Velký horoskop lásky na celý měsíc leden

Velký horoskop lásky na celý měsíc leden
První měsíc nového roku je charakteristický pro nové začátky i pro plnění předsevzetí, které jsme si na konci předchozího kalendářního roku dali. Příležitostí, které měsíc leden v oblasti lásky a partnerských vztahů nabídne, bude opravdu mnoho. A tak se může stát, že se vám hned z počátku roku 2022 změní život od základů.

Beran (21.3. – 20. 4.)

Berani budou mít na začátku roku 2022 v lásce a partnerských vztazích zelenou. Jste-li nezadaní, můžete si být téměř jisti, že vám leden přinese možnost najít si nového potenciálního partnera. Dávejte si ovšem pozor na uspěchaný začátek, který by byl pro nový vztah kontraproduktivní a v budoucnu by mohl značit velký problém. Ať už máte stálého partnera či nikoli, bude pro vás obtížné rozeznat od sebe lásku a touhu, jejichž hranice bude pro Berany velmi tenká. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Silná osobnost Býků bude pro ostatní působit jako magnet, jehož přitažlivosti zkrátka nelze odolat. Pokud máte s partnerem již delší dobu potíže s láskyplnými gesty nebo intimitou, v lednu 2022 máte ideální příležitost je odbourat. Budete v postavení, kdy se vše bude zdánlivě točit kolem vás, zaměřte se však na to, abyste si nezahrávali s city druhých. Bude-li vám někdo projevovat náklonnost, buďte k němu upřímní.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Začátek roku 2022 bude pro Blížence obdobím změn, které budou plynout zejména ze zbourání vnitřně natavených bariér. Vážnost a svíravé pocity necháte plavat, neboť si uvědomíte, že jsou zdrojem vašich partnerských problémů. Skvělé bude, pokud se v lásce začnete více smát a brát věci s nadhledem. Pokud svou druhou polovičku teprve hledáte, o nápadníky nebude nouze. Uvědomte si však, že více partnerů zaráz znamená také více problému, a tak než pendlovat mezi několika nezávaznými známostmi, raději věnujte pozornost jedné jediné osobě, která za to bude stát.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Přijmout pravdu někdy může být těžší, než se na první pohled zdá. Jestli jste znamení Raka, pak určitě víte, že mnohdy je pro vás jednodušší selektivně ignorovat věci nebo informace, které vám nejsou příjemné.

,,Upřímnost mezi partnery je však velmi důležitá, a pokud se tedy na začátku roku 2022 dozvíte od partnera něco, co se vám neposlouchá příliš dobře, snažte se v tom najít více pozitiv než negativ.“

Je dobře, že s vámi bude partner mluvit narovinu a hned v lednu tedy můžete svůj vztah díky upřímnosti ještě více upevnit. Okolnosti se vám také budou pokoušet naznačit, že to nejvíc, co můžete jeden druhému dát, je společný čas, kterému jste v předchozím roce nevěnovali tolik pozornosti. Nejste-li ve vztahu a máte ve své blízkosti někoho, kdo má snahu upoutat vaši pozornost, nebojte se upozornit jej na to, pokud budou některé otázky až příliš osobní či vyzývavé. Váš protějšek musí pochopit, že potřebujete čas a tlačit na vás je více než nežádoucí.

Lev (23.7. – 22. 8.)

Posunutí partnerského vztahu na další úroveň bude pro Lvi v lednu roku 2022 hlavním tématem. Vesmír vám bude nakloněn, a tak se nebojte jít s partnerem do věcí, nad kterými už dlouho uvažujete nebo které jste dlouho odkládali. Ať se jedná o společné bydlení, početí potomka nebo třeba svatbu, nebojte se svého partnera popostrčit, byť jeho postoj byl k tak velké změně minulý rok spíše negativní. Je totiž velmi pravděpodobné, že se na začátku nového roku jeho postoj změní, a bude vidět vaši společnou budoucnost zase o něco barevněji. U vznikajícího vztahu a hledání partnera však naopak trochu zpomalte a dejte si čas na poznávání detailů a maličkostí, které by vám za pár týdnů mohly začít velmi vadit. 

Panna (23.8. – 22. 9.)

Pro Panny bude láska na začátku nového roku hnacím motorem. Opora, kterou budete ve vztazích mít, pro vás bude nesmírně důležitá. Mohou vás potkat nelehké chvíle v pracovní oblasti. Lidé, kteří vás mají rádi, vás však podrží. Nejde ovšem pouze o vašeho partnera, budete mít zastání také v rodině či u přátel a kolegů. Láska pro vás nebude představovat pouze váš vztah s partnerem, ale bude se odrážet i ve výše zmiňovaných okruzích. Oblibu najdete možná také v setkávání se s novými tvářemi, mezi nimiž se může objevit i vaše budoucí drahá polovička. Mějte proto oči i náruč otevřené.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Mezery v komunikaci, které s partnerem máte, mohou být v lednu 2022 zažehnány. Jste-li znamení Vah, stačí pouze naslouchat tomu druhému a stát se chápavější vůči jeho názorům. Kompromis obou stran je tou nejlepší cestou, a pokud jich spolu pár uděláte, hned se budete ve vašem vztahu cítit lépe. Zároveň máte otevřenou cestu znovu (nebo třeba i poprvé) se zamilovat. A podaří-li se vám na začátku roku 2022 partnera skutečně najít, pak se stanete motivací pro někoho ve vašem okolí, kdo po lásce touží už dlouho a snahu hledat už pomalu ztratil. Právě vy mu však ukážete, že kdo hledá, ten najde.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Exploze milostných příležitostí, které budou Štíři v lednu roku 2022 mít, je opravdu velká. Co se partnerského soužití týče, je ideální čas na nový impuls a osvěžení stereotypů, které vás v loňském roce tak unavovali. Energie, se kterou budete do nového roku vkročovat, vás bude doprovázet u všech nápadů, které si pro svou milovanou osobu připravíte. Také pokud jste single, budete opatřeni nezvyklou přitažlivostí a magickou svůdností, které vám pomůžou získat i osobu, o které jste si mysleli, že o ní můžete pouze snít.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Rozum a srdce budou mít Střelci pro začátek roku v naprosté rovnováze. Nemusíte mít tedy strach, že byste jednali v lásce iracionálně, nemusíte mít ale ani obavy o chladné vystupování ve vztahu k partnerovi. Budete schopni řešit vzájemné problémy, stejně jako vás neustále bude lákat vymýšlet různá gesta, která vašeho partnera zahrnou pěknou dávkou lásky. Jste-li svobodný Střelec, vnímejte znamení, která vám napovídají, že zdánlivé přátelství začíná přerůstat v něco hlubšího. Odhoďte na chvíli svůj neutichající humor a nadhled, a zkuste narovinu zjistit, jak se věci skutečně mají.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

To, co se vám v předchozím roce zdálo jako nepředstavitelné, najednou vidíte zcela jasně. Kozorozi totiž v lednu roku 2022 budou disponovat zvýšenou schopností vidět dál do budoucnosti, resp. si budoucnost zřetelně představit. Díky tomu dokážete překročit své zásady, což váš partner náležitě ocení. Změny ve vašem myšlení budou napomáhat v rozkvětu vaší lásky a můžete se tak těšit na to, co vás společně v roce 2022 čeká. Jestliže na osudový okamžik teprve čekáte, leden vám možná nadělí opožděný vánoční dárek. Zatímco budete vyhlížet osobu, která splňuje vaše představy ideálního protějšku, zaujme vás někdo naprosto odlišný. Rozhodně však v dobrém slova smyslu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Slevit trochu z fyzické stránky a zaměřit se na tu mentální bude pro Vodnáře v lednu 2022 radou číslo jedna. Pokud jste se svým partnerem už nějaký ten pátek a společný čas vás už tak trochu omrzel, udělejte něco, co vaše chvíle zase osvěží. Není tím však myšlen váš sexuální život, ale spíše momenty, kdy si vzájemně povídáte nebo společně něco vytváříte. Nezapomínejte totiž na to, že i tato stránka vztahu je nesmírně důležitá. Stejně jako jsou potřebné vzájemné doteky, je také nutné umět se spolu smát a naslouchat si. Jedině tak bude váš vztah přispívat ke spokojenému životu. Z pohledu seznámení vás spíše obklopí spousta nových přátel než adept na partnerský vztah. Ovšem kdo ví, třeba mezi nimi bude někdo, s kým si za pár týdnů budete rozumět až nadmíru dobře. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Leden 2022 bude pro Ryby měsícem splněných přání. Předsudky o tom, že vám se to přece nikdy podařit nemůže, odhoďte stranou. Budete-li na něco intenzivně myslet, věřte, že se vám to vyplní. I váš parter bude vašim přáním nakloněn, a tak se mu nebojte svěřit o něčem, co byste už dlouho chtěli zkusit. Vzájemné uvědomění si lásky mezi vámi bude na denním pořádku. I přes určitá nedorozumění, která vás na začátku nového roku mohou s partnerem potkat, vás nic nezlomí. Dokonce si jeden druhého začnete vážit ještě o trochu více. Rýsuje-li se vám nová láska, převezměte iniciativu do svých rukou a udělejte první krok. Právě v tomto měsíci pro vás totiž bude ideální doba.

 

Zdroje: