Partnerský horoskop na víkend 18. - 19. prosince: Klidní Blíženci, odmítavé Panny a sebevědomí Střelci

Partnerský horoskop na víkend 18. - 19. prosince: Klidní Blíženci, odmítavé Panny a sebevědomí Střelci
Vánoční párty nebo rozhovor mezi čtyřma očima? Jaký víkend čeká vás dva?

Beran

Vyhněte se milostnému trojúhelníku i všem ostatním tajným aférám. Dostatek prostoru bude naopak pro upřímnost a láskyplná vyznání. Tento víkend obzvlášť platí prosté: “S poctivostí nejdál dojdeš.”

Býk

Nepodstupujte žádná zbytečná rizika, která by vám mohla zkomplikovat život. Sundejte si růžové brýle a podívejte se na svého vyvoleného s nadhledem. Než se rozhodnete od problémů utéct a zbavit se všech negativních pocitů, zkuste si o všem, co vás trápí promluvit s někým nezúčastněným.

Blíženci

Ať už se kolem vás bude dít cokoliv, zůstanete neobyčejně klidní. Problémy nechte tentokrát plavat, tedy pokud tím nikomu neublížíte, nejlepší bude nechat řešení na později. Své myšlenky si zapište a věnujte se jim v následujícím týdnu.

Rak

Pokud si nedáte pozor, můžete se utápět v sebezničujících negativních myšlenkách. Pocity pochybnosti se mohou vyplavovat během celého víkendu. Vyjděte si s partnerem na dlouhou procházku a nalaďte se na odpočinek, který nyní v přírodě převládá.

Lev

Některé věci vám tento víkend nemusí dávat smysl. Když vám řekneme, že tyto pocity máte ignorovat, pravděpodobně neposlechnete. Rozhodně však nevěnujte pozornost drbům a jiným vykonstruovaným nedorozuměním, které by mohly zbytečně rozvířit váš vážný vztah.

Panna

Tak moc chcete být milováni, až všechny silné emoce odmítáte. Zamyslete se nad tím, proč tomu tak je. Co můžete na svém přístupu změnit právě teď? Neschovávejte se za práci a postavte se ke svým problémům čelem.

Váhy

Jste připraveni a ochotni postavit se za váš vztah se vší vážností? Přestože víkend začne s nádechem dobrodružství, během neděle se můžete dotknout vážnějších témat a setkat se s vyhraněným názorem vašeho partnera.  

Štír

Dejte si pozor, abyste tento víkend nepřišli o důvěru své drahé polovičky. Pokud vás okolnosti vedly špatnou cestou a vy máte k nedůvěře již nakročeno, raději si ihned se svou láskou promluvte. 

Střelec

Vašemu sebevědomí nic nestojí v cestě. Chcete-li vyjádřit své city v čerstvém vztahu nebo obnovit vášeň ve vztahu trvalém, nic vás při tom nezastaví. Jen pozor, abyste svou energií partnera nepřeválcovali.  

Kozoroh

Pokud se objeví bývalý partner, který vás dříve zradil, ověřte si vše, co říká, a raději se držte zpátky. Váš pragmatismus tentokrát opět vyhraje a vy se můžete v klidu věnovat svým činnostem a relaxaci.

Vodnář

Přečkali jste rozchod, zradu nebo vleklou partnerskou krizi? Nyní je důležité udělat krok zpět, dříve než se posunete kupředu směrem k uzdravení. Vypořádejte se s obtížnými emocemi a odpusťte sobě i druhým. 

Ryby

Nezdráhejte se promluvit na nepohodlné téma, které vám však otevře cestu k upřímné komunikaci ve vztahu. Zaměřte se na kvalitu před kvantitou. Nevadí, že nestihnete všechny vánoční večírky, dejte přednost rozhovoru mezi čtyřma očima. 

 

Zdroj: