Které znamení lže více a které naopak méně?

Které znamení lže více a které naopak méně?
Rádi lžete nebo jste k tomu donuceni pod vlivem okolností. Přibarvujete si pravdu, abyste se stali pro své okolí více zajímavými. Dozvíte se, co vás v této oblasti čeká v listopadu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Beran je prost veškeré lži. Je to stvoření pravdy a přímého jednání. Lež k životu zkrátka nepotřebují. Veškeré problémy a překážky prorazí svou tvrdou hlavou. Berani jsou přímí, upřímní a lež bytostně nesnášejí. Také jsou rozčilení, když jsou vtahování do lží a manipulací jiných. Není radno si takto s beranem začínat, většinou na to manipulátoři těžce doplatí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou čestní a upřímní. Když lžou, tak jedině pokud jsou k tomu donuceni a vůbec je to netěší. Nemají rádi manipulaci a neváhají se manipulátorovi bránit. Ochraňují nevinné a upřímné lidi, kteří jsou zlou lží zasaženi.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nejsou příliš lstiví, ale přesto mají talent na lhaní. Stejně jako u štírů, lidé v jejich okolí vědí, že jsou lháři. Avšak jsou tak oblíbení, že jim to většinou prominou. K jejich hravé a kreativní osobnosti lhaní zkrátka patří a je okolím akceptováno.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak je absolutní lhář, ale nelže proto, že by chtěl někomu ublížit, zkrátka si pravdu nepamatuje. Vymýšlí si události, které se nestaly a silně je přibarvuje. Jejich lži se týkají jen různých bezvýznamných zážitků a jsou celkem neškodné.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

O lvovi je známo, že rád chrání své přebujelé ego. Neváhá se uchýlit ke lži, aby byl zajímavý nebo byly naplněny jeho sobecké zájmy. Vždy chce být středem pozornosti a tu si sjedná klidně i lží.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou čisté a nevinné a nikdy nelžou. Lež jim vůbec není vlastní, často si upraví pravdu, tak aby nebyly raněny, avšak nikdy záměrně nelžou.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou okouzlující znamení, které v některých případech lže a lže a lže. Umí být velmi manipulativní a lžou, aby se dostali z problémů. Aby vypadali lépe, než jsou a aby dostaly to, co chtějí. Jsou chodící lží a jejich nerozhodnost jim to však velmi ztěžuje. Nejsou si jisti, ke které ze svých lží se přiklonit, a nakonec se do nich zcela zamotají a působí nevěrohodně.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou ti, kteří lžou snad nejvíce. Jistě vás to nepřekvapuje, je to nejmanipulativnější a nejpodvodnější znamení vůbec. Dokáže bravurně lhát a své lži si i pamatuje. Pozor však, aby se do nich příliš nezapletl a po nějaké době už sám nevěděl, co je skutečnost a co ne.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelec je znamení pravdomluvné. Avšak vždy se trefí přesně do bolestivého místa, kde je osoba citlivá. Ta může střelcovo upřímné jednání považovat za lež, obzvláště je-li obětí dlouhodobé manipulace.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je čestný, poctivý a má v životě jasný plán. Nechápe, že někteří lidé jednají pomocí podrazů a oklik a je vždy zarmoucen, když je zatažen do intrik, které se z něj snaží udělat hlupáka. Pakliže lež odhalí je rozčilen a dané osobě, která se s ním snažila trapně manipulovat, již dále nedůvěřuje, a to co řekne, bere jedním uchem dovnitř a druhým ven.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář nejčastěji lže, aby udržel mír. Avšak jeho lži se mohou obrátit proti němu. Když vyjde najevo pravda, bývá často napadán, že nebyl upřímný.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mají uměleckou a citlivou duši. Dokážou pomáhat a dávat, ale také se neváhají uchýlit ke lži. Jsou tak trochu ďábelské a lžou, aby dostaly, co chtějí. Jelikož jsou povahy mírné, často jim nezbývá jiná možnost. Jsou mnohem citlivější a vnímavější než jiná znamení, a proto se dokážou vcítit do osoby, se kterou manipulují a podat lež velmi efektním způsobem. Rybám však často nakonec odpustíte.

 

Zdroje: