Horoskop na víkend 11. - 12. prosince: Býky čeká upřímný rozhovor a Raci si polenoší

Horoskop na víkend 11. - 12. prosince: Býky čeká upřímný rozhovor a Raci si polenoší
Plánujete o víkendu vyrazit na hory? Podívejte se, zda je to správné rozhodnutí a přečtěte si aktuální víkendový horoskop.

Beran

Některé věci nemusíte vidět zcela jasně, Berani. Nesnažte se plavat proti proudu a raději se věnujte odpočinkovým činnostem. Pokud přeci jen ještě potřebujete něco dokončit v práci, upřednostněte samostatnou činnost.  

Býk

Upřímný rozhovor vám pomůže uzavřít dohodu a vytvořit důvěrnou atmosféru. Otevřete se a dejte konečně najevo to, co jste dlouho drželi uvnitř sebe. Tento víkend v žádném případě neustupujte před těžkými otázkami. Buďte stateční, Býci!

Blíženci

O víkendu rozhodně nezůstávejte o samotě, Blíženci. Ideálně si naplánujte zábavný čas s přáteli či rodinou. Jste-li nezadaní, poproste blízkého přítele, aby vás doprovodil na společenskou akci.

Rak

Dejte si pauzu od všech intelektuálních činností a pracovního úsilí. Relaxujte, věnujte se svým zálibám nebo prostě jen lenošte. Tento víkend vás dostane únavou, tak aby vás zpomalil a postupně vás naplnil inspirací. 

Lev

Dejte si pozor na lákavé nabídky, mohli byste snadno naletět podvodníkovi. Dříve než na něco kývnete, třikrát si danou věc ověřte. Buďte opatrní také při flirtování. Příliš rychlé okouzlení může také znamenat brzké zklamání. 

Panna

Chaos v myšlenkách, boj proti větrným mlýnům a touha po nedostupných věcech - to vše vás může tento víkend trápit. Opřete se o vaše blízké a neplánujte si nic náročného. Ideální pro vás bude víkend strávený v přírodě.

Váhy

Neřešte věci, které vám nedávají smysl a místo toho se věnujte zdravému životnímu stylu. Procházka v přírodě nebo výprava do hor s přáteli vám prospěje daleko více než čas o samotě.

Štír

Pokud se místo nadávek zaměříte na řešení problému, připravte se na zázračnou proměnu. Můžete konečně najít rovnováhu mezi praktickými a vysněnými záležitostmi. Držte se střídmosti a vyhněte se povrchnostem.

Střelec

Tento víkend se držte zkrátka a dožeňte potřebný odpočinek, Střelci. V sobotu večer můžete být více kreativní a hraví. Možná plánujete rande nebo večer s přáteli? Cokoli naplněné relaxací a zábavou je vítané.

Kozoroh

Vyhněte se náročným rozhovorům, spíše vyhledávejte příjemné přátelské hovory, které vás povzbudí na vaší cestě k cíli. Vychutnejte si také čas o samotě, abyste mohli přemýšlet o svých záměrech. 

Vodnář

Dejte si pozor, abyste se nad druhými nepovyšovali. Vznášet obvinění může být tento víkend příliš snadné. Než se pustíte do výčitek, ujistěte se, že stanovená pravidla sami dodržujete. 

Ryby

Pokud máte pocit, že něco není v pořádku, ozvěte se. Je pravděpodobné, že vaše tušení je správné. Můžete být oslepení nástrahy blahobytu. Dejte si pozor, abyste se nenechali vtáhnout do něčeho, co vám není vlastní.

 

Zdroj: