Partnerský horoskop na týden od 13. prosince: Nesoustředění Raci, zaneprázdněné Panny a opečovávaní Střelci

Partnerský horoskop na týden od 13. prosince: Nesoustředění Raci, zaneprázdněné Panny a opečovávaní Střelci
V předvánočním čase nám už docházejí síly a od svých partnerů potřebujeme podporu, ale také hodně trpělivosti, když chceme být chvíli jen sami. Každé znamení se s předvánočním stresem vyrovnává trochu jinak.

Beran

Stanovení hranic je součástí péče o sebe, Berani. Většinou vám tato oblast nečiní potíže, ale dejte si pozor, abyste i v těchto společensky naplněných dnech měli dostatek času na odpočinek a čas jen pro sebe.

Býk

Můžete mít pocit, že nemáte dostatek síly na to, abyste se vypořádali s emocemi ostatních. Možná partner nerespektuje vaše hranice nebo k vám není dostatečně pozorný. Pokud potřebujete nějaký čas jen pro sebe, nemějte výčitky svědomí, jestliže si na chvíli vypnete telefon zmizíte z dohledu ostatních. 

Blíženci

Využijte silnou úplňkovou energii k řešení jakýchkoli osobních či vztahových změn, ale příliš na sebe netlačte. Pokud máte pocit, že jste změnu úspěšně zvládli, dopřejte si trochu zábavy a odpočinku.

Rak

Vaše pracovní povinnosti vás mohou trochu rozptylovat a odvádět vaši pozornost od osobních záležitostí. Pokud však chcete partnerský vztah někam posunout a rozvíjet, určitě si naplánujte čas i mimo práci a otevřete se nabídkám vaší drahé polovičky.

Lev

Tento týden vám přináší mnoho potěšení a zábavy. Užívejte si pozornosti svého partnera, kdykoli můžete. Ke konci týdne mohou nastat drobné hádky, zbytečně se nestresujte a počkejte si napětí zase poleví. 

Panna

Na svou lásku nebudete mít tento týden mnoho času. Vše si v klidu a včas vysvětlete a domluvte si společný čas na večery nebo na víkend. Nyní je čas, abyste podnikli důležité kroky k vašim kariérním cílům, nezapomínejte však poslat alespoň zamilovanou sms.

Váhy

Na začátku týdne se můžete zbavit negativní energie úklidem a vytvořením útulného prostoru kolem sebe. Uprostřed týdne vám již mohou chybět síly a tak budete rádi, že se máte kam uchýlit. Ať už si na vás partner najde čas či nikoliv, pečujte o sebe a dovolte si luxus v podobě teplé koupele, masáže nebo zdravého jídla.

Štír

Jste-li rozhádaní s bývalým partnerem, nyní je čas tento vztah uzavřít. Nemusíte jej přímo osobně vyhledávat, ale najděte ve svém srdci místo pro odpuštění a uzavření celé věci. Nesvazujte se minulostí a dovolte si otevřít se přítomnému.

Střelec

Vztahy se v tomto týdnu stanou hlavní oblastí vašeho zájmu, Střelci. Vaše romantické vyhlídky jsou zcela otevřeny a čekají na naplnění. Nechte se rozmazlovat, hýčkat a splňte si své tajné sny. 

Kozoroh

Najděte si čas na zhodnocení vaší současné vztahové situace, co vám brání v prožívání opravdové lásky? Pokud se nakonec rozhodnete s potenciálním partnerem rozloučit, dívejte se na to jako na uvolnění místa pro vztah nový.

Vodnář

Hledání romantických momentů, může být obtížnější než je pro vás obvyklé. Možná je na čase věnovat se více sami sobě a svým zájmům. Netlačte na sebe a nechte věci plynout svým tempem.

Ryby

V tomto týdnu se nikam netlačíte a raději zůstáváte v pozadí. Pokud potřebujete být chvíli sami, nenuťte se do žádných společenských aktivit a naopak vy pozvěte partnera do vašeho světa. 


Zdroj: