Horoskop: čeká vás v listopadu bohatství?

Horoskop: čeká vás v listopadu bohatství?
Máte hluboko do kapsy nebo toužíte již dlouho po něčem luxusním. Zvažujete vhodné investice či výdaje? Dozvíte se, jestli vás čeká v listopadu bohatství a jak s ním naložit, abyste těžce nenabyli a lehce nepozbyli.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Již teď je jasné, že berany v listopadu žádné náhlé zbohatnutí nečeká. Spíše to vypadá, že se mohou potýkat s dluhy. Je možné, že když budou pilně pracovat, dočkají se zasloužené odměny. Pamatujte: štěstí pomáhá těm, kteří si umí pomoci především sami.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býky čeká nádherné a příznivé období, kdy si budou užívat zasloužený luxus. Zažijí učiněné lázně a budou se starat o své tělo vonnými oleji a esencemi. Štěstí a skvělé nápady jim napomohou získat více peněz pro sebe. Čekají je výhodné nákupy, u kterých ušetří.  

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížence čeká omezování výdajů a splácení starých dluhů. Něco, o čem si mysleli, že je zaplaceno, ve skutečnosti stále zaplaceno není a staré dluhy je doženou. Bohatství by jistě prozatím čekat neměli. S problémem je nutno se co nejdříve vypořádat, aby se dluh zbytečně nezvyšoval.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

V tomto období raky nečeká bohatství, ale posílení jejich vztahů. Což jim může přinést nové příležitosti. Obzvláště když poznají nové lidi v jejich oboru. Jejich přátelské jednání se jim později zúročí při nacházení nových obchodních partnerů.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zbohatnutí je lvům velmi nakloněno, avšak peníze k nim přijdou spíše pomalu a postupně. Budou investovat a jejich investice se zúročí. Užijí si ocenění v práci a promyslí, jak uvolnit staré vzorce nakládání s penězi, aby byli do budoucna ve finanční sféře úspěšnější.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se dostávají do zajímavé doby, jejich pracovní příležitosti se jen hrnou a ony si užívají nabyté peníze, které jim zajistí svobodu a pravidelný luxus. Budou za svou tvrdou práci odměněni. Vesmír je jim nakloněn a čeká je příjemný kompliment od blízkých osob, které je pochválí za jejich snahu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy čeká doba změn, co se týče financí. Přehodnotí, jak přemýšlí nad penězi a jejich nakládání. Získají spoustu skvělých informací, jak s penězi naložit. Některé mohou pocházet z nekonvenčních zdrojů, jako jsou sny nebo znamení, ale neměly by váhat je využít ve svůj prospěch.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Vesmír přináší změny o tom, jak vidí štíři sami sebe. Někteří lidé je znají jako společenské, pracovité a šetrné. Dostanou se na večírek, kde posílí své sociální kontakty a získají nové obchodní příležitosti či způsoby výdělku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vesmír ovlivňuje jejich kariéru. To, čím se živí, nemusí být vždy přínosné. Střelci by měli zvážit, jestli by neměli změnit práci, pro lepší výdělek. Jestliže dostanou výhodnou nabídku si přivydělat, neměli by váhat a měli by ji využít.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohové se budou učit nové dovednosti a vytvářet nové způsoby, jak pracovat s nabytými zkušenostmi. Čekají je skvělé pracovní příležitosti, z nichž si vyberou tu nejlepší, avšak měli by dávat pozor, na některá úskalí, která tato práce přináší. Neměli by ji nechat zasahovat do svého soukromého života a své finance si bedlivě střežit. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáře čeká velmi pravděpodobně doba velkého bohatství. Jejich investice budou mít vysokou návratnost a dost možná se jim vrátí i některé dluhy z dávné minulosti. Vesmír rozvíří jejich karmu a otevře dveře tam, kde se nacházejí zajímavé příležitosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nabydou finance ze zcela nových zdrojů. Prací z domova nebo samostatnou činností získají mnoho. Štěstí je jim nakloněno a snoubí se s novými brilantními nápady. Ryby budou zkrátka velmi tvořivé.

Zdroje: