Partnerský horoskop na víkend 11. - 12. prosince: Váhy otevřou své srdce, Střelci se stanou hostiteli a Vodnáři stráví víkend v náruči své lásky

Partnerský horoskop na víkend 11. - 12. prosince: Váhy otevřou své srdce, Střelci se stanou hostiteli a Vodnáři stráví víkend v náruči své lásky
Dáte prostor žárlivým scénám nebo vášní a romantice? Přečtěte si aktuální horoskop na tento víkend.

Beran

Tento víkend určitě zůstaňte poblíž své drahé polovičky. Zatoužíte po hluboké lásce a pokud jste to už neudělali, můžete mít chuť svému partnerovi nabídnout lásku na celý život. Čeká vás víkend naplněný romantikou a láskyplných vyznání. 

Býk

Během víkendu vás mohou napadnout důležité změny, které by pomohly občerstvit váš dlouhodobý partnerský vztah. Ať už je to cokoliv, promluvte si se svou láskou a hledejte společný cíl.

Blíženci

Víkend plný vášně je na obzoru, Blíženci. Pokud jste to ještě neudělali, navrhněte své lásce romantickou večeři nebo společný pobyt na chatě. Je možné, že vám romantický víkend něco naruší, v tom případě se vyvarujte žárlivých scén a zachovejte klid.

Rak

Do vašeho vztahu se vrátí odpuštění, harmonie a štědrost. Můžete vnímat novou energii, která vás povzbudí ke společnému dobrodružství. Avšak nikam příliš nespěchejte, užívejte si čas ve dvou a nechte věci, ať se dějí.

Lev

O víkendu dostanete zajímavé nabídky. Dohodněte se s partnerem, co podniknete společně a do čeho půjdete sami. Pečlivě zvažte, zda se cítíte na to, vyrazit někam o samotě. Určitě se sami nehrňte nikam, kde byste se necítili dobře.

Panna

Prostý nezávazný flirt se o víkendu může vyvinout v něco hlubšího. Postupujte opatrně a dejte si na vše dostatek času. Je-li váš vztah trvalý, v neděli si společně užijete krásný den. 

Váhy

Váš milostný život se během víkendu dostane opět do popředí. Možná budete muset probrat obtížné téma, ale váš vztah to jen obohatí. Nebojte se otevřít partnerovi vaše srdce. Buďte laskavě upřímní.

Štír

Tento víkend se obloukem vyhněte žárlivým scénám. Místo toho si se svou drahou polovičkou o svých obavách v klidu promluvte. Můžete dokonce diskutovat hlouběji než kdykoli dříve.

Střelec

Doma zavládne dobrá nálada, štědrost a romantika. Ideální atmosféra pro setkání s přáteli či rodinou. S vaším partnerem jste výborní hostitelé. Přátelé váš vztah občerství a nabijí novou energií.

Kozoroh

 Vyhnete-li se žárlivým a vyčítavým scénám, čeká vás ten nejlepší víkend v poslední době. Vaše touha a vášeň přeskočí na vaší lásku jako jiskra a vy tak můžete prožít nezapomenutelné chvíle.

Vodnář

Možná jste si přes týden měli potřebu s partnerem něco vyříkat. Nyní však přichází čas na odpočinek. Úleva společně se smyslností dokáže zázraky. Dovolte si strávit víkend v náruči své lásky.  

Ryby

Tento víkend můžete váš vztah příjemně oživit společným cílem. Rozhodněte se, zda chcete zůstat doma u krbu nebo vyrazíte někam do přírody. Ať už zvolíte jakkoliv, je důležité, abyste vzájemně respektovali své názory.

 

Zdroj: