Vánoční horoskop pro ohnivá znamení. Patříte mezi ohnivé znamení i vy?

Vánoční horoskop pro ohnivá znamení. Patříte mezi ohnivé znamení i vy?
Co spojuje ohnivá znamení? Jaké jsou jejich vlastnosti? V čem vynikají? Čím lezou ostatním znamením na nervy? A jak stráví letošní svátky vánoční? To se dozvíte v našem speciálním vánočním horoskopu pro Berany, Lvy a Střelce.

Co oheň o znameních vypovídá?

Když o někom říkáme, že má oheň, máme na mysli především to, že je obzvláště temperamentní, vášnivý a má silný charakter. A to vlastně docela dobře popisuje všechna tři ohnivá znamení – Berana, Lva a Střelce. Ať už v lásce, v práci nebo při osobní výzvě – pro ně je to vždy „vše, nebo nic!“ Do všeho se vrhají celým srdcem a plni oddanosti danému úkolu. Mají vysoké nároky na sebe i na své okolí, které se může bouřit, ale stejně ničeho nedosáhne.

Jakmile se ohnivá znamení budou cítit stísněná nebo omezovaná, probudí se v nich zvíře a o svobodu budou bojovat jako o život. Milují rozmanitost a stále hledají nové podněty a výzvy, na což by si měli dávat pozor i jejich partneři. Ke zdolávání výzev potřebují také odvahu, které mají ohnivá znamení dostatek.

Na rozdíl od skutečného ohně se ohnivá znamení neřítí světem bez rozmyslu a bezstarostně.

Beran, Lev a Střelec jsou většinou velmi sebevědomí, všímaví lidé, kteří se dokážou odlišit a v případě potřeby se prosadit. Jdou svou cestou, nechtějí dodržovat pravidla je proto, že jsou napsána, důležitá je pro ně individualita. Každý, kdo prochází životem s takovou sílou a vášní jako ohnivá znamení, zanechává v ostatních silný dojem.

Beran, Lev a Střelec mají nezaměnitelné charisma, které jen málokdo přehlédne, proto se často objevují ve vedoucích pozicích, kde těží ze své přirozené autority. Ač je s nimi někdy těžké vyjít a někdo se jim raději klidí z cesty, v případě nouze znamení ohně všichni následují.

oheň
Zdroj: Olga Nikonova / Shutterstock

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dostanete se do ošklivé hádky s příbuznými, což pro jednou není způsobeno vaší temperamentní povahou, ale vaším strachem, že se vás ostatní pokouší ovládat. A vy potřebujete činit rozhodnutí sami za sebe, ne na popud ostatních. Adventní čas vám však dodá pocit bezpečí a blízkosti a znova nabudete odvahu a sebevědomí, nakonec dojde i na usmíření. Přesvědčíte se, že při vás rodina stojí a podporuje vás. Abyste si Vánoce užili beze stresu, vypořádejte se s vaší tendencí dělat věci na poslední chvíli a nakupte dárky s dostatečným předstihem.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hýříte stále novými kreativními nápady, ale vaše rodina, přátelé a ani partner to nedokážou dostatečně ocenit. Budete se cítit přehlížení, podceňovaní a jako byste mluvili do zdi. Avšak nemějte strach, nastane chvíle, kdy svým originálním řešením zazáříte a všichni si uvědomí, co se ve vás skrývá. Očekávejte telefonát nebo email od někoho, na koho jste skoro již zapomněli a který vás propojí se stejně bystrými lidmi, jako jste vy, a budete se mezi nimi konečně cítit ve své kůži. Naplno rozvinete svůj tvůrčí potenciál a budete za to odměněni.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Poslední dobou se na vás valí tolik starostí a problémů, že začínáte ztrácet energii. Ve vánočním čase však najdete cestu zpět ke svému nadšení a starému dobrému optimismu. Vaše nadšení se přenese i na další lidi a promění vaše přátele a rodinu v pevnou komunitu jdoucí společně za cílem. Získáte pocit, že svým blízkým již nemusíte nic dokazovat, ale měli byste tu pro ně být, abyste je vedli a inspirovali. Užívejte si ty chvíle obdivu a uznání. Dojemné setkání s minulostí ve vás rozjitří dávno spící emoce a je možné, že stará láska znova zahoří.

 

Zdroje: