Horoskop pro neschopné: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k neschopnosti?

Horoskop pro neschopné: Předurčuje vás vaše znamení ke sklonu k neschopnosti?
Každý z nás potřebuje třeba po práci načerpat energii a odpočinout si. Ovšem někteří lidé odpočívají i když nic nedělají či jsou zcela neschopní jakékoliv práce. Často jsou také unavení pouze z odpočinku.

 Víte, která znamení mají sklony k neschopnosti a která naopak línými a neschopnými lidmi zcela opovrhují?

Střelec

Střelci se řadí mezi nejvíce neschopné a líné znamení zvěrokruhu. Nebaví je téměř nic. Někdy jsou dokonce unavení pouze z ležení, a tak si jdou sednout třeba k počítači, kde je to po nějaké chvíli začne stejně nudit. Střelci jsou zjevně velmi neschopní a vůbec se za svoji neschopnost nestydí.

Vodnář

Vodnář sice neustále něco dělá, ale u žádné z činnosti nezůstane nikterak dlouhou. Práce mu vůbec nejde od ruky. Často rozdělá několik úkolů najednou, ale poté se k nim vrací pouze stěží. Jednoduše se mu nechce.

Býk

Býci rádi oddalují věcí na dobu neurčitou. Rádi odpočívají a sami se do věcí příliš nepouštějí. Když už musí vykonat nějakou aktivitu, většinou je k ní musí někdo přinutit. Po práci však často musí jít odpočívat či si vzít na několik dní volno.

Lev

Lev je velmi činorodý a pracovitý. Lvi často zastupují v domácnosti velmi důležitou roli. Ženy ve znamení Lva jsou skvělé hospodyňky a muži zase pracovití manželé i když občas také trochu podpantofláci. Lva lvi v jednom páru tak představují naprosto nereálnou dvojici.

Ryby

Ryby ze všeho nejraději pracují hlavou než rukama. Ženy ve znamení Ryb tak raději vyhledávají práci v kanceláři než manuální činnosti. Problém je, že jsou některé Ryby natolik neschopné, že se k fyzicky nenáročné práci za svůj život vůbec nedostanou. Ryby jsou natolik pohodlné, že je pro ně unavující stát i u automatu na kávu.

Rak 

Rak je velký snílek a pohodář. V hlavě si nosí tisíce plánů, ale málokdy nějaký zrealizuje. Je totiž natolik líný a neschopný, že je pro něj pohodlnější zůstat pouze u nápadů a plánů, než aby se pustil do jejich skutečného plnění.

Blíženci 

Blíženci naprosto nenávidí neschopnost a lenost. Oni sami totiž neposedí na jednom místě ani minutu, a dokonce si ani neumí představit den, kdy by něco nedělali a jen tak odpočívali a relaxovali. Blíženci navíc lidmi, kteří jsou neschopní a líní naprosto opovrhují a neumí v jejich společnosti vůbec setrvávat.

Panna

Panny jsou velmi chytré a ví, co od života chtějí. Také jsou si vědomé toho, že bez práce nejsou koláče. Proto se snaží neustále něco dělat a realizovat. Milují, když si mohou plnit své sny a často jim jde práce i velmi pěkně od ruky. Neschopnými lidmi se snaží spíše neobklopovat, jelikož je psychicky vysávají.

Váhy 

Váhy nejsou jednoznačně neschopná znamení, avšak pokud nemají dostatečný motiv něco udělat či se do něčeho pustit, neudělají to. Váhy neustále potřebují popohánět. Pokud má Váha za partnera Blížence, bude jistě mít dostatek motivace k tomu, aby se pouštěla do nových věcí a neseděla pouze neschopně v koutě. V opačném případě ovšem podlehne lenosti a do značné míry také nečinnosti.

Štír

Štír se velmi snaží o to, aby si plnil své sny a cíle. Štíři jsou velmi cílevědomí a často o věcech přemýšlejí. Práce jim rovněž jde často velmi dobře od ruky a neschopnost a lenost jim pane rozhodně neříká.

Kozoroh

Kozoroh se raději než práci, věnuje zábavě. Nejenom že je chamtivý, ale je také velmi nečinorodý. Práce je pro něj pouze nutné zlo a moc dobře ví, že si bez práce nebude moci pořídit to, co by si přál. To je také jediný důvod toho, proč Kozorozi do práce vůbec chodí či se o to alespoň snaží.

Beran

Beran si často jde velmi tvrdě za svým. Nemá rád líné a neschopné lidi a vůbec se jim tuto skutečnost nebojí oznámit. Pokud Beran šéfuje týmu neschopných zaměstnanců, nemá problém s tím se s nimi ve velmi krátkém čase rozloučit.

Zdroj:

  • autorský text