Horoskop na víkend 18. - 19. prosince: Berani potkají parťáka do nepohody, Panny se dočkají odměny a Štíři učiní důležité rozhodnutí

Horoskop na víkend 18. - 19. prosince: Berani potkají parťáka do nepohody, Panny se dočkají odměny a Štíři učiní důležité rozhodnutí
Víkend před svátky bývá v některých domácnostech hektický a někde naopak naplněný pohodou a odpočinkem. A jaký bude ten váš poslední adventní víkend?

Beran

O víkendu jděte mezi lidi, protože právě ve společnosti můžete potkat skvělého parťáka do nepohody. Hledáte-li dlouho někoho, kdo vás doprovodí při dobrodružných výpravách nebo někoho, kdo s vámi začne podnikat, první krok můžete udělat právě teď. 

Býk

Chopte se každé příležitosti, kdy se můžete setkat s někým inspirativním. Ať už ve virtuálním nebo skutečném světě, někdo na vás čeká a může vám dát jedinečný impuls, který vás posune ve vaší kariéře. Tento víkend nezůstávejte v koutě, Býci. 

Blíženci

V sobotu vás čeká jediný úplněk ve vašem znamení v tomto roce. To znamená, že se stanete středem pozornosti a můžete si užít jedinečný víkend. Naplánujte si volný den přesně podle vašich představ.

Rak

Všechny starosti odevzdejte přírodě, Raci. Zapomeňte na pracovní resty, vánoční úklid či rodinné povinnosti a udělejte si čas jen pro sebe. Vysvětlete svým blízkým, že nemůžete stále jen dávat, obzvlášť pokud už není odkud brát.

Lev

Neposlouchejte svého vnitřního kritika a raději se preventivně obklopte přáteli, kteří ve vás vyvolávají pozitivní pocity. Dělejte věci, jež vás naplňují energií a zároveň jimi inspirujete druhé. Tento víkend je klíčem ke spokojenosti smysluplnost. 

Panna

Pokud jste poslední dny pracovali na něčem důležitém, můžete nyní sklízet odměny. Využijte tento čas co nejproduktivněji, vyrovnejte rozdíly mezi časem v práci a doma. Dejte prostor individuálním řešením problémů.

Váhy

Vaše znamení je ve většině případů velmi diplomatické, tento víkend však upřímnost nad soucitem převáží. Může tak dojít ke třenicím s příbuznými nebo se spolubydlícím. Věnujte co nejvíce energie kreativním způsobem. 

Štír

Tento víkend můžete učinit důležité rozhodnutí, Štíři. Pusťte to, co vám již neslouží, abyste vytvořili prostor pro něco nového. Čeká vás srdečné setkání s přáteli a ve vzduchu je dokonce i nějaký ten flirt. Pokud jste se v nedávné době s někým rozešli, mohla by to být vaše dlouho očekávaná druhá šance. 

Střelec

Máte důvod k oslavě, Střelci. Ať už prožíváte čerstvou lásku nebo se těšíte z přítomnosti dobrých přátel, užijete si příjemný víkend! Nebuďte na své blízké nároční a dejte jim svobodu úplně stejně, jako by šlo o vás samé. 

Kozoroh

Extrémní umírněnost je pro vás hlavní mantrou tohoto víkendu, Kozorozi. Ať už se rozhodnete jít kamkoli, zachováte si rovnováhu a stabilitu. Všechno co je extrémní a rušivé vám odvádí pozornost. Tentokrát víte, že tudy cesta nevede.   

Vodnář

Udělejte si čas na své vlastní zájmy a teprve poté můžete kývnout na nabídky cizích. Rozhodněte se, čemu budete o víkendu věnovat energii a toho se držte. Pokud je to možné, vyvarujte se nenadálých změn.

Ryby

Tento víkend věnujte dostatek času organizaci, ale nezapomeňte do řádu vnést také svou uměleckou duši. Nebuďte na sebe příliš přísní a dovolte své kreativitě jít vstříc strohým požadavkům vaší mysli. 

 

Zdroj: