Vodnáři: Andělský horoskop na leden archanděla Uriela

Vodnáři: Andělský horoskop na leden archanděla Uriela
Každý z nás má svého anděla strážného, který nás ochraňuje. Záleží ale, kdy jste se narodili. Vaše znamení zvěrokruhu ovlivní celý váš rok 2022. Leden je tím nejdůležitějším měsícem, počátkem, obdobím naděje a změn. Chcete vědět, jestli nad vámi drží ochranou ruku archanděl Uriel? Pokračujte ve čtení tohoto článku

Lednová předpověď archanděla Uriela vás nabádá k tomu, abyste dosáhli vyšších životních cílů tím, že budete spravedliví a ukážete respekt sobě i ostatním. Váš život bude naplněn, pokud budete mít dobré vztahy s vaším okolím. Klidné domácí prostředí pomáhá snižovat stres, úzkost a deprese. Vaši blízcí vám dají najevo, co pro ně znamenáte.

Neplýtvejte svým drahocenným časem na lidi, kteří si to nezaslouží. Vaši přátelé to tak už udělali, tak si je vezměte za příklad. Začátkem roku budete spokojení, i když budete sami. Nikdy se nepřestávejte modlit a nikdy nepřestávejte věřit, že vaše modlitby budou brzy vyslyšeny.

,,Váš život bude naplněn, pokud budete mít dobré vztahy s vaším okolím.”

Vztahy

Podle archanděla Uriela budete celý leden žít s vaším partnerem bez obav z odloučení. Udělejte si hodně času na budování vašeho vztahu. Ujistěte se, že si dobře rozumíte a neřiďte se pouze sexuální přitažlivostí. Všichni máme stejných dvacet čtyři hodin každý den, takže si určete, jak moc jich chcete trávit spolu. Doporučujeme podnikat kulturní a sportovní aktivity, běžte spolu např. na běžky. Zaměřte se na vyvážené a dobré vztahy s těmi, které máte ve svém okolí. Vztahy mají smysl pouze tehdy, když přinášejí do vašeho života štěstí.  

Doporučujeme podnikat kulturní a sportovní aktivity, Zdroj: Air Images / Shutterstock

Vaše rodina

Začátkem ledna je vám předpovězeno období nových zážitků ve vaší rodině. Jako rodina jste toho hodně prožili a teď je na čase se chovat ke členům své rodiny s láskou, kterou si zaslouží. Když bude vše v pořádku, můžete s partnerem začít pracovat na dítěti. Také si konečně můžete splnit vaše každoroční přání a vzít rodinu na dovolenou.

Podle archanděla Uriela očekávejte přírůstek do vaší rodiny během následujícího roku. Dopřejte vašemu manželovi/ vaší manželce klid a pohodu, který potřebují. Měli byste znát důvod každého úsměvu vašeho partnera.

Zdraví

Dle vašeho znamení zvěrokruhu nebudete mít v lednu žádné zdravotní potíže. Zvykněte si ve svém domě otevírat okna, abyste dovnitř domu vpustili čerstvý vzduch. Mít dům s velkými okny, který dovnitř propouští sluneční světlo, je také přínos pro vaši dobrou náladu. Čerstvý lednový vánek  provoní váš dům svěží vůní. Podle archanděla Uriela můžete začít s novým sportem.

Zaměstnání a kariéra

Leden bude ideálním časem na hledání nové, perspektivní práce. Pusťte se do té, která vám přinese to nejlepší a při které využijete váš potenciál naplno. Je důležité mít stálý zdroj příjmu. Pokud máte zaměstnání, archanděl Uriel vám popřeje štěstí na pracovišti a k tomu, abyste dostali přidáno. Mějte na zřeteli, co říkáte vašim spolupracovníkům. Pokud si udržíte dobré vztahy s kolegy, uvidíte rychlejší pokrok ve své kariéře. Pokud ne, můžete mít potíže.

Finance

Vaše finanční situace se v lednu zlepší. Pravděpodobně vyděláte více peněz než v minulých letech. To však neznamená, že je dobré utrácet peníze bez uvážení. Ušetřete všechny své peníze alespoň do poloviny dubna.

Vzdělání a cestování

V lednu na vás budou kladeny vyšší požadavky ohledně vzdělání. Na vysokých školách začíná období zkouškového a je jedině na vás, kolik času využijete ke studiu. Pomůže vám, pokud míříte vysoko a vytěžíte vaši snahu na maximum. Je vám doporučeno strávit několik dní v přírodě. Na horské chatě můžete udělat např. vaši narozeninovou oslavu.

Myslíte si, že je tento andělský horoskop určen vám? Pokud slavíte narozeniny mezi 21. 1. až 20. 2., tak ano. Archanděl Uriel je andělem strážným všech vodnářů.

 

Zdroje: