Předpověď ruské astroložky Tatiany Borsch na nový rok 2022. Co nás čeká?

Předpověď ruské astroložky Tatiany Borsch na nový rok 2022. Co nás čeká?
Tatiana Borsch je ruská astroložka, která se proslavila mimořádně přesnými předpověďmi budoucnosti. Je velmi populární - píše pravidelné příspěvky na Instagram, lidé si jí zvou do svých pořadů a napsala již několik knih horoskopů. K tomu se navíc věnuje produkci dokumentárních filmů za společnost AstraArt a je držitelkou mnoha ocenění. 

Co tato vlivná dáma říká o nadcházejícím roku 2022 a jakou dává naději na uklidnění situace ohledně covidu-19?

Nový rok prý bude rozdělený na dvě poloviny. Ta první bude klidnější a příznivější, druhá již odhalí nové problémy a situace budou eskalovat. 

První polovina roku plná rozvoje a umění

Od ledna do července bude situace předvídatelná. Poloha Jupiteru a Neptunu v Rybách bude podle Tatiany přát silné energii v oblasti medicíny, ropy, vesmíru i moří. Můžeme očekávat rozvoj v těchto oblastech a velmi se bude dařit i umění. Těšit se můžeme na neskutečné filmy, hudbu i malby. Celkově bude situace velice poklidná.

Neptun je spojený i drogami a alkoholem, a vezmeme-li jeho polohu a současný trend legalizace lehkých drog jako je konopí, je pravděpodobné, že bude pokračovat, a legalizace se dovede do zdárného konce v mnoha zemích. Dařit se bude také vinařskému odvětví.

Rozvoj medicíny a covid-19

Svět se bude zdárně vzpamatovávat z covidové krize. Pomůžou tomu vakcíny a jejich další vývoj, stejně jako vývin efektivnější léčby. Vypadá to dokonce, že lockdowny v evropských zemí pominou a ekonomika zemí se bude zdárně vracet do normálu. Nemůžeme však usnout na vavřínech - v zimě 2022 budeme znova trpět na respirační onemocnění a budou vznikat nové typy onemocnění. Medicína však udělá velké kroky v poznatcích okolo této situace a slibné jsou i nové léčby diabetu nebo rakoviny.

Ekonomika pošlape výborně

Mnoho zemí svoje ekonomiky znovu pozvedne a započne souboj o nového leadera. Je dost možné, že se jím stane Čína, nicméně USA a Rusku se také nebude dařit špatně. To Evropské unii také ne, nicméně politické pře zde stále nebudou brát v roce 2022 konce. Velký růst pak zaznamenají stávající i nové kryptoměny.

Kryptoměna, Zdroj: Coyz0 / Shutterstock

Druhá polovina srpna zaznamená velký obrat

Kvůli vlivu Marsu a přesunu Jupiteru do Berana očekává Tatiana druhou polovinu od konce srpna za bouřlivou. O to silněji ji přesvědčuje Uran, který bude v Býku přesně tak, jak byl naposledy před 84 lety - v roce 1938, který je nechvalně proslulý začátkem Druhé světové války a štěstí nepřinesl vůbec nikomu.

Už dnes pozorujeme určité napětí ve vztazích mezi různými státy. Ty budou v roce 2022 podstupovat zkoušky a tlak lze očekávat ze strany Ruska a Číny. Státy NATO budou v těchto soubojích prý oslabovat.

Lidé se budou bouřit autoritám, to ale povede k ještě větší reakci vlád. Mnoho států se bude pohybovat na okraji revoluce. V USA například předpovídá rostoucí vliv bývalého prezidenta Donalda Trumpa a demokracie bude mít co dělat se ubránit. V Rusku budou také protesty, tady se ale prezident Putin u moci udrží. Situace na Krymu bude eskalovat a vítězství Ukrajiny bude mnohem vzdálenější. Všechny tyto problémy budou eskalovat až do prvních tří měsíců v roce 2023.

Změny na ledovcích už nedokážeme zvrátit

Největší problémy však budeme zaznamenávat v oblasti klimatu. Budou probíhat nevratné změny. Ledovce budou tát stále rychleji a stoupající hladina oceánu se stane palčivým problémem. Lidé v přímořských oblastech budou muset urychleně řešit problémy s ničivými záplavami nebo stěhováním. Vulkanická aktivita také naroste stejně jako seismické zóny.

Ve své knize o roku 2022 toho Tatiana popisuje mnohem více. Abychom ale končili něčím pozitivním, štěstěna bude přát dětem narozeným v roce 2022. Mohla by z nich totiž vyrůst generace velmi citlivých dětí, kteří se chopí tohoto světa a budou z něj chtít vytvořit krásné místo. A pokud se chcete brát, naplánujte si svatbu mezi lednem a květnem - taková manželství mají být velmi stabilní a šťastná. 

 

Zdroje: