3 nejdramatičtější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně?

3 nejdramatičtější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně?
Někdo se zkrátka čas od času bez nějaké té dramatické scény neobejde. O tom nám může prozradit své i astrologie. Některá znamení zvěrokruhu jsou v nich totiž přímo mistry. Patří mezi ně i to vaše?

Lev

Jako ohnivé znamení, jemuž velí Slunce, mají Lvi k dramatičnosti velké předpoklady. Stejně jako sluneční paprsky vás dokážou rozveselit a jejich záře dosáhne kamkoliv. Je těžké si je s jejich smyslem pro humor, společenskou a nebojácnou povahou i schopností předávat dobré nápady a rady hned neoblíbit.

Však se také postarají o to, aby byli co nejdéle ve světlech reflektorů a aby všechno, co dělají, stálo za to. Horší proto je, když něco nejde přesně podle jejich plánu nebo když se někdo snaží vyvrátit jejich názory. To se poté nebojí ani velkých a hlasitých dramatických scén na veřejnosti. Právě oni si po hádce přímo potrpí na dramatický odchod, dupání po schodech nebo hlasité prásknutí dveřmi.

Beran

Impulzivní a nepředvídatelní Berani taktéž patří mezi dynamická ohnivá znamení a snadno je tak něco vyvede z míry. Velí jim planeta Mars, která je spojená s agresí, instinkty a silnou vůlí, a tak je nic nezaskočí a rozhodně si na nikoho neberou servítky. Často říkají prostě to, co mají zrovna na mysli, i když tím mohou někoho urazit. Díky jejich odhodlání se nezastaví ani dokud nedosáhnou svých cílů, takže pokud jim něco zkříží cestu, mohou se z toho zbláznit.

Dramatické scény pro ně tedy rozhodně nejsou výjimkou a sami si jsou svého smyslu pro drama plně vědomi. Berou ho však spíše jako cestu k vybalancovanému a klidnému životu.

Rak

Do pečujících a starostlivých Raků byste to možná neřekli, ale také mají své dramatické a výbušné momenty. Na rozdíl od Lvů a Beranů nemají tak horkou hlavu, ale k dramatům přispívají spíše jejich hluboké emoce. Jako vodní znamení se hodně řídí svými pocity a jsou velice vnímaví, a tak je může i menší strach nebo výčitka naprosto vystresovat. Mají sklony k tomu být poměrně urážliví, protože si komentáře ostatních berou hodně k srdci.

Když v sobě proto své emoce drží už nějakou dobu, pochopitelně poté úplně vybuchnou v dramatický pláč nebo vztek, který se ostatním může zdát spíše přehnaný. Nemá ale nic společného s tím, co se jim v danou chvíli děje, jde totiž jen o utlačované emoce několika předchozích měsíců. Může proto být těžké se do nich vžít, a tak je raději nechte se uklidnit a uvidíte, že budou zase v pořádku. Alespoň na nějakou dobu.

Mají sklony k tomu být poměrně urážliví, protože si komentáře ostatních berou hodně k srdci.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.purewow.com