Partnerský horoskop na rok 2022

Partnerský horoskop na rok 2022
Jakým směrem se bude ubírat váš vztah následujících dvanáct měsíců? Čeká vás svatba či naopak rozchod? Nebo jste sami a doufáte, že konečně potkáte tu pravou lásku? Následující řádky vám možná napoví, co vás v roce 2022 čeká.

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

V první polovině roku se upnete k novým koníčkům, které vás na nějaký čas zaměstnají a nebudete mít čas na randění a seznamování. Pokud jste zadaní, nezanedbávejte kvůli nim svého partnera!

Tento rok se obecně nejeví jako příliš příznivý pro budování nových partnerství či prohlubování těch stávajících – raději se zaměřte sami na sebe. Věnujte se své profesní kariéře a všemu ostatnímu, na co později nebudete mít ve vztahu čas.

Vodnář (21. ledna - 20. února)

Následující rok je pro vás jako stvořený pro navazování nových vztahů. Budete na to mít čas, energii i odhodlání, tak hurá do toho! Pokud jste v dlouhodobému vztahu, tak vězte, že ještě více se prohloubí a upevní. Jen pozor, aby to nezačala být tak trochu nuda – snažte se s partnerem trávit čas různými způsoby.

Nový společný koníček nebo dovolená na neokoukaném místě vám určitě prospěje.

Ryby (21. února - 20. března)

V nadcházejícím roce 2022 si dejte pozor na rušivé elementy, které se snaží vmísit do vašeho vztahu. V první polovině roku se kolem vašeho partnera může začít motat někdo třetí, proto se vyplatí být neustále ve střehu!

Nenechte se zviklat ani případnými neshodami. Pokud je překonáte, vaše propojení bude silnější než kdy předtím a nabyde zcela nových, neočekávaných rozměrů.

Beran (21. března - 20. dubna)

I sebemenší maličkost může být příští rok důvodem pro hádky s vaším partnerem, a proto buďte shovívaví. Pokud se ani tak konfrontaci nevyhnete, snažte se dělat kompromisy a z těchto chyb se poučit při dalším budování vztahu.

Se seznamováním raději vyčkejte až do druhé poloviny roku, která bude romantice rozhodně přát! Pokuste se ale ovládat a zdržte se předčasných citových vyznání.

Býk (21. dubna - 21. května)

Pokud jste momentálně nezadaní, láska je možná blíž než, si myslíte – pořádně se rozhlédněte kolem sebe. Je velmi pravděpodobné, že ji najdete mezi svými přáteli či kolegy. Ve vztahu si dejte velký pozor na hádky. V extrémním případně mohou způsobit i fatální konec!

Zejména věnujte zvýšenou pozornost finančním problémům, které mohou být příčinou vážných neshod s vaším partnerem.

Blíženec (22. května - 21. června)

Chystáte svatbu? Tak vězte, že rok 2022 je pro uspořádání veselky přímo ideální! Pokud se letos odhodláte, tak si buďte jisti, že vás čekají dlouhé roky spokojeného manželství.

Nezadaní by si se seznamováním měli pospíšit, protože druhá polovina roku se vůbec nejeví jako příznivá pro seznamování a hledání životního partnera – spíše jen pro románky, které nebudou mít dlouhého trvání.

Rak (22. června - 22. července)

Příští rok si ve vztahu dávejte velký pozor na to, jakým způsobem s vaším partnerem řešíte neshody. Opravdu se vyplatí nenechat se ovládnout emocemi a dokud vás nepřejde počáteční vztek, raději nedělejte nic – později byste mohli velmi litovat!

Pokud na lásku teprve čekáte, velmi brzy možná potkáte zajímavého člověka, který vám změní život.

Lev (23. července - 22. srpna)

Nadcházejících dvanáct měsíců bude lásce vyloženě přát! Nebojte se randit, poznávat nové lidi či obnovovat stará přátelství ze školy nebo práce – kdo ví, co z nich může vzniknout? Pokud již partnera máte, tak váš vztah bude letos mimořádně stabilní a harmonický.

Využijte toho, abyste vaše propojení ještě více prohloubili a posunuli na vyšší úroveň.

Panna (23. srpna - 22. září)

Letošní rok bude váš partnerský život ve znamení stability, pohody a hojnosti. Bude se vám dařit i po finanční stránce, a proto si bez výčitek dopřejte pěknou společnou dovolenou nebo si vylepšete váš domov.

Nezadaní by se neměli do ničeho vrhat po hlavě a spíše tento rok využít k seberozvoji, osvojení nových dovedností a budování kariéry.

Váhy (23. září–23. října)

Nadcházející rok 2022 bude ve znamení harmonické lásky. Pokud zůstanete vůči svému partnerovi tolerantní a nebudete lpět na maličkostech, čeká vás velmi hezké období, které může být stěžejní pro další budování vašeho vztahu. Jste single? Podívejte se pořádně kolem sebe. Letos je velmi pravděpodobné, že vaše dlouhodobé přátelství s opačným pohlavím přeroste v lásku.

Možná vás čeká i nějaký ten románek na pracovišti – ten ale skončí ještě rychleji, než začne.

Štír (24. října - 22. listopadu)

V příštích dvanácti měsících potkáte velmi zajímavého člověka, na místě, kde byste to nejméně čekali! Buďte ale opatrní – především v první polovině roku může rychlé vzplanutí znamenat stejně rychlý konec. V dlouhodobém vztahu se toho ale bát nemusíte.

Rok 2022, zejména jeho poslední měsíce, se jeví jako velmi příznivé pro uzavření manželství nebo zplození potomka.

Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Během první poloviny roku 2022 bude ve vašem vztahu panovat klid, štěstí a harmonie. Zpozorněte s příchodem léta, kdy se může objevit nejeden element, který tuto pohodu naruší. Nenechte se však rozhodit a případné neshody řešte hlavně v klidu.

Konec roku nebude přát nezadaným – mohou se objevit náhlé zdravotní problémy, kvůli kterým půjde seznamování na vedlejší kolej.

 

Zdroj: 

  • autorský text