Blíženci: Andělský horoskop na leden archanděla Zadkiela

Blíženci: Andělský horoskop na leden archanděla Zadkiela
Mnozí z vás čtou hvězdy a znají astrologická znamení. Každé znamení zvěrokruhu je ale spojeno s archandělem. Archanděl je nebeská bytost, kterou lze povolat, aby vám pomohla, když máte potíže nebo potřebujete poradit.

 Zatímco váš vlastní anděl zvěrokruhu vám může poskytnout hlubší pochopení sebe sama, můžete také požádat o pomoc kteréhokoli z archandělů v závislosti na tom, co potřebujete. Chcete vědět, jestli nad vámi drží ochranou ruku archanděl Zadkiel? Pokračujte ve čtení tohoto článku.

Každý má své potřeby. Archanděl Zadkiel vám ale přeje, abyste se přestali zajímat o ostatní, a zaměřili se na vaši životní cestu. Začněte ji hned v lednu. Vyvarujte se špatných osob, kvůli kterým přestanete důvěřovat ostatním. Obklopte se těmi správnými lidmi a budete šťastnější.

Zaměřte se na vaši životní cestu.

Ne každý lednový den bude posvícení. Jste důležití a je jenom na vás, jak prožijete tento měsíc. Archanděl Zadkiel vám mnohokrát připomene, že život nebude vždycky spravedlivý. Možná nedostanete všechnu lásku, kterou potřebujete, ale stejně byste měli milovat.

Lednové vztahy

Začněte nový rok bilancí vašich přátelství. Obklopte se výjimečnými lidmi a budujte s nimi pevné vztahy. Netolerujte přátele, kteří o vás za vašimi zády šíří lži a pomluvy. Najděte si někoho, koho můžete milovat, a sdílejte s ním vždy dobré chvíle. Abyste měli šťastné manželství, musíte být do svého manžela/ své manželky zamilovaní. Pomůže vám to si užít společně spoustu věcí, ne jenom sex.

Rodina

V lednu vás bude vaše rodina potřebovat. Archanděl Zadkiel vám předpovídá, že budete pro svou rodinu důležitým pilířem. Neměli byste být ke svému partnerovi hodní jen během těhotenství, ale po celou dobu. Mít dítě by měla být jedna věc, která vás v tomto roce sblíží s vaší rodinou. Vymyslete hned od ledna zajímavé rodinné aktivity. Roční přehled vám ukáže, jak je dobré investovat do budoucnosti vaší rodiny. Pokud máte rodinný podnik, budete mít úspěšný rok.

Zdraví

Udělejte si čas na vaše koníčky. Leden vás k tomu přímo vybízí. Vyberte si něco zábavného, jako je tanec, tenis nebo vaření. Něco, co vám umožní trávit čas sami se sebou a udělá radost vašemu nitru. Díky tomu budete zdraví a šťastní. Pokud nemáte žádné zájmy, inspirujte se u ostatních.

Leden je ideálním měsícem ke změně životního stylu. Zaměřte se na vaši fyzickou kondici. Pamatujte si, že jste to, co jíte. Dejte pozor na to, kolik máte tělesného tuku. Pokud máte nadváhu a chcete zhubnout, přihlaste se do posilovny.

 

Zaměstnání a kariéra

V lednu je vám předpovězena nová důležitá pozice ve vaší práci. Rozhodně se jedná o postup na vašem kariérním žebříčku. Tento měsíc poznáte v práci nové lidi, kteří vás naučí nové techniky. Buďte vždy připraveni učit se novým věcem. S jasným zaměřením a tvrdou prací dosáhnete všech svých cílů.

V lednu je vám předpovězena nová důležitá pozice ve vaší práci, Zdroj: TMLsPhotoG / Shutterstock

Lednové finance

Přestaňte utrácet své peníze za věci, které nepotřebujete. Archanděl Zadkiel předpovídá, že byste měli rozlišovat přání od potřeb, abyste se vyhnuli utrácení za zbytečné věci. Nekupujte si nové auto jenom proto, že většina vašich přátel si ho koupila.

Vzdělání a cestování

Musíte si najít novou vášeň v oblasti vzdělávání. Čím dříve si uvědomíte, co vás zajímá, tím dříve ze sebe vydáte maximum. Radíme, abyste se zaměřili na studium cizího jazyka a osobní rozvoj. Získání speciálních dovedností prostřednictvím vzdělávání vám pomůže uspět v životě.

Věk by vám neměl bránit v cestování na zajímavá místa. Stále si můžete naplánovat svou vysněnou dovolenou bez ohledu na to, jak dlouho to bude trvat. V lednu šetřete peníze na budoucí cesty.

Myslíte si, že je tento andělský horoskop určen vám? Pokud slavíte narozeniny mezi 22. 5. až 21. 6, tak ano. Archanděl Zadkiel je andělem strážným všech blíženců.

 

Zdroje: