Vánoční horoskop pro 3 vzdušná znamení. Patříte mezi vzdušná znamení i vy?

Vánoční horoskop pro 3 vzdušná znamení. Patříte mezi vzdušná znamení i vy?
Jste nekonvenční, společenští a rádi se dozvídáte nové informace? Pak jste s největší pravděpodobností znamením vzduchu. Jaké vlastnosti vás charakterizují? Jak prožijete Vánoce? A jakým potížím budete čelit?

Nepolapitelná vzdušná znamení

Mezi vzdušná znamení patří Vodnář, Blíženci a Váhy. Vzduch je neuvěřitelně všestranný, přizpůsobivý a někdy těžko pochopitelný. Znamení vzduchu neberou věci příliš vážně a rádi se oddávají svým snům, když se naskytne příležitost. Často jsou také poměrně obtížně předvídatelná a mohou působit kontroverzně. Všechna tři znamení jsou obzvláště nápaditá a myslí nekonvenčně.

Často najdou řešení problémů, která by jiné vůbec nenapadly. Jen potřebují pomoc při realizaci svých nápadů, ale díky své otevřené povaze jim nedělá problém najít pomocníky. Mají zdánlivě neukojitelnou touhu po vědění a působivou vnímavost.

I v domněle jednoduchých a nenápadných věcech většinou najdou něco zajímavého a pozoruhodného. Navzdory vlastnímu bohatství nápadů jsou vždy otevřeni jiným perspektivám a přístupům.

Vzdušná znamení jsou často nápadně chytrá a bystrá a velmi rychle se učí. Znamení vzduchu jsou velmi společenští lidé, kteří se dobře integrují a ostatní je vnímají jako příjemné a obohacující společníky. Milují socializaci a cení si svých sociálních vztahů. Sní o ideálním světě a možnost klidného a šťastného soužití všech lidí na zemi považují za dosažitelnou, jen kdyby všichni táhli za jeden provaz…

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Žár ve vašem vztahu možná v poslední době usnul. Každodenní život vás uchvacuje, rutina určuje váš život, jelikož tlak na výkony vás a vašeho partnera už neumožňuje malá společná dobrodružství, která by měla vztah stmelovat. Jeden den plyne jako druhý a vy se bez energie potácíte z postele do práce a zpátky do postele. Můžete si být jisti, že nyní se váš partner bude snažit vymanit se z tohoto vězení jednotvárnosti. A stejně tak bude chtít osvobodit i vás. Možná vás překvapí krátkým výletem o prázdninách. Nebo vám naplánuje párty se sousedy a vzrušujícího Silvestra. Dostanete nečekané zprávy o příležitosti, která vám v následujícím roce přinese dostatek peněz na to, abyste se s partnerem mohli vydat na pořádnou dovolenou někam do ciziny.

Mezi vzdušná znamení patří Vodnář, Blíženci a Váhy, Zdroj: Robin de Blanche / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Kamarádka vám naznačí, že vaše štěstí příliš závisí na vašem partnerovi. Určitě je to dáno i tím, že přitahujete úspěšné osobnosti, u kterých hrozí, že se vás budou snažit zavřít do zlaté klece nebo vás alespoň k sobě pevně připoutají a vy nemáte dostatek odvahy na vystoupení z partnerova stínu a raději se podřídíte.

Těšte se však na spontánní uznání, možná dokonce povýšení, které bude patřit jen vám, a vy si možná uvědomíte, že jste svému partnerovi rovni a nemusíte se spoléhat na jeho péči a finanční zajištění. Vaše sebevědomí poroste a změnou přístupu k sobě přivábíte nový zdroj peněz, díky kterému budete zcela nezávislí, a to i na partnerovi. Dostanete prostor na vaši kreativní tvorbu a pochopíte svoji cenu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nedávno se vám stalo něco, kvůli čemu jste ztratili víru v přátelství. Byli jste zklamáni a uzavřeli se sami do sebe. Vánoční čas vám opět navrátí přesvědčení o důležitosti přátelství. Stane se něco, co se vás hluboce dotkne. Objeví se kamarádka z minulosti, která vás naplní novým sebevědomím a ukáže vám, jak cenní a důležití jste pro ostatní lidi.

Zažijete uznání a uvědomíte si, co je opravdu důležité a že kvůli jednomu zklamání byste neměli zanevřít na všechny a na všechno. Od partnera dostanete nečekaný dárek, kterým vám bude chtít ukázat, jak moc vás miluje a obdivuje. Nezapomeňte mu náklonnost oplatit, aby se pro změnu necítil zrazený on.

 

Zdroje: