Andělský horoskop: Panny, co pro vás chystá Archanděl Metatron na rok 2022?

Andělský horoskop: Panny, co pro vás chystá Archanděl Metatron na rok 2022?
Propojení archanděla Metatrona s lidskými bytostmi je silnější než u většiny Božských strážců. On sám je totiž inkarnací člověka, kterou Bůh vytvořil proto, aby byly všechny světy dokonale propojeny. Metatron disponuje jako anděl zmocnění obrovskou energií, kterou se snaží předávat dál.

Rok 2022 si pro vás nachystal několik zkoušek, které zasáhnou vaši vnější i vnitřní sílu. Jako pracovitý člověk se budete snažit dostát všem svým cílům, ale někdy už budete stát na pokraji fyzických i mentálních sil. A právě tehdy se nebojte obrátit na svého ochránce Metatrona, který vám předá energii celého vesmíru a opět vám dodá víru sebe a své schopnosti. A může se to týkat kterékoli oblasti vašeho života, neboť tento archanděl vám dokáže pomoci vždy a všude, pokud si jeho pomoc budete přát. Bude Metatron na cestě rokem 2022 nápomocen právě vám?

Andělský horoskop a původ Metatrona

O andělech strážných jste toho už určitě slyšeli mnoho, ale víte, že nám díky datu narození přísluší nějaký konkrétní a pojmenovatelný?

Každé znamení zvěrokruhu je do jisté míry určeno pohybem astrologických těles. Podobný vliv jako vesmírné objekty může mít na člověka i anděl, který mu byl Bohem na základě jeho příhodu na svět přidělen a je připraven vám kdykoli pomoci.

Archanděl Metatron je označován za ,,anděla zmocnění“ nebo někdy též jako za ,,krále andělů“ či ,,anděla života“. Je to z toho důvodu, že je jedním z dvou andělů vůbec, kteří okusili hořkost i krásu lidského života, a jsou tak schopni zaměřit svou pomoc ještě dokonaleji.

Svým nástrojem, kterému se říká ,,Metatronova kostka“, spojuje jednotlivé dimenze a jejich energii shromažďuje uvnitř. Když je pak potřeba jeho služeb, intenzita jeho pomoci je obrovská.

Jak dokáže Metatron v roce 2022 pomoci

Metatron disponuje tou největší sílou ze všech, a tak se nemusíte bát na něj obrátit i v případě, že je situace takřka bezvýchodná. On sám si totiž libuje v řešení neřešitelného a jeho touha po životě je tak mocná, že jeho vliv zaručeně pocítíte.

Rok 2022 pro vás může být hektický po pracovní stránce i v rámci vašich osobních vztahů, v některých chvílích si tedy budete připadat, jako by vás pomalu opouštěly síly. Než však začnete věšet hlavu, že to nezvládnete, projevte důvěru Metatronovi a on vám velmi rychle pomůže. Je totiž blíž, než si myslíte.

,,Ztráta sebedůvěry, kterou budete v roce 2022 pociťovat pro nesplněné úkoly, vám bude opět navrácena, neboť Metatron vám ukáže, že dokonalost je pro člověka nedosažitelná a je v pořádku chybovat.“

Neztrácejte tedy víru v sebe sama, neboť i sám anděl Metatron by vám řekl, že chybovat je lidské, a on, jako Boží zmocněnec, chyboval v těle člověka též. Důležité je nenechat se utopit ve vlastních sebereflektivních myšlenkách, které jsou pro vás typické. Raději se zaměřte na to, jak si občas od všeho to shonu ulevit.

Které znamení zvěrokruhu Metatron opatruje  

Metatron je propojením pečlivosti, pracovitosti a zejména velkou energií všeho druhu, proto je sdružen právě se znamením panny. Jestli do této skupiny patříte taky, pak si určitě vzpomenete na několik okamžiků, kdy jste říkali, že něco už je opravdu nad vaše síly. To jste však možná ještě netušili, že si můžete zavolat na pomoc archanděla Metatrona. V roce 2022 nad vámi bude permanentně poletovat, neboť tuší, že vám tento rok může opět přinést pochyby o vlastních schopnostech. Nechte si od něj tedy dobít baterky a uvidíte, že svět bude pak zase o něco lehčí.

 

Zdroje: