Horoskop pro netalentované: Předurčuje vás vaše znamení nulovému talentu?

Horoskop pro netalentované: Předurčuje vás vaše znamení nulovému talentu?
Některá znamení zvěrokruhu disponují skrytým talentem, který je třeba v nich probudit. Některá znamení ovšem naopak nemají k talentu sebemenší vlohy, a i přesto si troufají tvrdit pravý opak. Víte, jak je na tom vaše znamení zvěrokruhu?

Beran

Beran dostal do vínku sportovní talent. V jakémkoliv sportu je tak Beran vždy na prvních příčkách. Kromě toho je také majitelem talentu, který se vyznačuje dobrým vyjednáváním s lidmi a vysvětlováním. Berani mají jednoduše notnou dávku trpělivosti. K čemu ovšem býk talent nemá ani zdaleka, tak je malování. Kreativního ducha v něm neprobudíte ani za nic.

Býk

Býci mají talent na vaření. Jsou totiž skvělými gurmány a jídla, která připravují jsou skutečně výtečná. Vynikají rovněž v oblasti sexu a jsou dokonalí milenci. Dalo by se tak říct, že mají talent i na milostné hrátky. V čem ovšem talent u Býka nelze spatřovat vůbec, je hudební sluch. Ten často Býci nemají ani zdaleka.

Blíženci

Blíženci mají takzvaný komunikační talent. Umí skvěle využívat své komunikační dovednosti a jsou často i skvělými řečníky. Mají také talent na odhalování různých nepravd a pomluv. Jistě by se tak nejeden Blíženec neztratil v oblasti kriminalistiky, a to třeba jako vyšetřovatel. Talent mají i pro svádění opačného pohlaví. V čem ovšem talentovaní rozhodně nejsou je zpěv, malování, plavání a také vaření.

Rak

Citliví raci mají několik skrytých talentů. Mezi jeden z nich se řadí talent pro dohazování partnerů. Díky své citlivé povaze se umí často poměrně dobře trefit do vkusu dvou lidí, které následně spárují. Pokud bychom ovšem mluvili například o umění či schopnosti vydržet alespoň pět minut u jedné věci, tak by to rozhodně nebylo u Raků.

Lev

Lvi se velmi rádi předvádějí, a tak jim byl do vínku dán talent herectví. Jako umělci jsou Lvi naprosto dokonalí. Rovněž mají velmi dobrý ochranný instinkt a často se umí bravurně vyhnout nebezpečným situacím. Jsou tak nejen skvělými partnery, ale také rodiči. Co ovšem od Lva neočekávejte je talent pro sport. Pokud se Lev pustí do nějakého sportu, jistě si z něj dříve nebo později odnese přinejmenším nějaké zranění.

Panna

Panny mají talent pro plánování a perfekcionismus. Jsou ovšem velmi náročné povahy a často se hádají se svým okolím. Talent Panny postrádají zejména v oblasti vaření, uklízení a také péče o rostliny. Pokud Panně věnujete květinu, do druhého dne bude rozhodně suchá.

Váhy

Váhy mají jednoznačně talent v oblasti vaření. Jsou dokonalými kuchaři a také strávníky. Mají také vynikající vkus pro jakoukoliv domácí výzdobu a často jsou reprezentanty čisté krásy. Jsou schopní také v oblasti malování či modelování. Zpěv, tanec a herecký um u nich rozhodně nehledejte.

Štír

Štíři mají velmi zvláštní talent v oblasti emocionálního spojení se s milovanou bytostí. V oblasti sexu jsou tak Štíři naprosté jedničky. Co ovšem Štíři do vínku nedostali je talent pro učení, naslouchání druhým a sebereflexi.

Střelec

Střelci jsou velmi dobří ve sportu, a to v jakémkoliv. Mohou se nadchnout pro jakýkoliv sport a ten jim půjde od ruky. Rovněž se velmi rychle umí naučit cizí jazyk a nemají problém s disciplínou. Co jim ovšem vůbec nejde je vaření, řízení auta a pokulhávají i v milostném životě.

Kozoroh

Kozorozi mají talent na to vidět věci vždy z té lepší stránky. Často se tak stávají věčnými optimisty, které mnohdy jejich okolí už ani nebere vážně. Talent ovšem postrádají zejména v oblasti podnikání, kdy nejsou schopni být dobrými podnikateli ani nadřízenými. Často se tak raději nechávají zaměstnávat jinými.

Vodnář

Vodnáři mají talent pro velmi ambiciózní projekty. Jejich plány jsou ve většině případů velmi dobře promyšlené a kreativní. Jsou rovněž dobří v organizování. Pro co talent skutečně nemají je jízda na koni, sportovní aktivity a také výměna pneumatik.

Ryby

Ryby mají talent pro dokonalé chápání lidské duše. Často jsou tak Ryby k vidění jako psychoterapeuti. Talent Ryby naopak nemají v oblasti vkusu, vybavování domácnosti či úpravy zevnějšku.

Zdroj:

  • autorský text