Čeká vás v lednu bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky?

Čeká vás v lednu bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky?
Čeká vás v lednu bohatství, nebo budete mít naopak hluboko do peněženky? Příliv peněz potká Blížence! Všichni jistě doufáme, že rok 2022 konečně přinese kýžený klid a ustálení pandemie. Tento rok přinesl nestabilní situaci mnoho rodinám. Jaký ale bude po finanční stránce start nového roku? Nebojte, vesměs se vám bude dařit.

Tento rok přinesl nestabilní situaci mnoho rodinám. Jaký ale bude po finanční stránce start nového roku? Nebojte, vesměs se vám bude dařit.

Beran

Beranům bude přát, pokud začnou rok s jasným cílem. Chcete-li svou finanční situaci změnit, dejte si předsevzetí a promyslete si, čeho chcete dosáhnout. Chcete na něco šetřit? Věřte si a uklidněte v sobě bouři. Nebojujte zbytečně s něčím, co nezměníte, přijměte to. Výsledku dosáhnete jenom otevřeným uznáním svých pocitů a tužeb.

Býk

Býci vnímají, že toto je šance na změnu a vidí před sebou cestu. Ta může dopadnout vyšším příjmem, ale také i ztrátou - vše bude na vašem přístupu. Nepropadávejte beznaději, to je váš největší nepřítel. Pokud před sebou máte nějaké rozhodnutí, třeba změnu práce, rozhodněte se beze strachu z neúspěchu.

Blíženci

“Vás může čekat velké štěstí v penězích! Dělejte dál, co děláte a dělat chcete, jen pozor na pýchu, protože ta předchází pád.”

Nedělejte kompromisy, držte se svých hodnot a vaše kariéra poroste do bohatství. Nenechte se zvyklat od lidí, kteří vám můžou závidět.

Rak

Můžete mít pocit, že vaše finanční situace je ve vašich rukách a nic jí nehrozí. Neusněte ale na vavřínech. Měli byste si stanovit nějaký cíl, jinak ztratíte přehled a hrozí vám ztráta. Ta by pro vás znamenala velkou zkoušku. Určitě popřemýšlejte o nějakém spoření nebo jiném bezpečném uložení peněz.

Lev

Vaše hýření okolo Vánoc a Nového roku pro vás znamenalo velké výdaje. Chtěli jste si žít v luxusu, utráceli na sice příjemných, ale nepotřebných věcech. Možná jste s láskou obdarovávali drahými dary, ale teď pociťuje strach z těchto výdajů. Nebojte se, to jste prostě vy. Zase se umírněte a nic si nevyčítejte. Peníze pak přijdou samy.

Panna

Přichází k vám situace, kdy se budete muset rozhodnout. Může to být investice, změna zaměstnání nebo chcete začít s podnikáním. Pokud cítíte velkou motivaci, učiňte tak, i když vás vaše okolí může zrazovat. Zůstaňte však zodpovědní a nejdříve uzavřete, co je potřeba. S vaší pílí pak můžete dosáhnout velkého úspěchu.

Váhy

Váhy by v lednu měly být ostražité a držet se spíše jistot. Sami to i cítíte. Nemáte z toho obchodu nebo investice dobrý pocit, nechcete si koupit tak drahou věc, protože to ukousne velkou část vašeho rozpočtu. Pokud vám peníze na účte dodají pocit bezpečí, v lednu zůstaňte při zemi.

Štír

Štíři se mohou cítit být v kleštích. Něco ve vás vyvolává spor, cítíte se být natlačeni do určitých rozhodnutí ohledně financí. Klíčem vaší situace je klidný přístup - je to výzva, ale vy to zvládnete. Přiznejte si svoje pocity a myšlenky ohledně situace, nebojte se prosadit si svou. Až vše přijmete, klid v duši přitáhne i peníze.

Střelec

Možná se cítíte v depresi, možná jste přišli o podnikání, nebo cítíte, že jste v nouzi, nestíháte splácet půjčky. Každopádně ztrácíte sílu držet tempo. Zkuste najít zpět to, co vás baví. Vrátí vás to do správných kolejí a věci začnou zase ubíhat správným směrem.

Kozoroh

Máte pocit, že věci nejdou podle plánu. Nedusí vás šéf příliš? Neudělali jste nějaké rozhodnutí v oblasti financí, které nebylo úplně z vaší vůle a kterým jste se spíše zavděčit druhým? Jste z toho vnitřně neklidní a to vám blahobyt rozhodně nepřinese. Najděte zpátky svou rovnováhu, pokud chcete skončit ve ztrátě. 

Vodnář

Naslouchali jste své intuici a finančně jste na tom nyní dobře. Prošli jste si výzvou a vaše vyhlídky pro zisk peněz jsou pozitivní, pokud si zachováte svůj přístup. Zavládne-li ve vaší hlavě chaos, dejte si chvíli klidu, abyste se vrátili zpět. Nepodceňte to. Odměna vás nemine. 

Ryby

Brzy se vám otevře nová příležitost. Chopte se ji a užijte si tuto novou jízdu! Zrod něčeho nového vám v lednu přinese štěstí a dostatek financí, nebojte se toho a bezstarostně se do toho pusťte. Hvězdy jsou vám nakloněny.

 

Zdroj:

  • autorský text