Berani: Andělský horoskop na leden archanděla Ariela

Berani: Andělský horoskop na leden archanděla Ariela
Nesmírná energie, kterou Berani pravidelně disponují, bude v lednu 2022 vyšší než obvykle. Zejména v pracovním prostředí však budete mít trochu tendenci uchylovat se k egocentričnosti. Naštěstí nad vámi stojí archanděl Ariel, který váš vztah k sobě samému a ke druhým opět vyrovná.

Jak dokáže Ariel v lednu 2022 pomoci

Návrat ke všemu zemskému je tou nejdůležitější schopností, kterou „anděl přírody“ má.

Jakožto Beran půjdete na začátku roku 2022 do všeho po hlavě a podstatné okolnosti a následky vašich činů vás nebudou příliš zajímat. A především tehdy, pokud se budou vaše činy negativně dotýkat někoho druhého.

Ariel o této vaší vlastnosti moc dobře ví, a tak se vás bude snažit trochu na vaší nespoutané lednové jízdě zklidnit a ukázat vám, že v určitých chvílích je dobré potlačit svůj vlastní prospěch na úkor těch druhých.

Velkou roli bude hrát Ariel v lásce a vašich partnerských vztazích. Stejně jako budete velmi dynamicky v lednu 2022 vstupovat do pracovních povinností, bude se vám zdát, že musíte začít věnovat více energie vašemu partnerovi. Je však důležité, abyste v tomto případě sledovali znamení, která vám archanděl Ariel bude dávat. Bude se vám totiž snažit naznačit, že stejně podstatný jako intenzita vaší vynaložené energie vůči partnerovi je i čas, který mu věnujete.

Ariel je spjat se zemí natolik úzce, že vnímá čas jako cosi velmi vzácného a drahého, a pokud se mu tedy bude zdát, že svým časem v lednu 2022 mrháte přehnaným zápalem do nepodstatných věcí, ukáže vám, že začátek roku (a nejen ten) byste měli věnovat především rodině a přátelům.

Rozhodně však není Arielovi lhostejná vaše kariéra, jak se na první pohled může zdát. Leden vám přinese obrovskou příležitost k velkému posunu na lepší pracovní pozici, která bude velmi dobře zaplacena a mohli byste tak přilepšit svému rozpočtu. Protože však bude na začátku roku 2022 vaše energie opravdu překypovat, Ariel vás upozorní, pokud budete někde tlačit až moc na pilu, což by bylo ve výsledku spíše kontraproduktivní.

A také na vás bude apelovat, aby váš zájem o vlastní prospěch nepřevyšoval zájem o blaho ostatních. Ačkoli budete myslet hodně na sebe z pohledu pracovního výkonu a vašeho společenského postavení, nezapomínejte, že leden je chladným obdobím a vaše imunita na tom není zrovna nejlépe. Pokud vám tedy Ariel naznačí, že byste potřebovali trochu „ohně“, uvařte si teplý bylinkový čaj a teple se oblečte. Pakliže byste signály Ariela v tomto smyslu přehlíželi, může se stát, že si hned na začátku roku uděláte pracovní volno s chvíli vám potrvá, než své nachlazení vyléčíte.

Beran, Zdroj: Barashkova Natalia / Shutterstock

Jak poznat lednové signály Ariela

Jelikož je Arie spojen se čtyřmi přírodními živly, jeho signály hledejte ve všem, co s ním souvisí. Ať už vás při vnitřních otázkách zastihne déšť nebo vám vítr odfoukne čepici, zkuste se zamyslet, jestli vám Ariel něco prostřednictvím takovýchto znamení nesděluje. Leden je měsícem, kde se všechny živly poměrně vyrovnaně setkávají, a tak odpověď na vaši otázku můžete nalézt opravdu všude. Stačí si jen všímat. A mnohdy budou signály Ariela velmi výrazné, tudíž jejich přehlédnutí bude takřka nemožné. Je však potřeba si tato znamení umět správně spojit.

Andělský horoskop a koho Ariel opatruje

Díky znamení zvěrokruhu dokážeme zjistit, k čemu je naše osobnost podle data narození předurčena. Podobné predikce jsme schopni vyčíst i z hlediska nadpozemských stvoření, která nám byla v souvislosti s naším příchodem na svět předurčena. Jste-li narozeni v období od 21. března až 20. dubna, pak máte to štěstí, že ochrannou ruku nad vámi drží právě archanděl Ariel. Byť pro Berany bude leden 2022 novým začátkem závodu, Ariel a jeho vnitřní klid vás pozdrží, abyste tento start tzv. „nepřepálili“, a jak bude rok postupovat do dalších měsíců, vašich ukvapených činů nelitovali.

 

Zdroje: