Panny: Andělský horoskop na leden archanděla Metatrona

Panny: Andělský horoskop na leden archanděla Metatrona
Mnozí z vás čtou hvězdy a znají astrologická znamení. Každé znamení zvěrokruhu je ale spojeno s archandělem. Archanděl je nebeská bytost, kterou lze povolat, aby vám pomohla, když máte potíže nebo potřebujete poradit.

Zatímco váš vlastní anděl zvěrokruhu vám může poskytnout hlubší pochopení sebe sama, můžete také požádat o pomoc kteréhokoli z archandělů v závislosti na tom, co potřebujete. Chcete vědět, jestli nad vámi drží ochrannou ruku archanděl Metatron? Pokračujte ve čtení tohoto článku.

Archanděl Metatron vám v lednu dá do vínku zralost, abyste se naučili odcházet od věcí, situací nebo lidí, kteří ovlivňují váš klid a pohodu. Buďte sami sebou, mějte k sobě úctu a osvojte si ty správné hodnoty. Tohle vše vám pomůže ukázat, jak silná osobnost ve skutečnosti jste.

V lednu je ideální čas na novou kapitolu vašeho života. V polovině měsíce je vám předpovězena zábava a noví lidé, kteří vám okoření vaše volné chvilky. Zároveň je důležité poznat lidi ve vašem okolí, v zaměstnání a ve volnočasových aktivitách. Zjistíte tak, zda přidávají nějakou hodnotu vašemu životu, nebo jenom plýtvají vašim časem.

,,Buďte sami sebou a mějte k sobě úctu.”

Láska v lednu

Podle archanděla Metatrona prožijete velkou lásku. Možná si to sami neuvědomíte, tak buďte ve střehu. Postavte se vašim strachům při hledání lásky. Chyťte lásku, kdykoli můžete. Pokud vás lidé nemilují, neřešte to. Pravá láska na vás čeká za rohem. Pokud jste ve vztahu, vytvořte si krásné vzpomínky začátkem roku.

Přátelství

Podle vašeho lednového andělského horoskopu hned po silvestrovské oslavě navážete nová přátelství. Spíše se spřátelíte s lidmi, se kterými máte mnoho společného. Navažte nové vztahy i s kolegy v práci. Zaměřte se i na vztahy s přáteli kolem vás. Využijte vašich pozitivních vlastností, abyste získali nové kontakty.

Rodinné vztahy v lednu

V lednu vás čekají velké novinky. Někdo z vaší rodiny pozná novou známost a jiný člen otěhotní. Nový přírůstek přinese vaší rodině více radosti. Vaše každoroční touha mít velkou rodinu se naplní. Ujistěte se, že má každý svá práva. Pokud máte děti, naučte je, že musí dodržovat své povinnosti.

Zdraví

Leden je ideálním měsícem pro začátek nového životního stylu. Podle vašeho andělského horoskopu se pustíte do nové diety. Vaše zdravotní komplikace mohou vyžadovat, abyste přestali s některými potravinami, které jsou škodlivé pro vaše tělo. Pomohlo by, kdybyste poznali, které jídlo vám nesvědčí. Pokud pociťujete silné bolesti v těle, doporučujeme co nejdříve navštívit lékaře.

Práce a kariéra

Archanděl Metatron vás ujistí, že váš rodokmen neurčí váš úspěch v práci. Rozvíjejte vaše pracovní dovednosti a přihlaste se hned v lednu na kvalifikační kurzy. Spřátelte se s kolegy, kteří mohou být vašimi pracovními vzory a osvojte si jejich denní režim. Není chybou kopírovat úspěchy jiných lidí a tak si vytvořit svůj vlastní úspěch.

Finance

Modlili jste se za více peněz a vaše modlitby budou díky archandělu Metatronovi vyslyšeny. V lednu dostanete v práci přidáno. Zároveň je to měsícem změn a pokud jste uvažovali o investicích, je ten správný čas.

Lednové vzdělávání

Leden roku 2020 je měsícem učení se novým věcem. Anděl Metatron vás vybízí k novému kurzu, který zvýší vaši produktivitu. Pokud si osvojíte nové znalosti, můžete bezpečně konkurovat ostatním. Je vám doporučeno se dovzdělávat ve vašem pracovním oboru.

Cestování

V lednu si užijte vaší zasloužené dovolené, abyste si odpočinuli od svého nabitého programu. Navštivte krásné přírodní scenérie, které najdete i v České republice.

Myslíte si, že je tento lednový andělský horoskop určen vám? Pokud slavíte narozeniny mezi 23. 8. až 22. 9., tak ano. Archanděl Metatron je andělem strážným všech pannen.

 

Zdroje: