Horoskop na víkend 23. - 24. října: Blíženci se nezastaví, Panny dokončí nedodělky a Štíři dobijí baterky

Horoskop na víkend 23. - 24. října: Blíženci se nezastaví, Panny dokončí nedodělky a Štíři dobijí baterky
Chystáte se o víkendu odpočinout si? Přečtěte si, zda se vám to podaří a co pro to můžete udělat.

Beran

O víkendu si budete užívat zábavu a lásku. V sobotu ještě více zesílí vaše touhy a vy budete odhodláni jich za každou cenu dosáhnout. Jen mějte na paměti, že nikdy není v pořádku použít pomoc někoho jiného jen proto, abyste dosáhli svého. 

Býk

Zůstaňte otevření náhodným schůzkám a příležitostem. Nemůžete mít stále vše pod kontrolou. O víkendu se uvolněte a přijímejte věci tak, jak přicházejí. Zcela se vyhněte myšlenkám: “Měl bych.”

Blíženci

V sobotu se nezastavíte, vaše touha po organizaci a úklidu bude větší než ta po odpočinku. Nedělní inspirace vám přinese mnoho nových nápadů a zajímavých vyhlídek. Možná pro vás bude těžké vybrat jednu, nechte možnosti otevřené a čas ukáže. 

Rak

Pokud jste v uplynulých dnech cítili nějaké nepohodlí, dovolte si naplno projevit své emoce. Cítíte smutek? Vyplačte se. Jste naštvaní? Vykřičte se. Někdy stačí pouhé spojení se základní emocí a postupně dojde k velkému uvolnění.

Lev

Vaše potřeba si doma vše uspořádat a přizpůsobit změnám bude tento víkend pravděpodobně naplněna. V neděli se k vám připojí zbytek rodiny a na večer si můžete naplánovat rodinný večírek, ať už u dobrého jídla, hudby nebo filmu. 

Panna

Potřebujete-li dokončit nějaké své nedodělky, můžete se o to tento víkend pokusit. Máte slibné šance na splnění svého cíle. Zavřete všechny aplikace, které k práci nepotřebujete a pusťte se do toho. Budete překvapeni, jak rychle jste vše dokázali a stihli dokonce i nedělní setkání s přáteli. 

Váhy

Tento víkend se inspirujte kdekoliv mimo domov. Projděte se neznámou čtvrtí, poslechněte si jinou hudbu než vaši oblíbenou nebo si zajděte do nové restaurace. Nechte na sebe působit vše cizí a neobvyklé, probudí se ve vás nové chutě. 

Štír

Tento víkend si dobijete baterie na plnou kapacitu. Nechte věci plynout a užívejte si odpočinku a společnosti dobrých přátel. Vycházka do přírody nebo práce na zahradě vám udělají dobře na duši.

Střelec

Šlápněte na brzdu, Střelci. Pokud máte potřebu všude být a všechno zažít, zpomalte. Vyberte si pouze jednu věc, kterou si pořádně užijete a vše ostatní nechte za sebou. Zaměřte se více na detaily a jejich kvalitu.

Kozoroh

Zamyslete se nad tím, co vše byste mohli odložit. Jsou vaše povinnosti, které jste si na sebe naložili, opravdu tak nutné? Určité věci můžete vidět novýma očima a to vám pomůže přehodnotit svůj postoj k práci a volnému času. 

Vodnář

Přes jste mohli mít potřebu vše doslova hlídat a kontrolovat. Uvolněte se, Vodnáři. Zajděte se projít s blízkým přítelem, kterému se můžete svěřit a odhalit své skutečné pocity. Věřte, že se vám hodně uleví.

Ryby

I když máte potřebu se izolovat, opak vám dodá novou energii. Oslovte svého temperamentního přítele a naplánujte si společný výlet. Pokud výlet nevyjde, udělejte cokoliv, co povzbudí vaši mysl.

 

Zdroj: