Horoskop na týden od 13. prosince: Býci hýří nápady a Ryby konečně zpomalí

Horoskop na týden od 13. prosince: Býci hýří nápady a Ryby konečně zpomalí
Čekali jste s uskutečněním svých plánů na lepší časy? Tento týden všeobecně zvyšuje odvahu a píli. Pozvěte své přátelé, vyjeďte si na výlet nebo se konečně pusťte do nedokončené práce.

Beran

Měsíc v úplňku vám tento týden výrazně pomůže v komunikaci. Možná právě pracujete na nějakém psaní, reklamě nebo si připravujete důležitý proslov. Dařit se vám bude také na domácí půdě. Potřebujete-li doma něco projednat, vzhůru do toho.

Býk

Úplněk v tomto týdnu vám může přinést mnoho skvělých příležitostí. Nečekaně se může objevit nová pracovní nabídka nebo zvýšení platu. Hýříte dobrými nápady, čekají vás vzrušující aktivity a cestovní vyhlídky.

Blíženci

Je čas zazářit, Blíženci. Čeká vás nejdůležitější úplněk v tomto roce. Váš osobní cíl je téměř na dosah. Když převezmete iniciativu, získáte odpovědi na důležité otázky. Můžete se také těšit zvýšené intuici během sociálních interakcí.

Rak

V tomto týdnu se odevzdejte odpočinku, Raci. Úplněk vám umožní se na chvíli odpojit od povinností. Dovolte si tento vzácný okamžik alespoň některé odpoledne a vytvořte si představu klidných vánočních svátků. 

Lev

Radostná událost vám příjemně oživí tento týden, Lvi. Můžete se setkat s mnoha přáteli, kteří vás povzbudí a inspirují. Už je to dlouho, co jste se necítili jako král nebo královna, tak si užijte tento vzácný okamžik. 

Panna

S přicházejícím úplňkem se vám čím dál více daří, Panny. Konečně bude vaše snaha doceněna! Vyberte si odměnu, vezměte si pár dnů volna nebo někam vycestujte s přáteli. Zasloužíte si to nejlepší.

Váhy

Slyšíte volání po dobrodružství, Váhy. Sbalte si batoh a vyrazte někam do divočiny. Nemáte-li tu možnost, i tak se těšte. Dobrodružství si vás najde samo. Nečekané obdarování nebo zajímavý nápad vás stejně dožene. 

Štír

Můžete očekávat vyšší příjem, nečekané prémie či zajímavou pracovní nabídku. Budete velmi úspěšní ve vyjednávání a získávání příznivců. Nezapomínejte na svou rodinu a zapojte se do smysluplných rozhovorů se svými blízkými. 

Střelec

Vztahy se v tomto týdnu stanou hlavní oblastí vašeho zájmu, Střelci. Úplněk přináší krásné chvíle s vaším partnerem. Nechte se rozmazlovat, zasloužíte si, aby o vás bylo dobře postaráno.

Kozoroh

I když jste si v poslední době nechávali své myšlenky pouze pro sebe, budete tento týden vyzváni k tomu, abyste své nápady zveřejnili. Můžete mít stále nějaké obavy, ale věřte, že jakmile se o své plány či starosti podělíte, hodně se vám uleví. 

Vodnář

I když nejste zrovna domácí typ, tento týden se budete nejlépe cítit ve společnosti svých nejbližších. Máte radost, když si prostředí kolem sebe můžete zkrášlit a zútulnit. Jen si dejte pozor na zbytečné útraty.

Ryby

Postarejte se o rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Úplněk vás donutí zpomalit a věnovat se více volnému času a rodině. Mohou vás navštívit nečekaní hosté a naskytne se vám mnoho příležitostí k setkání se zajímavými lidmi. 

 

Zdroj: