Vánoční horoskop pro 3 zemská znamení. Patříte mezi zemská znamení i vy?

Vánoční horoskop pro 3 zemská znamení. Patříte mezi zemská znamení i vy?
Máte rádi jistotu a řád? Ztrácíte se v dnešním světě polopravd a lží? Poté patříte nejspíše mezi zemská znamení. Jakými vlastnostmi a schopnostmi disponujete? Jak u vás proběhnou vánoční svátky? A jaké změny vás čekají?

Hlavně pevně nohama na zemi

Zemská znamení jsou Kozoroh, Býk a Panna. Země je náš životní prostor. Zásobuje nás potravinami a surovinami a vždy nám nabízí pevnou půdu pod nohama. S takovou spolehlivostí, dokonalostí a stálostí, které ztělesňují Zemi jako živel a nebeské těleso, se pohybují i zemská znamení. Označujeme-li člověka jako „uzemněného“, obvykle máme mimo jiné na mysli to, že je v míru sám se sebou, že jedná pragmaticky a inteligentně a že se nenechá jen tak snadno vyvést z míry. A tyto charakteristiky platí i pro Kozoroha, Býka a Pannu.

Na zemská znamení se můžete spolehnout. Ať už na schůzce, v životní krizi nebo při speciálním projektu, zemská znamení jsou tu vždy, aby splnila svou úlohu včas, bez velkého povyku a (alespoň) tak dobře připravená, jak je potřeba. Možná nejsou vždy těmi nejkreativnějšími mozky, ale zemská znamení dělají vše, s čím se potýkají, neuvěřitelně dobře a na vysoké úrovni.

Není divu, že často patří ke špičce ve svých oborech. Zemská znamení vytrvale sledují svou cestu a nenechají se zastavit překážkami.

Zemská znamení vědí, co chtějí, a také vědí, co je pro ně důležité a v jaké hodnoty věří. Mají jasnou představu o tom, jak se má přítel, partner, matka a člověk chovat, a vždy se tuto představu snaží naplnit. Zemská znamení se jen tak neztratí ve snech, utkvělých představách nebo přemítání, raději zůstávají věrná ověřeným faktům. Zemská znamení často patří k lidem, kteří dokážou velmi dobře posoudit sebe a své okolí. Obvykle mají velmi realistický pohled na svět, neočekávají ani příliš mnoho, ani příliš málo a tím se chrání před zklamáním.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Máte obavy, že jste v poslední době utratili příliš mnoho peněz, protože požadavky rodiny jsou vysoké. To vyústí v ošklivou hádku, která rozhodně není způsobena sklonem k lakomosti, ale vaší starostí o existenci rodiny. Díky velmi otevřeným rozhovorům si uvědomíte, jak překvapivě silná je solidarita mezi blízkými. I děti se vzdají svých snů, abyste společně zvládli finanční závazky blízké budoucnosti. Pocítíte nádhernou blízkost. A o tom přece Vánoce jsou, ne o drahých dárcích, ale o vzájemném porozumění a tolerantnosti. Upřímnost vytvoří důvěrnou náladu mezi lidmi, ke kterým máte blízko.

země
Zemská znamení jsou Kozoroh, Býk a Panna, Zdroj: Krumao / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Možná se v poslední době cítíte zneužíváni, když přijímáte tvrdé pracovní podmínky a jen se skláníte před výše postavenými a trpce nesete svůj kříž. Nebo proto, že často velmi spontánně pomáháte tam, kde je vaše pomoc potřeba, ale už se nezeptáte, co vám to přinese, jestli jen nevyužívají vaší dobroty. Když už začnete pochybovat o smyslu vašeho snažení, dostane se vám velkého uznání.

Šéf ocení vaše nasazení a výkon a snad vás dokonce povýší, minimálně se však pochvala projeví na výplatní pásce. Také vaše rodina vám dojemným gestem ukáže, jak moc jste obdivováni, oceňováni, milováni a potřební. Otevřou se před vámi zcela nové možnosti a příležitosti, díky kterým si budete moci splnit své sny, a vaše práce dostane nový náboj.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Dostali jste se daleko a dosáhli skvělých výsledků tvrdou prací a dovednostmi, ale také svým osobním kouzlem, které je v tuto chvíli obzvlášť silné. Fascinujete a uchvacujete lidi svou přirozenou autoritou. Tento pocit blahosklonné nadřazenosti šíříte ve společnosti, ve které trávíte Vánoce, mezi přáteli a rodinou.

Cítíte, že tito lidé za vámi stojí, že můžete společně vybudovat něco úplně nového. Jen si dejte pozor, ať nepůsobíte arogantně a neshazujete zásluhy druhých. Dlouhými rozhovory se vám podaří probudit odhodlání i v blízkých osobách a naplánujete velkolepý projekt, kterému budete věnovat celý následující rok.

 

Zdroje: