Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Co dát vašim blízkým na Vánoce?

Vánoční dárky podle znamení zvěrokruhu: Co dát vašim blízkým na Vánoce?
Když už si s dárky pro své blízké nevíte rady, rozhodně není na škodu se obrátit na astrologii. I znamení vám totiž o člověku může prozradit, jaký dárek by ho nejvíce potěšil. Tak co komu k Vánocům koupit?

Beran

Energičtí a akční Berani bývají odvážní a soutěživí. Jsou proto také hodně zaměření na svou kariéru a vzhled. Nejvíce je tedy potěší praktické dárky jak na cvičení, tak do práce a radost jim udělají i různé doplňky a kosmetické produkty. Jsou ale také trochu dětinští a dokáží tak ocenit i vtipný hrnek, tričko nebo zábavnou dětskou hračku.

Býk

Vytrvalí a poněkud tvrdohlaví Býci mají smysl pro luxus, kvalitu, hezké věci a ozdoby. Jsou to také velcí požitkáři a gurmáni. Kromě toho však také milují přírodu, a tak je potěší i cokoliv co je s ní spojené. Mezi dárky, které jim udělají radost, patří rozhodně nějaký zahradnický set, květináč, dekorace na zahradu nebo do bytu, ale také nějaké kvalitní jídlo, kosmetika, parfém, šperky nebo cokoliv hezkého, co vám zrovna padne do oka.

Pokud se také zajímají o astrologii, dobrým tipem na dárek je určitě šperk s drahokamem, který k jejich znamení patří. u Býka to je například růženín, achát, korál, malachit a citrín.

Blíženci

Inteligentní a společenští Blíženci jsou hodně zvídaví a rádi se učí cokoliv nového. Potěšíte je tedy něčím, co ještě neznají nebo díky čemu se něčemu naučí. Ideální je pro ně zajímavá knížka (například pro seberozvoj nebo k naučení se nové kreativní činnosti), originální a netradiční kosmetika, oblečení, šperky nebo doplňky k cestování, učení a jejich dalším koníčkům.

Rak

Starostliví a pečující Raci jsou velmi citliví a útěchu hledají ve svých blízkých nebo v kreativní činnosti. Nejlepším dárkem pro ně tedy bude něco osobního, například fotokniha s vašimi společnými fotkami, scrapbook nebo playlist, který sami vytvoříte přímo pro ně. Jinak je ale dokáže potěšit i jakákoliv dekorace do domácnosti, díky které si budou moci svůj domov ještě více zútulnit.

Lev

Sebevědomí a vtipní Lvi potřebují být středem pozornosti a být ostatními obdivováni. Milují proto blyštivé, okázalé a luxusní věci, díky kterým budou moci ještě více zářit. Potěší je však i jakýkoliv humorný dárek nebo něco vyrobeného, díky čemuž uvidí, že jste si na něm dali záležet a že je přímo od srdce. Radost budou mít i z nějakého zážitku, zvlášť pokud půjde o party, koncert nebo společenskou sešlost.

Panna

Organizované a perfekcionistické Panny jsou spolehlivé, přesné a pracovité. Radost jim udělá cokoliv, co jim pomůže s organizováním a plánováním. Dobrou volbou proto bude například diář, kalendář, hodinky či různé plánovače. Nadšené však budou i z praktických dárků, které jim usnadní jejich práci, ať už je to nádobí, kávovar nebo třeba hezká lampa na noční stolek.

Váhy

Spravedlivé a vyvážené Váhy potřebují v životě balanc a harmonii. Jsou stylové, mají silné estetické cítění a často se zajímají o umění. Nadšené proto budou z různých dekorací, obrazů, knih, filmů, lístků do divadla nebo na koncert, ale také ze stylového oblečení, doplňků nebo kosmetiky. Radost jim udělají i jakékoliv kreativní dárky, jako malířská plátna, pokud mají rády malování nebo hezký sešit, pokud rády píšou nebo kreslí.

Štír

Záhadní a tajemní Štíři jsou zpravidla vážní a mají silnou vůli. Jsou také hodně vášniví a vše prožívají poměrně intenzivně. Dobrým dárkem pro ně je něco od srdce, co jim ukáže, jak moc vám na nich záleží a že víte, co mají rádi. Potěší je ale také dobrá knížka, svůdný parfém nebo doplňky.

Štíři jsou také považováni za sexuální znamení, a tak můžete zvážit i nákup nějaké erotické pomůcky. 

Střelec

Dobrodružní a zábavní Střelci milují cestování a poznávání nových lidí, míst i myšlenek. Radost jim tedy můžete udělat dárky na jejich cesty, například dobrým batohem, spacákem, stanem, kufrem, vhodným oblečením nebo průvodcem jejich vysněnou zemí či městem. Potěší je ale také různé cestopisné knihy nebo filmy, kterí jim vůni dálek alespoň přiblíží. Nebo jim jako dárek můžete dokonce naplánovat společný výlet nebo dovolenou. Tím je nemůžete zklamat.

Kozoroh

Pracovití a vytrvalí Kozorozi rádi dopředu plánují a málokdy v životě zbytečně riskují. Zajímají se však i o módu a svůj vzhled. Potěší je tedy diář, hodinky, praktické pracovní doplňky, kvalitní kabelka, oblečení, šperky, parfém či dárkový poukaz na masáž nebo do wellness.

Vodnář

Originální a intuitivní Vodnáři si často ani nic nepřejí. Luxus ani cena pro ně nejsou vůbec důležité. Potěšit je totiž dokáže hlavně něco neobvyklého a nového nebo nějaká pomůcka k jejich koníčkům. Pokud tedy uvidíte nějakou originální dekoraci, kosmetiku nebo jakoukoliv letošní novinku, hned jim jí musíte vzít. Radost jim díky jejich intelektu udělá i kniha nebo charitativní dárek.

Ryby

Zasněné a citlivé Ryby mají obrovskou představivost a bývají proto hodně kreativní. Rády tráví čas samy se svými myšlenkami, a tak je určitě potěší také nějaký dárek, který zapůsobí na jejich smysly nebo jim jejich byt trochu zútulní. Dobrou volbou tedy bude svíčka, aromalampa, vonné tyčinky, podložka na jógu, ale také kreativní dárky jako sada pastelek, antistresové omalovánky, blok na kreslení nebo malířská plátna.

 

Zdroje: