Co nám přinese podle horoskopu listopad, měsíc barev i prvních sněhových vloček

Co nám přinese podle horoskopu listopad, měsíc barev i prvních sněhových vloček
Listopad 2021 bude ve prospěch těch, kteří vědí, jak hospodařit s penězi a vědí, jak se informovaně rozhodovat. Nejednoznačnost pocitů a emocí, které budete během měsíce zažívat, může mít nepředvídatelné následky.

Konec podzimu bude symbolicky znamenat postupné ubývání pro vás nepotřebných známostí a vztahů.

Lidem ve znamením vodního živlu (Rak, Štír, Ryby) toto období umožní navzdory vnějším okolnostem nalézt kýženou stabilitu v osobních i pracovních vztazích. 

Vzdušná znamení (Blíženci, Váhy, Vodnář) mohou potkat v rodině matoucí situace. Ale vše lze snadno napravit jasným vysvětlením svých životních cílů příbuzným, kterých se tento problém týká. 

Znamení ohně (Beran, Lev, Střelec) a země (Býk, Panna, Kozoroh) riskují ztrátu ziskové nabídky. Listopadový horoskop predisponuje ke koncentraci a vyrovnanosti.

Zdroj: Triff / Shutterstock

V prvních dnech měsíce se očekává nový měsíc. Horoskop pro první listopadovou dekádu doporučuje ukázat své nejlepší vlastnosti, jako je koncentrace, vytrvalost a obětavost. 

Měsíc, který je ve znamení Štíra, vám poskytne další přísun energie. Pokud jste plánovali změnit působiště nebo studium, je vhodné naplánovat si vhodný okamžik právě na listopad. Začátek měsíce se ponese pod záštitou Venuše, tajemné a zářivé planety. 

Zvyšuje se potřeba ticha a relaxace, proto horoskop radí dopřát si více odpočinku. Pokud jste nebyli schopni dokončit všechny úkoly během pracovního týdne, neměli byste je dělat o víkendu.

Kreativní nápady, které realizujete v polovině listopadu, budou mít ve vašem okolí velký úspěch. Vliv Jupitera během této doby posílí vaši intuici a pomůže odhalit a vyjasnit i některé nepříjemné věci z minulosti. Měsíc bude ve znamení Vodnáře, což dá všem znamením dobrou příležitost k získání sebevědomí.

V lékařské oblasti horoskop varuje před špatným vstřebáváním cukru tělem a zvýšeným rizikem drobných řezných ran a poranění.

Ve třetí dekádě listopadu 2021 očekávejte celou řadu rozporuplných situací. Pokušení se budou střídat se zajímavými návrhy, takže horoskop radí být vždy ve střehu. 

Poslední dny v měsíci budou finančně příznivé pro všechna znamení. Velké nákupy nebo záměrné investice budou opodstatněné. V tuto dobu bude Měsíc ve znamení Býka a bude aktivně přispívat k materiální stabilitě. 

Horoskop posledních listopadových dnů varuje před možnými pokušeními a zkouškami. Chamtivost a závist vás mohou dohnat ke špatným rozhodnutím. Nadměrné plýtvání a lenost povedou zároveň ke smutným následkům. Půjčování peněz se nedoporučuje.

Zdroj: