Andělská poselství na úterý: Raci, dívejte se na život objektivněji, Ryby, o problémech komunikujte

Andělská poselství na úterý: Raci, dívejte se na život objektivněji, Ryby, o problémech komunikujte
Jedním z andělských poselství, které může inspirovat nás všechny, je, že bychom nikdy neměli snít o úspěchu. Plánovat je skvělé, avšak pouhé snění nás úspěšnými neučiní. Po celý čas, který bychom strávili představami, bychom měli pracovat na realizaci našeho nejtajnějšího přání.

Andělské bytosti existují dost dlouho na to, aby nám byly schopny poskytnout moudré rady. Jen velmi málo lidí o sobě může tvrdit totéž. Avšak i my se můžeme stát anděly, a to těmi pozemskými. Stačí si všímat, zda nám naše řešení pomáhají řešit problémy, a zdokonalovat je. Poté můžeme radit ostatním lidem, zlepšovat jejich životy. Prozatím si ale přečtěte poselství andělů pro dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vyhledávejte příležitosti k osobnímu růstu i stabilitě. Vzdělávejte se a zkuste něco nového, ale také si vyhraďte čas na lidi, které máte nejraději. Pozitivní přístup vám pomůže zvládnout vše bez ohledu na to, jak hodně či málo si nyní důvěřujete.

Andělská rada: Zdravější výživa a fyzická cvičení vás zprvu unaví, ale jakmile si z nich uděláte zvyk, dodají vám spoustu energie a pozitivity.

Býk (20. dubna – 20. května)

Soustřeďte se na svůj nynější cíl. Udělejte malý krok k úspěchu a své blížící se spokojenosti. Vaše budoucí já vám poděkuje, že jste se odhodlali začít něco dělat. Dnes raději necestujte, nikam byste se neposunuli, naopak byste začali litovat, že jste dnes nic neudělali.

Andělská rada: Vyrovnejte své příjmy a výdaje. Nekupujte si nic, co vám neposlouží delší dobu. Raději vložte peníze do svého snu než abyste utráceli za zábavu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Čím více úsilí vložíte do svého snu, tím dříve se vám splní. Vydržte, přestože na své cestě narazíte na velké množství stresu. Udržujte si klidnou mysl představou, jaký váš život bude, až dorazíte na konec své cesty. Trpělivost vám nakonec přinese růže.

Andělská rada: Když si budete potřebovat odpočinout, promluvte si se svou rodinou. Poskytne vám podporu a naplní vaši duši motivací.

Rak (22. června – 22. července)

Podívejte se na svůj život objektivněji. Zjistíte, že na tom nejste vůbec špatně. Financí máte tak akorát, rodina vás miluje a zbývá vám spousta času na vaše koníčky. Ne všichni lidé toto o sobě mohou říci. Šiřte proto lásku do celého světa a pomáhejte, kde můžete.

Andělská rada: Mluvte s lidmi starší generace. Dají vám do života mnoho rad. Oni budou rádi, že je někdo vyslechne, a vy můžete zjistit, že žádný váš problém není neřešitelný.

Mluvte se starší generací, vždy vám můžou dobře poradit.
Mluvte se starší generací, vždy vám můžou dobře poradit. | Zdroj: monkeybusiness / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Nečekané výdaje se mohou vyskytnout v kterékoli části vašeho života a v jakékoli výši. Neutrácejte proto velké množství peněz jen proto, že se chcete pochlubit se svými příjmy. Je mnohem lepší šetřit a mít rezervu než být nemile překvapeni.

Andělská rada: Vaše rodinné vztahy jsou silné, proto váš výdaj může přijít i ze strany vašeho příbuzného. Buďte připraveni pomoci těm, kteří vaši pomoc potřebují.

Panna (23. srpna – 22. září)

Emocionální napětí vás činí mrzutými zejména při komunikaci s jinými lidmi. Nenechte své emoce, aby ublížily vašim přátelům, rodině či úplně cizím lidem. Vytvořte mír ve svém nitru, najděte příčinu negativních emocí a následně zapracujte na jejich vytlačení z vaší mysli.

Andělská rada: Nedokážete pořádně pomáhat ostatním lidem, dokud nepomůžete sami sobě. Zjistěte, v jakých situacích jste přecitlivělí, a postavte se jim čelem.

Váhy (23. září – 23. října)

Chcete-li do něčeho investovat, udělejte to rozumně. Nadměrné utrácení za něco, v co věříte, se vám nevyplatí a dokonce můžete přijít o značné množství peněz. Potřebujete-li utrácet, naplánujte rodinný výlet, který si všichni včetně vás zapamatují jako nádherně strávený čas.

Andělská rada: Připravte se na nečekané události. Jedině tak nebudete nepříjemně překvapeni, když nastanou. Jste-li dostatečně připraveni, zažijete úspěch, po němž toužíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nenechte drobné neshody v rodině, aby se zvrtly ve velké hádky o majetek a moc. Vaše rodina je pro vás důležitá. Zkuste s ní trávit více času. Pokud přemýšlíte o podnikání, skvělý nápad je požádat vaši rodinu o spolupráci. Nemlčte před nimi jen proto, že si myslíte, že by se jim do toho nechtělo.

Andělská rada: Ti, kteří vašemu snu nevěří, vám to sami řeknou. Někteří členové rodiny vám ale s nadšením pomohou a společně dosáhnete vašeho cíle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ne vždy je s lidmi kloudná řeč. Platí to o ostatních stejně jako o vás. Někdy můžete mít pocit, že vás nikdo neposlouchá, a začnete ostatní odbývat, aniž by jakkoli znevažovali vaše slova či vaši osobnost. Pěstujte si trpělivost s lidmi, kteří se příliš neumí chovat, a netrestejte za ně lidi hodné.

Andělská rada: Zůstaňte pozitivní, přestože máte pocit, že se vás někdo snaží vytočit. Zajděte za svými blízkými a promluvte si s nimi o svých myšlenkách.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Co je vlastně štěstí? Je to hřejivý pocit, který pocítíte, když se vám něco povede, ale také může zmizet stejně rychle, jako se objevilo. Pocit štěstí lze tvarovat – rozhodnout, kdy pocítíte štěstí, tím, že začnete mít radost z více věcí a všechny problémy začnete brát jako příležitosti k růstu.

Andělská rada: Vše je to o lidské mysli. Budete šťastní jen tehdy, pokud skutečně chcete být šťastní. Radujte se z maličkostí a nenechte události z vnějšího světa, aby vás tolik trápily.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ne všichni členové vaší rodiny souhlasí s vaším rozhodnutím držet se zpátky. Chybíte těm, s nimiž již nejste v kontaktu. Pravděpodobně jste se více zaměřili na svou kariéru a rodina šla stranou. Bylo by skvělé je navštívit a zeptat se, jak se jim daří.

Andělská rada: Máte důvěru ve své schopnosti, nyní je čas motivovat člena rodiny, aby se také postavil svým problémům a zlepšil svůj život. Během rodinné sešlosti budete mít hlavní slovo, tak toho využijte.

Ryby (19. února – 20. března)

Občas je lepší zůstat doma než někam vycestovat. Vaše rodina je pro vás na prvním místě, ale dokáže vás čas od času vydeptat. To by nemělo být důvodem, proč odjet na několik dní či týdnů pryč. Zajděte za svou rodinou a upřímně jim řekněte, co vám na nich vadí, co se v posledních dnech změnilo.

Andělská rada: Vaši blízcí vás mají rádi, proto vás vyslechnou a buď si vaše slova vezmou k srdci nebo vám podrobně vysvětlí, proč se v poslední době tolik změnili.

Zdroj článku:
  • Autorský text