Jaká by měla být Vaše halloweenská maska podle znamení Vašeho zvěrokruhu?

Jaká by měla být Vaše halloweenská maska podle znamení Vašeho zvěrokruhu?
Stále ještě nevíte, čím překvapíte své okolí na Halloween? Jestli bude lepší mrtvá nevěsta nebo kostlivec? Nechte hvězdy, aby byly Vašimi průvodci.

Slavíte Halloween, anebo je to pro Vás jen americký svátek, který neřešíte? Ať už je to tak nebo tak, třeba se jenom toužíte vyřádit při výrobě svého kostýmu, chcete zazářit před přáteli anebo máte toto „strašidelné“ období rádi. Tady je malá nápověda v čem Vám na Halloween může být dobře.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Mistři nezvyklostí – Vodnáři se budou snažit o co nejoriginálnější kostým, budou mít takový, jehož podstatu chápou jen oni sami a vědí, že se jich na něj budou všichni ptát. Vezmou si na sebe cokoli hlavně proto, aby mohli mluvit o svých nápadech a získat pro sebe sympatie ostatních. Typický by pro ně byl havajský kostým v kombinaci s boxerskými rukavicemi.

Ryby (19. února – 20. března)

Umělci - pro Ryby není předvádění jejich halloweenského kostýmu prvotní, důležité je pro ně vyjádření jejich uměleckých schopností. Ryby nechtějí vytvořit kostým, který vypadá dobře, chtějí vytvořit kostým s poselstvím. Mohou se skrývat za kostýmy mystických víl, mořských pan či jednorožců.

Beran (21. března – 19. dubna)

Bojovník – Beran si vystačí s rychlým make-upem nebo výrazným kouskem, který se snadno sežene i snadno oblékne. Berani jednají hlavou, a proto je pro ně typickou maskou jednoduše koupená maska, kterou lehce sundají. Ideální je pro toto znamení oblek válečníka/válečnice s mečem v ruce, stejně jako představitel jejich znamení – Bůh války.

Býk (20. dubna - 20. května)

Voodoo panenka – Býci jsou opakem Beranů a rádi se na své masce vyřádí. Býci naopak dokážou strávit přípravou svých kostýmu několik hodin a vyšperkují každý detail. Není divu, že jsou pak ve společnosti obdivováni, což je přesně to, co od tohoto večera očekávali. Slušet jim bude Voodoo panenka nebo kostlivec.

Blíženci (21. května – 20. června)

Bankovní lupič – pro Blížence je Halloween příležitostí k setkání s přáteli, které milují. Jsou tím typem, který při Halloweenu srší žertíky a ideální kostým je pro ně ten, kdy mohou z rukávu vytáhnout spoustu triků. Není výjimkou, že se během večera, alespoň jednou jejich kostým promění. Ostatně i Blížence představují dvě polarity. Šťastní budou v kostýmu děsivé Červené Karkulky nebo strašidelného šaška.

Rak (21. června – 22. července) 

Poletující veverka – Raci jsou lidé, kteří se většinou nejlépe cítí doma, o Halloweenu tomu není jinak. Pokud už se rozhodnou vyrazit do společnosti a obléci si masku, je pro ně prioritou, aby byla pohodlná. Žádné korzety nebo vysoké podpatky. Spokojení budou třeba v kostýmu veverky z Doby ledové nebo si vyrazí za dýni s vycpaným břichem.

Lev (23. července - 22. srpna) 

Hvězda – Lvi bývají lídři společnosti, a proto nesmí chybět na žádném večírku. Jinak tomu není ani o Halloweenu. Většinou vybírají kostým, který představuje vládce, hvězdu nebo baviče. Výběr je řekněme nepřeberný. Jako Lvice můžete být třeba krví potřísněná Madonna nebo David Bowie se sekerou v ruce.

Panna (23. srpna – 22. září)

Jako oni sami – lidé ve znamení Panny jsou zaměření na praktičnost, jejich kostýmy bývají jednoduché a nebaví je vymýšlet detaily, volí jednoduchý make-up. Pravděpodobně je na Halloween spatříte v masce kočky, v černém topu s malými oušky a roztomilými vousky.

Váhy (23. září – 22. října)

Ve dvou strašlivější – Váhy nacházejí největší radost v práci s ostatními, a proto jsou velmi rádi, pokud mohou být součástí skupinového kostýmu. Rádi tvoří kostým se svými partnery a na Halloween je můžete potkat za pana a paní Adamsovi či Mrtvou nevěsta a jejího ženicha.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Král a královna temnoty – Halloweenská sezóna by se dala považovat za sezónu Štíra, jsou ve svém živlu, pokud si mohou vzít ten nejstrašidelnější kostým. Halloween jsou pro ně okamžiky, kdy se mohou projevit v celé hloubce svojí duše, která má i temné stránky a nemusí se bát, že budou souzeni. Jako ryby ve vodě se budou cítit v kostýmu realistické zombie.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V jako Vendeta – pro Střelce je Halloweenský večer stejný jako všechny ostatní večírky. Více než na množství kostýmů a strašidel se těší na to, že poznají nové lidi a prožijí nové zážitky. Dobře je jim v jednoduchých, ale lichotivých kostýmech. Střelce pravděpodobně spatříte pouze v jednoduché masce. K tomu jim výborně poslouží legendární maska ducha z Vřískotu nebo populární maska z filmu V jako Vendeta. 

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Historická postava – Kozorozi chtějí kostým, který je elegantní, vyrobený z oblečení, které už pravděpodobně ve skříni je. Jejich kostým bývá na křižovatce pohodlnosti a vtipu, nebude je stát moc úsilí, ale ostatní při pohledu na ně zůstanou stát s otevřenou pusou. Co takhle jít za Kena a Barbie? Doladit je můžete halloweensky třeba kečupem.

Krásný Halloween Všem ať už jdete za cokoli.

Zdroje: