádek a her vás nabije energií. Pokud máte zájem se v nějakém oboru ještě vzdělat, je na čase s tím začít. S vaším potomkem se můžete věnovat nové zálibě společně. 

Blíženci (21.5. - 21.6.) 

Vaše nestálost je pro vaše děti někdy naprosto záhadná, ale přese všechno jste jim oporou. V listopadu se může stát, že právě vaše zastání bude potřeba. Dejte si ale pozor, abyste vše dotáhli do konce. Ve sporech s potomky se řiďte radou “mlčeti zlato”. 

Rak (22.6. - 23.7.) 

Rodina je pro vás vším. Spokojené úsměvy na tvářích vašich dětí jsou největší odměnou. Radost jim uděláte výletem do přírody začátkem měsíce. Možná bude vaše dítě potřebovat radu. Rozhodně neprohloupí, když přijde za vámi. 

Lev (23.7. - 23.8.) 

Poslední dobou vám to doma nějak neladí. Rodinná atmosféra není příjemná, jelikož je ve vzduchu hádka. Začátkem měsíce se do konfliktu opravdu dostanete, ale vaše děti budou stejně neústupné jako vy. Nemá cenu hledat kompromis, raději si jděte někam zasportovat. Přijdete na jiné myšlenky, a nakonec se vše urovná v klidu. 

Panna (24.8. - 23.9.) 

Rodině se věnujete, co to jde, ale někdy je toho na vás moc. Jste příliš posedlí dokonalostí, a tak se nedivte, že na vás vše doléhá. Někdy stačí trochu slevit z nároků a jen si užívat. Jestli vás doma vše irituje, vyrazte si někam ven a bavte se po svém.  

Váhy (24.9. - 23.10.) 

Začátkem měsíce se může stát, že se vrátíte domů zrovna uprostřed hádky. Pro partnerku i děti budete klidným bodem, který vše urovná. Okolo poloviny měsíce si udělejte čas na nějakou kulturu. S celou rodinou si užijte příjemný den zakončený dobrým jídlem. S dětmi se věnujte sportu. 

Štír (24.10. - 22.11.) 

Pokud to u vás vypadá jako na bitevním poli, není to dobré. V opozici zde totiž stojíte vy sám. Situace nejspíš nepůjde vyřešit snadno. Zkuste na pár dní odjet s kamarády třeba rybařit nebo jinak relaxovat. Vyčistíte si hlavu a potíže doma budou vypadat daleko snadněji zvládnutelné. 

Střelec (23.11. - 21.12) 

Pomalu se blížící konec roku vás nutí bilancovat. I rodinu podrobíte kontrole a zjistíte, že nejste úplně spokojení. Uvědomte si ale, že i vy nesete zodpovědnost za to, jak jsou vaše děti vychované. Možná by bylo dobré zamyslet se i nad sebou.  

Kozoroh (22.12. - 20.1.) 

Nejste úplně kutil, ale potřebujete doma udělat nějaké malé změny a úpravy. Zapojte i své ratolesti, taková činnost vám přinese veselé a příjemné chvíle. Děti budou nadšené a výsledek udělá radost všem. 

Vodnář (21.1. - 20.2.) 

Už delší dobu máte dojem, že svým dětem jste tak trochu pro smích. Jejich popichování vás dožene k výbuchu hned na začátku měsíce. Nebude to vůbec na škodu, naopak to doma pročistí vzduch. Spory pomalu odplují a konečně vám bude doma dobře.  

Ryby (21.2. - 20.3.) 

Jste rodinný typ, ale věčné čtení pohádek pořád dokola už nahraďte jinou zábavou. Děti s vámi budou podnikat cokoliv, tak se nebojte jít do nových věcí. Vedete je nejen k přírodě, ale i pohybu. Před začátkem zimy byste měli zkontrolovat celé rodině úrazové pojištění. 

Zdroj:

  • autorský text