Andělský horoskop: Blíženci, co pro vás chystá Archanděl Zadkiel na rok 2022?

Andělský horoskop: Blíženci, co pro vás chystá Archanděl Zadkiel na rok 2022?
Umět odpouštět je pro mnohé velmi náročný úkol. Ne však, pokud vedle vás bude stát archanděl Zadkiel, který je označován za „anděla milosrdenství“. Jeho velká moudrost dokáže ve vaší mysli i v srdci zprostit viny ty, kteří vám ublížili.

V roce 2022 budete mít k takovému odpouštění mnoho příležitostí, a to především ve vztahu k sobě samému. Ačkoli je Zadkiel jako anděl zvyklý létat v nadzemských výšinách, bude to právě on, kdo vám ukáže, že důležité je pouze to, co je tady a teď.

Zaobírat se minulostí je pro Zadkiela zajímavou činností v oblasti poznání o světě jako takovém, a tudíž v souvislosti s historickými fakty, pokud se však jedná o šrámy z minulosti a obavy z budoucnosti, Zadkiel vám ukáže, jak se od nich odprostit. A co víc, pomůže vám propojit všechny vaše smysly, aby vaše mysl byla stále otevřena. 

Andělský horoskop a původ Zadkiela

Den vašeho příchodu na svět neovlivňuje pouze to, kdy budete slavit své narozeniny. Díky astrologii vás vaše znamení zvěrokruhu předurčuje také k určitým vzorcům chování, které jsou charakteristické přímo pro vás. Totéž co vesmírná tělesa však dokážou také nebeské bytosti, které vám byly podle vašeho znamení přiřazeny. Zadkiel znamená v doslovném smyslu „spravedlnost Boží“.

Židovská víra pohlíží na tohoto archanděla jako na „anděla Páně“, který zabránil proroku Abrahámovi obětovat jeho syna Izáka, když Bůh zkoušel Abrahamovu víru a pak mu prokázal milosrdenství. Křesťané jej zase označují přímo za Boha samého, který se skrze Zadkiela propůjčuje do andělské podoby.  

Jak dokáže Zadkiel v roce 2022 pomoci

Hlavní dominantou Zadkiela, která mu byla Bohem udělena, je schopnost přimět člověka k odpuštění a urovnání křivdy. Pokud vás někdo zradil nebo vám ublížil a vy máte pocit, že to již nelze odčinit, Zadkiel vám ukáže pravý opak. Může se dokonce stát, že svou přehnanou touhou po dokonalosti svého bytí, budete potřebovat odpuštění pro vás samé. A ač to je pro Zadkiela o něco těžší úkol, neboť odpusit sobě je těžší než odpustit druhému, Zadkiel vás v tom samotné nikdy nenechá.   

Křivdy z minulosti a obavy z budoucnosti vás mohou v roce 2022 doprovázet velmi intenzivně, pokud však budete mít za svými zády Zadkiela, ihned pochopíte, že důležité je TADY a TEĎ, všechno ostatní je nepodstatné.

Nebojte se mu svěřit s obavami a dejte na jeho rady, pokud se budete cítit ztraceni. Není jednoduché být ve smyslu své vlastní viny k sobě upřímný a ne každý to dokáže. Zrovna vy však můžete patřit k těm, které jejich vlastní sebereflexe pomalu ubíjí. Čím déle se necháte tímto negativním proudem unášet, tím těžší pro vás bude uvědomění, že chybovat je lidské. A proto Zadkiela přivolejte zavčasu, budete toho mít na svých bedrech hned o něco míň.          

Které znamení zvěrokruhu Zadkiel opatruje  

Intuice blíženců a mírumilovnost Zadkiela jdou ruku v ruce, proto je jasné, že právě toto znamení zvěrokruhu je pod křídly anděla milosrdenství. Neboť zatímco jste jako blíženec intuitivně přesvědčen, že odpuštění je procesem, který předchází dalšímu zklamání, Zadkiel je tu od toho, abyste na tu tuto důležitou vlastnost nezapomínali.

A když tedy budete mít v roce 2022 pocit, že si někdo již další odpuštění nezaslouží, zeptejte se Zadkiela. Určitě vám dá znamení, jestli jsou vaše domněnky správné. Budete-li se v tomto roce také snažit o sebevzdělávání, Zadkiel bude stát při vás a bude vaše myšlenky usměrňovat, protože poznání je vedle milosrdenství jeho další oblíbenou oblastí.

           

Zdroje: